Şimdi Ara

AKÜLÜ VİDALAMA, MATKAP, TAŞLAMA, DEKUPAJ VE DİĞER ALETLERDE SICAK FIRSATLAR (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.109
Cevap
408
Favori
420.195
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EPICA

Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Şahsi fikrim cok kullanmayacaksanız arada sırada ufak amator isler icin Li-ion bataryalı dbk daha iyi bir tercih olur..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

quote:

Orijinalden alıntı: arel.gr

her ne alet olursa olsun, iyisi gercegi tercih edilmelidir.

2 sene önce internetten 55 tl ye 14 voltluk cift akulu aldim. Benim, babamín, kardesimin toplam 8-9 mobilyasinin montajini yaptim. Bence parasini haketti. Ev kullanicisina fazla bile.

gorus meselesi, uzakdogunun standart disi urunleri yaygin degilken bosch'un yesili mavisi, makita'nin maktec'i yoktu, metabo almanyada uretiliyordu.
    bu gorus benimsendikce kalite daha da sulanacak,ecosystemde kirlilik technokatmerlenecek.
  • sa. usta arkadaslar bu makinasıl bide fiyatı diğer sitelerden neden oldukca düşük

• quote:

Orijinalden alıntı: mpa1975

sa. usta arkadaslar bu makinasıl bide fiyatı diğer sitelerden neden oldukca düşük

http://www.n11.com/yedek-aku-catpower-cat-5108-li-ion-yedek-aku-108volt-P30498918

Sadece batarya fiyatı o kardeşim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldido'da vitringez15 kampanyası bitmiş!
  • A101 deki tilki kuyruk kaçmaz..
    Attlas 800W : 89tl

AKÜLÜ VİDALAMA, MATKAP, TAŞLAMA, DEKUPAJ VE DİĞER ALETLERDE SICAK FIRSATLAR
  • Bu tilki kuyruğunu efektif olarak -kemik kesme vs. haric - nerelerde kullanabiliriz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• max extra kullanmadım ama 1,5a 18v çift lityum ion batarya 225 lira ve indirimlerle 155e geliyor bence özelliklere göre harika fiyat.

ekleme: yanlız aynı ürün ggde 195 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bhazer -- 1 Ekim 2014; 23:56:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bde

Bu tilki kuyruğunu efektif olarak -kemik kesme vs. haric - nerelerde kullanabiliriz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bhazer

max extra kullanmadım ama 1,5a 18v çift lityum ion batarya 225 lira ve indirimlerle 155e geliyor bence özelliklere göre harika fiyat.

ekleme: yanlız aynı ürün ggde 195 lira

100/20 dışında hangi indirimler var?

• albati kullanıcısına yanıt
    çek takasda 200/50 olarak satılıyor
  • Bu başlığın konusuna motorlu tester de dahil mi bilmem ama önümüzdeki hafta BİMe 150 küsür liraya benzin motorlu testere geliyor.
    Elektrikli fiyatına benzinli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar konuyu az biraz takip ediyorum da pek bir bilgim yok maalesef. Tek bildiğim 14v-18v tarzı alıyor millet sanırsam

2 ürün denk geldi de alayım dedim fiyatlar iyi gibi.

Aküsü Ni-Cd tarzı bir şeymiş patlamasın

• quote:

Orijinalden alıntı: ardarda45

merhaba arkadaşlar konuyu az biraz takip ediyorum da pek bir bilgim yok maalesef. Tek bildiğim 14v-18v tarzı alıyor millet sanırsam

2 ürün denk geldi de alayım dedim fiyatlar iyi gibi.

Aküsü Ni-Cd tarzı bir şeymiş patlamasın

Kullan-at şarjlı

• Ni-Cd bir ürün alıp sonrasında çöpe atmak istemiyorum, Ayda yılda bir lazım olacağı için de çok pahalı bir ürün istemiyorum.
    Şu durumda tek seçenek kablolu vidalama oluyor sanırım.

Kablolu olarak önerebileceğiniz sıcak fiyatlı bir ürün var mı?
  • arkadaşlar evde vidalama için bosch PSP 500 MATKAP alacağım bana çeklerle 65 tl ye geliyor. lion bataryalar çok pahalı. zaten ayda yılda bir lazım olacak. bu matkap işimi görür mü. ebat olarakta çok büyük değil. ilan linki:

• YARGIÇ06 Y kullanıcısına yanıt
    İşini görür. Lakin ki bunların bataryasının öldüdüğünü söylüyorlar kullanılmayınca. Şarj tutmamaya başlıyormuş falan. Li-on almak daha mantıklı bu yüzden. Başka markalara yönelin li-on pilli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

İşini görür. Lakin ki bunların bataryasının öldüdüğünü söylüyorlar kullanılmayınca. Şarj tutmamaya başlıyormuş falan. Li-on almak daha mantıklı bu yüzden. Başka markalara yönelin li-on pilli.

Linkteki zaten matkap yani elektrikli
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

quote:

Linkteki zaten matkap yani elektrikli

Dikkat etmedim
  • quote:

hocam benim verdiğim link bataryalı değil elektirikli matkap bu konuda yorumunuz ne olur doğru tercih mi. bekliyorum. şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.