Şimdi Ara

AKÜLÜ VİDALAMA, MATKAP, TAŞLAMA, DEKUPAJ VE DİĞER ALETLERDE SICAK FIRSATLAR (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.109
Cevap
408
Favori
420.195
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Powermaxx 12 sehrialisveriste bitmis.Burla ya mail attım ancak geri dönüş yapmıyorlar,çok ilgisiz bir distribütör.
    Powermaxx 12 BS Li-Ion 2 akülüsünün fiyatını da en son 502 TL verdi, bu site.
    İşler karıştı beyler, sıkıştım kaldım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForzAras

Powermaxx 12 sehrialisveriste bitmis.Burla ya mail attım ancak geri dönüş yapmıyorlar,çok ilgisiz bir distribütör.

dostum metabo yoksa sana şu ürünü öneririm. en az metabo kadar kalitelidir

AKÜLÜ VİDALAMA, MATKAP, TAŞLAMA, DEKUPAJ VE DİĞER ALETLERDE SICAK FIRSATLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skynetic -- 18 Eylül 2014; 17:01:44 >

• Sehrialisveristeki hanımefendi bugün bana çok yardımcı oldu, o yüzden ona mail attım şimdi.Makitalarda fiyat konusunda yardımcı olabileceğini söylemişti.
    Hocam şimdi bu makita markasında neye dikkat etmem lazım? Hangi ülke üretimli oluyor bu marka?Çelik delme kanımca 8mm diyor, duvarı ne kadar delebilir?
    Çok yardımınız dokundu gerçekten, çok teşekkür ederim.
    Aslında keşke bu akülü vidalama aletlerinin bir marka sıralaması olsa da herkes yararlansa ondan, ne güzel olurdu değil mi?
  • quote:

Sehrialisveristeki hanımefendi bugün bana çok yardımcı oldu, o yüzden ona mail attım şimdi.Makitalarda fiyat konusunda yardımcı olabileceğini söylemişti.
    Hocam şimdi bu makita markasında neye dikkat etmem lazım? Hangi ülke üretimli oluyor bu marka?Çelik delme kanımca 8mm diyor, duvarı ne kadar delebilir?
    Çok yardımınız dokundu gerçekten, çok teşekkür ederim.
    Aslında keşke bu akülü vidalama aletlerinin bir marka sıralaması olsa da herkes yararlansa ondan, ne güzel olurdu değil mi?

makita japon malıdır. fakat Çin'de de fabrikası var. birde şu konuyu açıklığa kavuşturmak lazım. Çin'de üretiliyor olması malın kalitesin olduğu anlamına gelmez. çin parayı bastırırsan son derece kaliteli ürünlerde imal eder. Türkiye'de ki makitalar china üretimi. bunun dışında akülü vidalamalar adı üstünde vidalame için fonksiyonel araçlardır. Eğer duvar ve çelik levha delme işinde kullanacaksanız normal bir kırıcı,delici matkap alın.

• Hocam sehrialisveristen şöyle bir teklif geldi, ilgilenirseniz sevinirim.

Bu da makita ile aynı fabrikadan üretiliyormuş, malzeme kalitesi servis ağı falan aynıymış.Bunu önerdiler, nasıldır bu iş yapar mı sizce?
    Makita'nın fiyatı da 334,55 TL; pazarlıklar devam ediyor.Yanına uç ya da bu makineyle kullanabileceğim bir ürün kattırıp fiyatı sabit tutmaya çalışacağım, ne alabilirim yanına?
    Teşekkürler.

• quote:

Hocam sehrialisveristen şöyle bir teklif geldi, ilgilenirseniz sevinirim.

Bu da makita ile aynı fabrikadan üretiliyormuş, malzeme kalitesi servis ağı falan aynıymış.Bunu önerdiler, nasıldır bu iş yapar mı sizce?
    Makita'nın fiyatı da 334,55 TL; pazarlıklar devam ediyor.Yanına uç ya da bu makineyle kullanabileceğim bir ürün kattırıp fiyatı sabit tutmaya çalışacağım, ne alabilirim yanına?
    Teşekkürler.

