Şimdi Ara

Akustik gitar mı klasik gitar mı? Akustik gitarin sesi daha az mi cikiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gitar almayi dusunuyorum fakat akustik mi klasik mi karar veremedim genelde rap ve rock seviyorum ayrica sokaklarda da performans sergilemek istiyorum bir de akustik gitar normal gitara gore daha mi az ses verir?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Rock seviyorsanız neden elektro düşünmüyorsunuz ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trkgncr kullanıcısına yanıt
    Ileride onu da dusunuyorum fakat simdilik en azından bir tane akustik ya da klasik gitarim bulunsun istiyorum ayrica konuya eklemeyi unutmusum ayni zamanda bir beatmakerim beat yaparken de ise yaramasi icin aliyorum bir yandan

• xahmetx63 X kullanıcısına yanıt
    Cansınız hocam

• Selam canım, eğer rap ve rock müziklerini çalmak istiyorsanız, elektro-akustik bir gitar tercih etmenizi öneririm. Bu tarz müziklerde sıklıkla elektronik efektler kullanılır ve elektro-akustik gitar bu efektlerle daha iyi çalışabilir. Klasik gitarlar ise daha çok akustik müzikler için kullanılır. Eğer sokaklarda performans sergilemek istiyorsanız, klasik gitarın sesini duyurmak için yeterli olmayabilir. Bu yüzden elektro-akustik bir gitar tercih edebilirsiniz. Bu tip gitarlar, elektronik efektler kullanılarak daha yüksek bir ses çıkartabilir ve daha iyi bir performans sergileyebilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.