Şimdi Ara

AKÜLÜ VİDALAMA, MATKAP, TAŞLAMA, DEKUPAJ VE DİĞER ALETLERDE SICAK FIRSATLAR (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.109
Cevap
408
Favori
420.206
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben aşağıdaki ürünü aldım sizce hatamı yaptım bana gelisi 60 lira ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N7K -- 9 Ekim 2014; 11:07:38 >

• Kablolu vidalama önerecek var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

Kablolu vidalama önerecek var mı

Kablolu vidalamada pek çeşit yok. 2 hızlı, hem delme hem vidalama için buna bakabilirsin:

• quote:

Orijinalden alıntı: _CarpeDiem_

Bu mal iş görür mü arkadaşlar? Fiyat 46TL'ye (yeni üyelik çeki ile) gelecek, kargo dahil.

MARKA : BAYTAŞ
    MOTOR GÜCÜ : 750W
    DEVİR GÜCÜ : 0-3000 RPM (devir ayarlı)
    MANDREN BOYUTU: 13MM
    SAĞ - SOL DÖNÜŞ

bunun gibi olanlardan 600W olanını aldım, o bile iş gördü. Gerçekten 750W ise 10 lira da indiriminiz varmış, çok şey de beklemeyecekseniz ALINABİLİR.

• quote:

Orijinalden alıntı: S.R.YILDIRIM

quote:

Bu mal iş görür mü arkadaşlar? Fiyat 46TL'ye (yeni üyelik çeki ile) gelecek, kargo dahil.

SAĞ - SOL DÖNÜŞ

bunun gibi olanlardan 600W olanını aldım, o bile iş gördü. Gerçekten 750W ise 10 lira da indiriminiz varmış, çok şey de beklemeyecekseniz ALINABİLİR.

Teşekkür ederim, alır almaz çöpe gidecek kadar sorunlu bir şey olmasın yeter. Zaten ayda yılda bir kullanılacak.

• arkadaşlar ben aşağıdaki ürünü aldım sizce hatamı yaptım bana gelisi 60 lira ..

www.n11.com
    Li-Ion Akülü Vidalamalar - n11.com
    http://www.n11.com/bosc...dalama-makina-P26435149

• N7K kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun güzel ürün duvar ve ince metal delme harici tüm vidalama işlerinizi ve 8/10mm çapa kadar ahşap delme işlerini ve tabiki vidalama işlerini rahatlıkla yapar ama lityum akü olmadığı için belli bi süre sonra (1, max 2 yıl) performansta ciddi kayıplar oluyor. 10.8v lityumlar hem yaygın hemde uygun fiyatlı oluyor illede bosch olmasına gerek yok bence, ki boschun yeşil serisinden daha kaliteli orta seviye ürünler var. çekin süresi bitmemiş olsaydı 150 lira seviyesinde (çekle 100) o tip bişey önerirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bhazer

hayırlı olsun güzel ürün duvar ve ince metal delme harici tüm vidalama işlerinizi ve 8/10mm çapa kadar ahşap delme işlerini ve tabiki vidalama işlerini rahatlıkla yapar ama lityum akü olmadığı için belli bi süre sonra (1, max 2 yıl) performansta ciddi kayıplar oluyor. 10.8v lityumlar hem yaygın hemde uygun fiyatlı oluyor illede bosch olmasına gerek yok bence, ki boschun yeşil serisinden daha kaliteli orta seviye ürünler var. çekin süresi bitmemiş olsaydı 150 lira seviyesinde (çekle 100) o tip bişey önerirdim

Teşekkürler , bakalım arada bir işimi görsün yeter..

siz yindede öneride bulunabilirmisiniz daha ürün elime ulaşmadı belki satıcı ile iletişim kurup değiştirebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N7K -- 9 Ekim 2014; 14:08:17 >
  • Merhaba arkadaşlar, mobilya montaj işlerinde kullanacağım akülü vidalama bakıyorum. Şu sıralar fiyatı uygun olan bir ürün var mı ? Daha öncesinde blackdecker kullanmıştık gayet memnunduk. Şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

quote:

quote:

SAĞ - SOL DÖNÜŞ

Teşekkür ederim, alır almaz çöpe gidecek kadar sorunlu bir şey olmasın yeter. Zaten ayda yılda bir kullanılacak.

Deneyiminizi paylaşmayı unutmayacağınızdan eminim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

SAĞ - SOL DÖNÜŞ

Deneyiminizi paylaşmayı unutmayacağınızdan eminim.

Yakın zamanda taşınma düşüncem var. Henüz ürünü almadım ama, alırsam tabiki deneyimlerimi paylaşırım.

• Dun koctasta darbeli matkap ve akulu vidalama aleti ikisi birlikte 39 liraya idi, ihtiyacim olmadigi icin almadim. Ama. Ilgilenen varsa bir bakabilir

• Hobi için dremel aksesuarlarınında takılabildiği, dremel benzeri uygun fiyatlı ürün arıyorum.