80 TL fazla verin makita alın. çift akülü evladiyelik olur.hızlıaldaki üründe kemere takılan kılıfıda var. kovboy gibi dolaşırsın çalışırken. havan olur

• quote:

Orijinalden alıntı: skypowernet

quote:

Hocam sehrialisveristen şöyle bir teklif geldi, ilgilenirseniz sevinirim.

Teşekkürler.

80 TL fazla verin makita alın. çift akülü evladiyelik olur.hızlıaldaki üründe kemere takılan kılıfıda var. kovboy gibi dolaşırsın çalışırken. havan olur

ben su 50 liralık dbkdan aldim ne farkı var inanılmaz fiyat farkı var cunku

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• guvven kullanıcısına yanıt
    dbk ile makita kıyaslanmaz hocam
  • quote:

Hangi açıdan kıyaslanamaz, yanlış anlamayın bilmediğim için soruyorum, makita parasına 7 tane dbk alınır, her biri 1 yıl dayansa 7 yıl gider, makita 7 yıl dayanırmı dayanmaz, cihaz dayansa aküleri biter, onlarda cihazdan pahalıdır zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo59

quote:

Hangi açıdan kıyaslanamaz, yanlış anlamayın bilmediğim için soruyorum, makita parasına 7 tane dbk alınır, her biri 1 yıl dayansa 7 yıl gider, makita 7 yıl dayanırmı dayanmaz, cihaz dayansa aküleri biter, onlarda cihazdan pahalıdır zaten.

Aynı soruları soracaktim..

Yani tofas ile mercedes gibiyse tofas da isimi gorur benim..İkisi de vida cevirecek sonucta..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar belki biliyorsunuzdur ama akülü vidalamanız 12 yada 14.4 voltluk model ve akünüz bittiyse aracınızın çakmak girişinden yada aküsünden direk bağlayıp çalıştırabilirsiniz. Özellikle araçlarda çalışıyorsanız yada oto tesisat ile filan ilgileniyorsanız pratik bir çözüm oluyor. Ayrıca en dandik matkabın bile bayılmadan ne işler yapabileceğine şaşırırsınız :)
  • 1 makita 7 dbk cihazdan daha uzun ömürlü olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skynetic -- 20 Eylül 2014; 7:46:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Powermaxx 12 sehrialisveriste bitmis.Burla ya mail attım ancak geri dönüş yapmıyorlar,çok ilgisiz bir distribütör.

dostum metabo yoksa sana şu ürünü öneririm. en az metabo kadar kalitelidir

AKÜLÜ VİDALAMA, MATKAP, TAŞLAMA, DEKUPAJ VE DİĞER ALETLERDE SICAK FIRSATLAR

ben inşaatcıyım ve tüm ustalarım makita kullanır çok kalıtelı ve saglamdır tavsıye ederim

• Ev için makita fazla olur. Voltaj 18 olsun bim matkabi bile is yapar.

• her ne alet olursa olsun, iyisi gercegi tercih edilmelidir.
  • ev işleri için uygun fiyattan darbeli matkap arıyorum.
    önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.
  • ben de böyle düşündüm çünkü Güç=Volt
    Abim Einhell Bavaria BCD-18 kullanıyor 8.nci kademede duvar bile deliyor elle sıkamayacağınız kadar güçlü vida sıkıyor..
    bu ürünü vitringez15 indirim koduyla kargo ücretsiz 45tl den sipariş ediyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: asarcik

Şöyle kurban parçalama da kullanabileceğimiz tilki kuyruğu testeresi tavaiyesinde bulunabilecek var mı? Hiç bilgim olmadığı için kurban öncesi tecrübeli arkadaşların bilgi birikiminden istifade edelim. Testere ve bıçakları konusunda.

Gecen sene bunu kurbanda bahcede demir kesmede bayağı zorlayarak kullandım banamisin demedi tavdiye ederim. Kemikleri 10 numara kesiyor büyük başın kafasını bile bu aletle parçaladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: arel.gr

her ne alet olursa olsun, iyisi gercegi tercih edilmelidir.

2 sene önce internetten 55 tl ye 14 voltluk cift akulu aldim. Benim, babamín, kardesimin toplam 8-9 mobilyasinin montajini yaptim. Bence parasini haketti. Ev kullanicisina fazla bile.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.