< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
AKÜLÜ VİDALAMA, MATKAP, TAŞLAMA, DEKUPAJ VE DİĞER ALETLERDE SICAK FIRSATLAR (353. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Tamamen aynı fikirdeyim. orta karar bir darbeli matkap ve gerçek 12V ve üzeri bir akülü vidalama en makul seçim olur. Belki 20 yıl önce aldğım DBK marka matkabı hala kullanıyorum duvar için. Geri kalan her işimi Assur marrka bir akülü vidalama görüyor. Assur'un sitesinde 1800 lira olan metal mandrenli 84 parça aksesuarlı modeli Facebook'ta 950 civarı fiyata bulunabiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 30 Mayıs 2024; 22:55:28 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha önce einhel 18 volt kömürlü darbeli vidalama/matkap kullandım, dolap içi gibi yerlerde hantal kaldığı için 12 V rown da satın almak zorunda kaldım ve bir daha vidalamada einheli kullanmam gerekmedi, delme işi desen zaten elektrikli matkabım vardı ve beton delmede her halukarda einhele göre daha iyi idi, einhel çalınınca hiç gidip yenisini almadım çünkü benim gibi bir amatör için gereksiz para harcamaktan başka bişey olmadığını görmüş oldum.
-
Ben de yakın zamanda iyi bişeyler alayım ömürlük dursun diyordum ama yorumun mantıklı geldi. Tam bahsettiğin gibi çin işi şarjlı tornavida var bir de elektrikli matkap iş görüyor aslında. Emekli olunca bişeylerle uğraşmak lazım. o zaman alamayım madem
-
40-50 torku darbesizler de ev de duvarı delmeye yardımcı olur mu?
Elimde şu an 15 torkluk darbesiz einhell var. Duvar biraz sert oldu mu delemiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam duvar delmede darbe önemli, hele elinizde darbesiz vidalama var ise bosuna darbeli pilliye gerek yok, alın geçin bir tane 750 W civarı elektrikli bir matkap, her türlü işinizi görecektir.
-
Tamam hocam olabilir.
amazon
WORX WX240 4Volt/1.5Ah. Li-ion Akıllı Şarjlı Tornavida + 26 adet Bits Uçhttps://www.amazon.com.tr/dp/B09HMJQXYY/ref=asc_df_B09HMJQXYY1715591040000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B09HMJQXYY&linkCode=asnamazon
CAT DX15 12Volt/2.0Ah Li-ion Profesyonel Şarjlı Darbeli Matkap, Siyah/Sarıhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B0B1DM57T6/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_s00?ie=UTF8&psc=1#customerReviewsBu ikisini kesinlikle tavsiye ederim özellikle worx fiyatına göre çok çok iyi. Cat de çok iyi. Geçen ay ikisini biraz daha yüksek fiyata aldım şuan daha uygun.
-
Arkadaşlar 2000tl ye kadar darbeli ve şarjı matkap bakınıyorum fakat hiç anlamadığım için ne alacağımı bilemedim. Bir tavsiyeniz olur mu?
Merhaba. Rown çift akülü modelinden almıştım, 6014. Başlarda epey kullandım, 4-5 aydır kullanmıyordum. Şu anda çalışmıyor. Aküleri şarj ediyorum, yine tık demiyor, matkabın altındaki ışığı da yanmıyor. Rown alanlarda böyle bir sorun yaşayan var mı?
-
Mac Allister Darbeli Matkap 600 Watt MSHD600
764 TL'ye düştü
Ayrıca ürünü Avantajix üzerinden alırsanız 15 TL de para iadesi alabilirsiniz.
https://www.koctas.com.tr/mac-allister-darbeli-matkap-600-watt-mshd600/p/2000021669
-
Muhtemeldir ki aküler ölmüştür, şarz tutmuyordur, şarzlıların bu sorunları var, arada bir şarz etmezseniz akü ölüp gidiyor. Bu sorunu sadece bu tür aletlerde değil her türlü şarzı cihazda yaşayabilirsiniz, kızımın 1 yıl yanına uğramadığı Canon fotoğraf makinasının pili şu an şarz tutmuyor mesela. Halbuki kendimin kullandığı belki de 10 yıllık olimpusun orjinal bataryası hala 200 civarı çekim yapıyor, ama ben 2-3 ayda bir mutlaka şarz ederim ve kullanmadığımda cihaz üzerinde bırakmam
-
Merhaba,
2.000 civarı 12 V, çift akülü, uzun zaman kullanabileceğim vidalama bakıyorum. Kleco KE2220DM -DB 12V/2Ah dikkatimi çekti. Kullanan varsa yorum yapabilir mi? Ya da alternatif model önerisi olan var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaky -- 31 Temmuz 2024; 13:9:20 > -
Bulabildinmi hocam?
Bende benzer bi ürün arıyorum ama uygun fiyatlı olanlar hep çin malı. Adları değişik görseller birebir. Marka olanlarında bataryalı olanlarının fiyatları çok uçuk. Ucuz görüyosun aliyim diyosun bataryası yok vs.
2K ya kadar şarjlı vidalama için f/p ürün bulamadım.
-
Koçtaş başta olmak üzere piyasa Assur dolu. Önerirmisin hocam?
Uçları erime yapıyor mu gücü yeterli mi vs?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Eagle.BJKBulabildinmi hocam?
Bende benzer bi ürün arıyorum ama uygun fiyatlı olanlar hep çin malı. Adları değişik görseller birebir. Marka olanlarında bataryalı olanlarının fiyatları çok uçuk. Ucuz görüyosun aliyim diyosun bataryası yok vs.
2K ya kadar şarjlı vidalama için f/p ürün bulamadım.
Amatör kullanıcı için şarzlı darbeli vs gereksiz, alın bir elektrilki darbeii matkap, birde 12 V en ucuzundan şarzlı vidalama mutlu mesut yaşayıp gidin. Bataryalı her ürün, sürekli batarya bakımı ister, eğer batarya bakımı (yani hiç kullanmasanız bile arada şarz edilmelidir) yapılmazsa kısa sürede bataryalar çop olur ve birde ilave batarya parası verirsiniz, en azından ucuz olanlarda insanın canı yanmıyor. Daha 2 gün önce komşumun 1 yıldır kullanmadığı şarzlı matkap lazım olduğunda bataryalar 2 vida sıkamadı ve şimdi de şarz tutmuyor.
-
Metal mandrenli darbesiz olan ve 6'lı set olan modelleri kullandım. Makineler yeterince kuvvetli ama uçlar çok iyi değil. Sık kullanacağınız uç tipini ayrıca kaliteli bir markadan alıp setin içine eklersen keyifle kullanırsın. Uzun vadede batarya ve cihaz performansı ne olur bilemiyorum. Şu an için memnunum.
Var mı peki önerdiğin makina ve uc seti?
-
Set kullanmıyorum. Bir uç lazım olduğunda o ucu mahalledeki hırdavatçıdan alıyorum. Hem daha makul oluyor hem de gereksiz kalabalık olmuyor.
Hayır hocam bulamadım. Üst yazımda belirttiğim Kleco KE2220DM -DB 12V/2Ah Koçtaş' ta var. Müsait bir gün gideceğim, teşhirde varsa inceleyeceğim. Alternatif olarak Cat Dx 15 modeli var. 2.000 biraz üzeri fakat tek akü ve çantasız olması nedeniyle soğuk bakıyorum. Arayışlarım devam ediyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X