Ebay veya aliexpress'dekilerin çoğu 1 aylık ömürlü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ch4ylak -- 12 Ekim 2014; 17:00:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

Hobi için dremel aksesuarlarının takılabildiği uygun fiyatlı ürün arıyorum.
    Ebay veya aliexpress'dekilerin çoğu 1 aylık ömürlü

Bim'de gecenlerde vardi. 59 liraya 1 tane almistim ve yaninda 230 tane ucla geldi. Ayni urun bir daha cikar sanirim.
  • evde, atolyede ufak, buyuk, tamir ve montaj işlerinde akülü vidalamanin hafifletilmis, cogu mandren anahtarsiz, pratik, alet oldugunu unutuyoruz ki nerdeyse agir uygulama 220V AC kablolunun yerini alacaklar.
    standart kaliteli herhangi bir aletin akusunun yari fiyatina cozum olur mu, topic 'te tavsiyede bulunan forumdash 'in sansina, gittigi yere kadar sorunsuzu denk geliyor, sonrada standart misali oluyor.

alltaki urunun ozellik izahatinda Ni-Cad Battery 1.2Ah olduguna deginilmismi ?
    goremedim.....

BOSCH PSR 960 9.6v 1.2Ah

sarjlida mutlak kural aku lithium-ion dersek, yanlis mi olur ?

• Tavsiye istiyoruz :)
    BOSCH PSR 960 9.6v 1.2Ah
    Bu tür küçük ev aletlerinden açıkcası beklenen vida yolu olmayan yüzeylerdeki çalışma performansı ?
    ahsap / alüminyum, tahta (sunta vs.), plastik....

Yedek batarya + uç seti ile gayet makul duruyor.
    Tek bataryalı modeli 100TL civarında
    N11 1in 11TL indirim ve ücretsiz kargosunuda unutmayın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: arel.gr

evde, atolyede ufak, buyuk, tamir ve montaj işlerinde akülü vidalamanin hafifletilmis, cogu mandren anahtarsiz, pratik, alet oldugunu unutuyoruz ki nerdeyse agir uygulama 220V AC kablolunun yerini alacaklar.
    standart kaliteli herhangi bir aletin akusunun yari fiyatina cozum olur mu, topic 'te tavsiyede bulunan forumdash 'in sansina, gittigi yere kadar sorunsuzu denk geliyor, sonrada standart misali oluyor.

alltaki urunun ozellik izahatinda Ni-Cad Battery 1.2Ah olduguna deginilmismi ?
    goremedim.....

BOSCH PSR 960 9.6v 1.2Ah

sarjlida mutlak kural aku lithium-ion dersek, yanlis mi olur ?

9,6 v evde ayda yılda sıkılacak bir 1-2 vida için çoğu kimse tarafından makul karşılanabilir ama ne sıkma nede delme olarak istenilen seviyede iş yapmayacaktır.fazla kullanılmadığı için aküsü durduk yere boşalacak ve 2 yada üçüncü yılında aküleri kullanılmaz dereceye gelecektir

garanti sorunu olmasın diyenlere
    http://www.koctas.com.tr/akulu-vidalamalar/mac-allister-12v-liion-akulu-vidalama/14335-20481/
    biraz daha kalitelisi olsun diyenlere
    http://www.koctas.com.tr/akulu-vidalamalar/jcb-akulu-vidalama-12-v/16519-23014/
    arada çek tanımlıyorlar ve fiyatı 199 a çekiyorlar acele etmeyin ayrıca 5 yıl garantisi var bilginize

benimki kaliteli olsun diyenlere bocsh makita metabo 10,8 yada 12 v nacizane önerimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nibi -- 19 Ekim 2014; 2:20:22 >

• Amatörler için en iyi alet. 359TL. Ben 289TL ye almıştım. Taş gibi.

Çift hız. (hem delme hem vidalama yapabilirsiniz)
    2 adet güçlü Lİ-İon akü, 20V ve 50 Nm tork
    Darbeli ayarı ile beton delebilirsiniz.
    Sağlam, metal kilitli çanta.

http://www.koctas.com.tr/matkaplar/jcb-20v-liion-akulu-darbeli-matkap/12895-19010/
  • bu fiyatlardaki urunler tabiiki en alt rakamlardakiler gibi cop degiller, hatta (semi-professional) yarı-profesyonel 'ler.
    fiyat konusunda karakoy-persembepazari 'nda daha isabetli olabiliriz fakat butun gunu arastirarak harcamak gerekiyor.
    saticinin ithalatciyla aralarindaki garanti destek ciddiyetide mechul.
    garanti durumlari hakkinda web saticilari ve yapimarketlerin BAUHAUS, TEKZEN, KOCTAS, v.s. tutumlari hakkinda yasanmis tecrubesi olan forumdashlar bilgi verebilirmi ?
  • Black & Decker LDX120C

www.blackanddecker.com
    20V MAX* Cordless Lithium Drill/Driver
    http://www.blackanddecker.com/power-tools/LDX120C.aspx

Bu ürün ebayden 100$ gibi bir fiyata mâl oluyor sizce nasıl?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.