Şimdi Ara

AKÜLÜ VİDALAMA, MATKAP, TAŞLAMA, DEKUPAJ VE DİĞER ALETLERDE SICAK FIRSATLAR (356. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.107
Cevap
406
Favori
419.728
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 352353354355356
Sayfaya Git
Git
Giriş

abi nerden çıktı bu şimdi. kafamı karıştırdın. madem öyle diyorsun, şu einhell uçları ile birlikte setini mi alsam :)

• saspegas kullanıcısına yanıt

Set olarak alırsan uçların çok kalitesiz olduğunu bilmen lazım, onun yerine daha uygun fiyatlı sadece vidalama alıp kaliteli uç almak en mantıklısı. Ben bu aletlerin motor veya şanzımanının bozulduğunu görmedim, etrafımda en az 5 kişide var, b kısımlarda bzoulma olmaması muhtemelen piller kalitesiz olduğu için aşırı akım çekildiğinde direk BMS kestiği için aleti zorlayamıyorsun zaten. Asıl sorun pilleri çok kalitesiz olduğu için 2 ayda bir şarz etmezsen kısa sürede pilleri şarz tutmaz oluyor. Kendim markası bile olmayan 12 V luk darbeli vidalama kullanıyorum sanırım 3 sene oldu hala bir problem yok, ama ben pillerini her kullanımdan sonra şarz edip bırakıyorum. Uçları da bocsh vs kaliteli marka kaliteli seri almak lazım, yoksa sırf marka diye gidip ucuzunu alırsan o uçlarda kısa sürede gidiyor.

• saspegas kullanıcısına yanıt

Hocam paranı çöpe atma. Çin malı cihazı 5 yılda kullanabilirsin sıkıntı olmayadabilir ama bataryaları dandik. Bir süre sonra direk çöp oluyor. En azımdan kaliteli bir cihaz alırsan paran cebinde kalır.

• III I II III I I kullanıcısına yanıt

Hyper plus diye bi vidalama almıştık forumcak tahminimce 6 yılı devirdi bataryam halen sapasağlam maşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar
    Vidalama ve arada beton olmayan duvar delmek için birşey arıyorum. İncelediğim kadarıyla “Bosch Professional GSB 120-Li 2x2Ah Çift Akülü Darbeli Delme Vidalama + 23 Parça Set” var. 4000civarına geliyor.
    Biraz pahalı ama benim için. Benzer kalitede ama daha ucuz önerebileceğiniz birşey varmıdır?

• Yanıtlarınıza teşekkürler. Kararımı değiştirip Einhell 18V almaya karar verdim. 18V ile ileriye dönük diğer cihazlarla uyumlu olsun dedim. Ayrıca basit delme işlemleri için de darbeli olsun dedim. 3400 civarı tuttu.

• BreakBeaT kullanıcısına yanıt

Bende de hala duruyor ama güçlü olmadığı için çoğu zaman delmede falan işimi görmedi. Ayda yılda bir kullanacaklar için belki olabilir ya da yedek vidalama olarak.

• 
Sayfa: önceki 352353354355356
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.