Şimdi Ara

AKÜLÜ VİDALAMA, MATKAP, TAŞLAMA, DEKUPAJ VE DİĞER ALETLERDE SICAK FIRSATLAR (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.098
Cevap
406
Favori
418.580
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence kargo parası, kaybolma, gönderilmeme vs risklerine hiç girmenize gerek yok.. Biraz araştırsanız Türkiye'de de gayet ucuza kaliteli ürünler bulabiliyorsunuz.. En son aldığım Metabo 70 Dekupaj örneğin.. Ben 227 TL ye aldım Türkiye içinden ve faturalı.. Bir çok sitede 330 TL den başlıyor.. Keza yurt dışında da benim aldığım fiyattan daha iyi bir fiyat görmedim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gareysar

Bence kargo parası, kaybolma, gönderilmeme vs risklerine hiç girmenize gerek yok.. Biraz araştırsanız Türkiye'de de gayet ucuza kaliteli ürünler bulabiliyorsunuz.. En son aldığım Metabo 70 Dekupaj örneğin.. Ben 227 TL ye aldım Türkiye içinden ve faturalı.. Bir çok sitede 330 TL den başlıyor.. Keza yurt dışında da benim aldığım fiyattan daha iyi bir fiyat görmedim..

Buyrun amazondaki fiyatı.. 126,35 GBP.. Yani 411 TL..

• @hakancan44: Türkiyeye satışı yok, cardfinans hizmeti olan globalmagazam.com vasıtasıyla alacağım. Gönderi 50$ civarında tutuyor.

@gareysar : Çok araştırmama rağmen 20V yada 18V bu matkapların maliyetine denk yada (1,5 katı kadar ) üzerinde benzer ürünler bulamadım, onun için tavsiye istiyorum. Türkiyede gayet ucuza kaliteli ürün olduğuna da ayrıca inanmıyorum :) . Dekupaj ihtiyacım yok, voltu yüksek li-ion bataryalı delme/vidalama ihtiyacım var. Sizin bildiğiniz ürünler varsa tavsiyenizi bekliyorum.

@carcharodoncarcharia: Benim bildiğim ürünün kendi fiyatı 75 euroyu geçmemeli. Zaten yukarıda yazdığım amazondaki aletlerde kargo yok, faturaları direkt ürün fiyatını içeriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: axilic

@hakancan44: Türkiyeye satışı yok, cardfinans hizmeti olan globalmagazam.com vasıtasıyla alacağım. Gönderi 50$ civarında tutuyor.

@gareysar : Çok araştırmama rağmen 20V yada 18V bu matkapların maliyetine denk yada (1,5 katı kadar ) üzerinde benzer ürünler bulamadım, onun için tavsiye istiyorum. Türkiyede gayet ucuza kaliteli ürün olduğuna da ayrıca inanmıyorum :) . Dekupaj ihtiyacım yok, voltu yüksek li-ion bataryalı delme/vidalama ihtiyacım var. Sizin bildiğiniz ürünler varsa tavsiyenizi bekliyorum.

@carcharodoncarcharia: Benim bildiğim ürünün kendi fiyatı 75 euroyu geçmemeli. Zaten yukarıda yazdığım amazondaki aletlerde kargo yok, faturaları direkt ürün fiyatını içeriyor.

www.denizamerikada.com/amerikadan-kargo-ucretleri
    bana bugun mail gelmiş birde burda hesapla kargoyu
    belkı daha ucuz çıkar kargo ucretı

• dün bu ürünü 85 lira gibi komik bir fiyata aldım n11 den

• sivribey S kullanıcısına yanıt
    Alternatif için teşekkür ederim, gönderim ücreti 2$ daha ucuz çıktı. Şartlarını araştırıyorum, daha iyi gibi.

