Şimdi Ara

AKÜLÜ VİDALAMA, MATKAP, TAŞLAMA, DEKUPAJ VE DİĞER ALETLERDE SICAK FIRSATLAR (355. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.112
Cevap
408
Favori
421.600
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 352353354355356
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben olsam 12 volt olanı alırım. 57 nm gücü var, canavar gibi. Ne gerek var 18 voltluk 2 kilo aletlere. Basit bir dolab monte edeyim desen kolun kopar, her yere girmez.

Bosch gsb 12v-30 da düşünebilirsiniz. 30 nm ama daha hafif ve küçük. Fiyat da uygun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • albati kullanıcısına yanıt
    Einhell aldım 12v

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jonywayt -- 5 Eylül 2024; 18:7:22 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • h.t.1357 H kullanıcısına yanıt
    Mandren değişmesi lazım normalde, vidası yalama mı oldu.Vidası çıkmıyorsa iş zor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • paxal kullanıcısına yanıt
    Takılırda, kullanması çok zor, matkap elinde dans eder, tehlikelidir.

• TUĞRUL 37 kullanıcısına yanıt

Vazgeçtim hocam, dediğiniz gibi tehlikeli.

• paxal kullanıcısına yanıt
    Ben küçük avuç taşlamada kullanıyorum,o daha güvenli. Dekupaj testere aldığım için artık onuda kullanmıyorum. Avuç taşlama varsa kullanabilirsiniz.

• kir-pi K kullanıcısına yanıt

hem de çift akü. boschları kullanmaya kıyamıyorum bazen  bundan mı alsam

• Einhell 18/60 nm darbeli kömürsüz şarjlı matkap bakıyorum.Kullanan var mı?
    50nm ile 60 nm arasında çok güç farkı var mı ?

• KISKANIYORLAR K kullanıcısına yanıt

• Arkadaşlar bende darbeli matkap istiyorum aynı zamanda vidalamada yapabilsin f/p ürün istiyorum yardımcı olur musunuz?

• kir-pi K kullanıcısına yanıt

Hocam bu alınır mı? 58 v diyor

trendyol.com
    STAXX POWER Samsung Çift Batarya Metal Dişli Darbeli Şarjlı Matkap Vidalama Set 58 V 8 Ah 24 Parça Usta Seti Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/staxx-power/samsung-cift-batarya-metal-disli-darbeli-sarjli-matkap-vidalama-set-58-v-8-ah-24-parca-usta-seti-p-205104243

• herpes33 H kullanıcısına yanıt

Zahmet edip yorumlara baksaydın 12v oldugunu görürdün hocam

• BreakBeaT kullanıcısına yanıt

Yakında iyice abartıp 220 volt yazacaklar

• ARroWCoLT kullanıcısına yanıt

Hocam ürün çok şaibeli alınır mı yoksa başka ürün tavsiye eder misiniz?

Ne amaçla kullanacağınıza bağlı, evde 2 vida atarım ara sıra, nadiren 4-6 mm arası çok kaliteli olmayan beton delerim vs diyorsan alınır. Çok benzerini belki de ana üretim yeri aynı olanını kullanyorum 2 yıl oldu sanırım benim işimi görüyor, kaliteli uç ile 6 mm kadar beton da deldim, tabi uzun sürüyor, ama arada bir kullanılacak bir alete de sırf kaliteli olsun diye bir sürü para verilmez. Zaten benim şarzlı cihazlara yaklaşımım şu, vidalama için bunlardan alırım, beton delmek için elektrikli matkap kullanırım. Bu aletlerin pili bakım yapılmazsa, yani atıp kenara 6 ay sonra çıkarıp kullanmak isterseniz ölmüş olacaktır, 2 ayda bir şarz etmeniz lazım.

Bilidğin çin malı, 58 volt olma ihtimali yok. Benzeri bende de var, ufak tefek işleri yapıyor ve 4-5 senedir kullanıyorum.

Vidalama konusunda iyi ama delme işlemini zor yapar.

• vedatemre02 V kullanıcısına yanıt

Bu ürünü kullanıyor musunuz? Memnun musunuz? @vedatemre02

• Bosch Professional GSB 120 LI 2 AH Çift Akülü Darbeli Delme Vidalama + 23 Parça Aksesuar Seti ile birlikte

Bosch Yetkili Satıcısında(7KAT) 3.735 TL

Hepsiburada Kendi Satışı 3.845 TL

Bosch yetkili satıcısından geçen hafta aldım. Pili Ocak/2023 üretimi, HB' nın sattığında pil daha yeni olabilir, kontrol etmedim. Vidalama arayanlar için F/P anlamında güzel bir cihaz. Plastik Çanta + Aksesuar Seti ile de daha avantajlı oluyor.

• şu an için 750 lira civarı şarjlı seti bakıyorum. çinlilerde bir sürü şey yazıyor sadece aslında 12v olduğunu biliyorum. delme vida aparatları diğerlerine göre bi tık iyi olan tahta, duvar korniş işleri ve mobilya montaj için marka hangisi olur. assur, müller, stanly felan bunlar arasında tavsiye ettiğiniz aksesurları ile birlikte hangisidir. 2-3 sene ev işlerinde beni idare etse yeter.

hangi seti tavsiye edersiniz, diğerlerine göre iyi dediğinizi alıcam.

• saspegas kullanıcısına yanıt

750 tl ye alacağın set biraz şans işi olur. 750 tl ye alacağın set çin malı olacak ve kimse garanti veremez 2-3 yıl problem yaratmayacağına.

Şu ürünü 2020 yılında 194 tl ye aldım ve hala kullanıyorum.

www.hepsiburada.com
    ProJcb Plus Akülü Vidalama Matkap JSR 1800 Lİ Yeni Nesil Fiyatı
    https://app.hb.biz/ZSrYI1gZ9KjC

ben olsam şuan 750 tl ye çin malı alacağıma en azından yedek parçası olan bir matkap alırdım.

• 
Sayfa: önceki 352353354355356
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.