Şimdi Ara

Akustik Gitarımın teli koptu (Tel Tavsiyeleriniz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar çalışırken akustik gitarımın teli koptu 2 ci el olduğu için eskimiş sanırım şimdi nasıl bi tel alcağımı bilmiyorum hangi markaları önerirsiniz tavsiyelerinizi bekliyorum ilgilenen arkadaşlara teşekkürler...

not/ gitarım aşağıdakinin aynısı fikriniz olsun die koymak istetim...

Akustik Gitarımın teli koptu (Tel Tavsiyeleriniz)

• acil cvplarınızı bekliyorum arkadaşlar almaya gitcem şimdi ....
  • uppppp........
  • bilen gitarlarla ilgilenen kimse yokmu ya yardımcı olcak ???
  • hacı daddario nun soft(yumuşak) tellerinden al. git bi müzik markete ya da d&r mağazasına. derdini anlat orda sana uygun tel vereceklerdir. sadece yumuşak olmasına dikkat et
  • ilgin için teşekkür ederim arkadaşım
    quote:

Orijinalden alıntı: B@R!$

hacı daddario nun soft(yumuşak) tellerinden al. git bi müzik markete ya da d&r mağazasına. derdini anlat orda sana uygun tel vereceklerdir. sadece yumuşak olmasına dikkat et

başka tavsiyesi olan varsa onlarda yazarsa sevinirim ...
  • akustik gitarla elektro solo atabiliyo musun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gitar teli almam lazım YARDIM!!
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım alacağın altı üstü bi tel. Yeni başlıyosan 10 numara en kötü 11 numara kalınlıkta alıcaksın. Aldınmı 6 sını birden alcaksın sonra takıp akordunu yapacaksın. Akustik olduğundanda akord tuttu tutmadı derdi yok 15 dk nı almaz hepsi.

@nevarbe

akustik gitarla elektro gitar solosu atılabiliyo olsaydı sanırım elektro gitar olmazdı dmi?
  • evet arkadaşım yeni başladım sayılır bende 6 sını birden deiştirmeyi düşünüyorum peki fiyat konusunda bi bilginiz varmı acaba.. nekadara mal olur flan ?
    quote:

Orijinalden alıntı: UçanPırasa

Arkadaşım alacağın altı üstü bi tel. Yeni başlıyosan 10 numara en kötü 11 numara kalınlıkta alıcaksın. Aldınmı 6 sını birden alcaksın sonra takıp akordunu yapacaksın. Akustik olduğundanda akord tuttu tutmadı derdi yok 15 dk nı almaz hepsi.

@nevarbe

akustik gitarla elektro gitar solosu atılabiliyo olsaydı sanırım elektro gitar olmazdı dmi?
  • bizim evde elektirikli gitar var acaba ben çalabilirmiyim ? abim almıştı eskiden öyle duruyor yep yeni hala çalmayı denesem 16 yaş geçmi ?
  • 5tl en kötü 10tl tutar
  • tmm ilgin için teşekkür ederim
    quote:

Orijinalden alıntı: UçanPırasa

5tl en kötü 10tl tutar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haa?

bizim evde elektirikli gitar var acaba ben çalabilirmiyim ? abim almıştı eskiden öyle duruyor yep yeni hala çalmayı denesem 16 yaş geçmi ?

Elektirikli gitar? Bass? Akustik? Elektro?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nemésis

quote:

Orijinalden alıntı: Haa?

bizim evde elektirikli gitar var acaba ben çalabilirmiyim ? abim almıştı eskiden öyle duruyor yep yeni hala çalmayı denesem 16 yaş geçmi ?

Elektirikli gitar? Bass? Akustik? Elektro?

Elektrikli gitar bildiğimiz 6 telli ince gövdeli elektro gitardır. Bass ta elektrik alır ama adı bass o ayrı. Bide 16 yaş geç değil zaten genellikle 15 16 larda hevesleniyo insan oğlu bnde 15 te başladım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.