EDİT:
    Şartlar hemen hemen aynı, bu siteye de ancak denizbank kartlarıyla üye olunabiliyor. Paket birleştirme burada 3$ olarak ücretlendirilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axilic -- 20 Kasım 2013; 16:06:20 >
  • matebo nedir, makita olmasın o iyidir denilen
  • axilic kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevap için.
  • cavador kullanıcısına yanıt
    Metabo da oldukça kaliteli bir markadır. İnşaat işiyle uğraşanlar bilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: quatrros

dün bu ürünü 85 lira gibi komik bir fiyata aldım n11 den

nasıl oldu bu

• Arkadaşlar akülü vidalama işinden pek anlamam. Yakın zamanda evimdeki yüklüğü söküp diğer odaya taşımam lazım. Bu ve bunun gibi işler için tavsiye edebileceğiniz uygun fiyatlı bir ürün var mı acaba?
  • quote:

nasıl oldu o iş yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: TiRaNTx

quote:

nasıl oldu o iş yahu

Valla 25-50-75-100 indirim çeki kampanyası vardı 100 tl indirim felan derken 85 e geldi şimdi 185 lira

• hımmm malesef bizde çek yok indirimde yok
  • arkadaşlar elimde N11 en iyi fiyat çeki var 100 TL'lik ve değerlendirmek istiyorum. Ev işlerinde kullanmak için tavsiye edebileceğiniz bir lityum akülü vidalama var mı?

Otomatik olarak durma özelliği olsa ve gardırop vb mobilya montajları için kullanabilsem yeterlidir :)

Bir de hem matkap hem de akülü vidalama olarak kullanabileceğim ve max 200 lira civarına mal edebileceğim kaliteli bir ürün varsa onu da değerlendirmek isterim.

Bu mesajı alıntılayarak cevaplarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: greenflash

arkadaşlar elimde N11 en iyi fiyat çeki var 100 TL'lik ve değerlendirmek istiyorum. Ev işlerinde kullanmak için tavsiye edebileceğiniz bir lityum akülü vidalama var mı?

Otomatik olarak durma özelliği olsa ve gardırop vb mobilya montajları için kullanabilsem yeterlidir :)

Bir de hem matkap hem de akülü vidalama olarak kullanabileceğim ve max 200 lira civarına mal edebileceğim kaliteli bir ürün varsa onu da değerlendirmek isterim.

Bu mesajı alıntılayarak cevaplarsanız sevinirim.

Hocam 200 TL civarına hem matkap hem de vidalama olarak kullanacak model bulamazsınız.
    Çünkü akülü olup da darbeli olan adam gibi modeller en az 18 volt ve 400 TL civarındadır ki tavsiye etmem.
    Bunun yerine 120-150 TL civarına Bosch-Makita-AEG marka darbeli matkap ve yanında 150 TL civarında Li-ION akülü vidalama tavsiye ederim.
    Hepsinin yaptığı iş ayrıdır.
    Duvar delmek istiyosanız 220V ile delersiniz.

• Şu an piyasanın en yüksek torklu ve devirli ve en kısa sürede şarj olan (20 dakika) 22V-36V şarjlı el aletleri HILTI'de bulunmakta.

Bataryaya ve ürünün tamamına kullanıcı hataları da dahil (trifaze akım kullanımı, suya düşürme ve gövde kırılması hariç) 2 yıl masraf yok kapsamında, ömür boyu da üretici garantisi kapsamında garanti veren başka firma bulunmamakta.

Şu an 5.5 kg ağırlığında Dünya'nın ilk akülü kırıcı-delicisi de piyasaya sunuldu.

AKÜLÜ VİDALAMA, MATKAP, TAŞLAMA, DEKUPAJ VE DİĞER ALETLERDE SICAK FIRSATLAR

Fakat normal kullanıcının bütçesini oldukça aşmakta ürünlerimiz. Ürünlerin sabahtan akşama kullanıldığı atölyeler ve fabrikalar için mükemmel bir çözüm sunmaktayız.

Normal kullanıcılar için ise önerim AEG ürünleridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.C.k. -- 27 Ocak 2014; 11:32:03 >

• arkadaşlar bende bir darbeli matkap almak istiyorum. hem delme işlerini hemde vidalama işlerini yapabileceğim birşey arıyorum. kablolu olabilir,şarj için fazla para vermeye gerke yok,zaten evde kullanılacak. bir kaç alternatifim var ama aralrında ne fark vardır, hangisi iyidir bilmiyorum, tavsiye bekliyorum,teşekkürler.

BOSCH PSB 650RE Kompakt Seri 650W 170 tl

BOSCH GSB 16 RE Profesyonel 750 Watt 300 tl, bu iyi gibi ama o parayı vermeye gerek varmı bilemedim.

Bosch PSB 850-2 RE 850 watt 270 tl.
  • ürün bu değilmi neresi sıcak bunun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

ürün bu değilmi neresi sıcak bunun?

Evet bu ürün.. Fakat biz 222,97 TL ye almıştık.. ikitikla.com dan..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.