Şimdi Ara

AKÜLÜ VİDALAMA, MATKAP, TAŞLAMA, DEKUPAJ VE DİĞER ALETLERDE SICAK FIRSATLAR (354. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.098
Cevap
406
Favori
418.547
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 351352353354355
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • akülü vidalama yurtdışından uçakta getirilebilir mi? bilen var mı? havaalanında almamazlık yaparlar mı acep

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asyalcin kullanıcısına yanıt

Almanya'dan ferm marka akülü havya ile bir sürü hırdavat getirdim sorun çıkmadı.

ama tavsiye etmem. ferm'e bir dünya para verdim geldi burada bozuldu. firmaya mail attım, aldığın mağazaya götür dedi. nerden almanya'ya gideceğim de götüreceğim, bir dünya saçmalık

• Eagle.BJK kullanıcısına yanıt

tesadufen nalburdan gecen sene titex ph2 vida atma ucu aldim 700 adet civari vida attim hala is goruyor ilk gunku gibi degil ama kullandigim bir cok markasiz uclardan cok basariliydi titanyum kaplama dedikleri uclardan bile iyi cikti , sadece vida atma icin kullanilacaksa einhell TE-CI 18/1 Li darbeli vidalamasini siddetle oneririm buradaki bir arkadas conan nikliydi galiba onun tavsiyesi ile 4 sene once aldim canavar gibi makine 2.5m yuksekten beton zemine dusurdum ufak tefek ciziklerin disinda hic birsey olmadi yalniz cok guclu makine oldugu icin uç kirmasi yasana biliyor kaliteli uc kullanmak gerek kirilan ucun parcasi darbeli vidalamanin ağzinda kalirsa cikartmasi cok zor pilinde %30 gibi bir kaybi var ama vidalamada performansinda hisstettirmiyor ama dekopajda hissettiriyor

• Üüfff konuya bak. Şimdi keşfettim.

• Merhabalar, şu 600-700 tl civarında olan çin malı şarjlı matkaplardan hangisini önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurgencx -- 28 Ağustos 2024; 16:28:24 >
  • onurgencx kullanıcısına yanıt

Hemen hepsi aynı, hoşuna gideni al

• Black Decker KC4815L modeli şarjlı vidalama var elimde. Bunlara mini daire testere ucu takılabilir mi?

• paxal kullanıcısına yanıt

Teknik olarak takılabilir, ancak bu tür aletler ile çalışma tecrübeniz yoksa çok dikkatli olmanız lazım, yaralanma riski yüksektir. Birde bu aletler yeteri hızda dönmediği için kesimin düzgün olma ihtimali azalır, 2 cm lik bir suntayı kesmek pek mümkün olmaz bunlarla.

• Doğrudur, fırlama ihtimali falan, riske değmez o zaman. Teşekkürler.

• asyalcin kullanıcısına yanıt

genel olarak kesici delici aletleri yaninizda lityum ion bataryalari ucak alti valizinizde tasiyamazsiniz. detay icin ilgili havayolunun bagaj kurallarina bakin

• selamlar,

aşağıdaki cihazlar arasında kaldım. veya baska önerilerede acıgım. evde kullannılacak , duvar delmek için elektrikli saglam makkabım var. sadece vidalama ve ufak tefek delme için kullanılacak. ne yapayım ?

Dewalt DCD701D2-QW 12 V Li-Ion Çift Bataryalı Kömürsüz Darbeli Matkap 6500 TL

amazon.com.tr/gp/product/B07X94PKPL/ref=ewc_pr_img_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1

Dewalt Akülü Matkap / Akülü Matkap (18V, 1,5Ah, Fırçasız, Kompakt, Üniversal Kullanılabilir, Bütünleşmiş Led-Lamba, Dâhil Olanlar2 Akü, Sistem-Hızlı Şarj Cihazı Ve T Stak Kutu) Dcd777S2T 6900 TL

https://www.amazon.com.tr/dp/B0713TKV32?ref=cm_sw_r_cp_ud_dp_YXJ3RMCD43XPYRMA889A&ref_=cm_sw_r_cp_ud_dp_YXJ3RMCD43XPYRMA889A&social_share=cm_sw_r_cp_ud_dp_YXJ3RMCD43XPYRMA889A&skipTwisterOG=2

Stanley SBD20S2K 18Volt/1,5Ah Li-ion Çift Akülü Profesyonel Vidalama - 4040 TL

Stanley SBD20S2K 18Volt/1,5Ah Li-ion Çift Akülü Profesyonel Fiyatı (hepsiburada.com)

• Merhabalar. Konuyla doğrudan ilgili değil kusura bakmayın ama bende Bosch elektrikli darbeli matkap var. Yeşil renk. Eski bir model. Bu matkaba uç takıp duvarı veya tahtayı delmeye çalışınca mandren ucu gevşiyor. Dolayısıyla delme işlemi yapmıyor. Mandren değiştirilemiyor benim cihazda.

Bunun için bir çözüm öneriniz var mıdır.

• jonywayt J kullanıcısına yanıt

Sağlam matkabınız var ve evde kullanılacaksa bu kadar para vermeye ne gerek var alın bir tane 12 V çin işi bir şey yeter de artar bile

• kir-pi K kullanıcısına yanıt
    Oda akkımda ama 4. Olacak bu makkap , ilk 3 çindi :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • jonywayt J kullanıcısına yanıt

valla hocam en son aldığım rsrmax mı ne markası 12 v darbeli çin işi vidalama 2 yıldır benim ve komşularımın işini görüyor, hatta beton bile deldim ben bununla tabi 5 mm uç ile. Delme işinde uç da çok önemli. Ben uç olarak makita ve bosch cyl-9 serisi kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kir-pi

valla hocam en son aldığım rsrmax mı ne markası 12 v darbeli çin işi vidalama 2 yıldır benim ve komşularımın işini görüyor, hatta beton bile deldim ben bununla tabi 5 mm uç ile. Delme işinde uç da çok önemli. Ben uç olarak makita ve bosch cyl-9 serisi kullanıyorum.

Rsrmaxda iyiymiş :) en ucuzu tek akülü 1300 tl. Bende zaten vazgeçtim einhell aldım. 2. Pil şarj ile 2700 te-cd 12/1. Oldugu kadar :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar merhaba, evde ikea mobilyalarin kurulumunu yaparken isimi gorecek f/p bir sarjli vidalama aleti lazim.Bana tavsiyede bulunursaniz sevinirim, simdiden teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ernaltnts kullanıcısına yanıt

Bu alet yeterli olur, yalnız 24 V değil aslında 12 V dur bunu bilerek alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kir-pi -- 4 Eylül 2024; 13:43:34 >
  • kir-pi K kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeniz icin tesekkurler,degerlendiriyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İşin uzmanlarına basit bir sorum olsun..

Bahçe çiti olarak geçen, panel çit ayaklarını (somunlarını) söküp takmak için ne önerirsiniz? Matkap ile delik açma işim olmayacağını düşünüyorum.

Elimde, Bosch GSB 120-LI şarjlı vidalama makinesi var.

- Bosch GDR 120-LI gibi bir cihaz alıp, diğer cihazın aküsünü mü kullanayım? Bu cihazı alırsam, elbette bir de lokma takımı almam gerekecek..

- Yoksa manuel cırcırlı lokma takımı alıp geçeyim mi? Nasılsa setin içerisinden, kol + lokma takımı çıkıyor.

• 
Sayfa: önceki 351352353354355
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.