slm arkadaşlar çalışırken akustik gitarımın teli koptu 2 ci el olduğu için eskimiş sanırım şimdi nasıl bi tel alcağımı bilmiyorum hangi markaları önerirsiniz tavsiyelerinizi bekliyorum ilgilenen arkadaşlara teşekkürler...
not/ gitarım aşağıdakinin aynısı fikriniz olsun die koymak istetim...
acil cvplarınızı bekliyorum arkadaşlar almaya gitcem şimdi ....
uppppp........
bilen gitarlarla ilgilenen kimse yokmu ya yardımcı olcak ???
hacı daddario nun soft(yumuşak) tellerinden al. git bi müzik markete ya da d&r mağazasına. derdini anlat orda sana uygun tel vereceklerdir. sadece yumuşak olmasına dikkat et
ilgin için teşekkür ederim arkadaşım
quote:
Orijinalden alıntı: B@R!$
hacı daddario nun soft(yumuşak) tellerinden al. git bi müzik markete ya da d&r mağazasına. derdini anlat orda sana uygun tel vereceklerdir. sadece yumuşak olmasına dikkat et
başka tavsiyesi olan varsa onlarda yazarsa sevinirim ...
Arkadaşım alacağın altı üstü bi tel. Yeni başlıyosan 10 numara en kötü 11 numara kalınlıkta alıcaksın. Aldınmı 6 sını birden alcaksın sonra takıp akordunu yapacaksın. Akustik olduğundanda akord tuttu tutmadı derdi yok 15 dk nı almaz hepsi.
@nevarbe
akustik gitarla elektro gitar solosu atılabiliyo olsaydı sanırım elektro gitar olmazdı dmi?
evet arkadaşım yeni başladım sayılır bende 6 sını birden deiştirmeyi düşünüyorum peki fiyat konusunda bi bilginiz varmı acaba.. nekadara mal olur flan ?
quote:
Orijinalden alıntı: UçanPırasa
Arkadaşım alacağın altı üstü bi tel. Yeni başlıyosan 10 numara en kötü 11 numara kalınlıkta alıcaksın. Aldınmı 6 sını birden alcaksın sonra takıp akordunu yapacaksın. Akustik olduğundanda akord tuttu tutmadı derdi yok 15 dk nı almaz hepsi.
@nevarbe
akustik gitarla elektro gitar solosu atılabiliyo olsaydı sanırım elektro gitar olmazdı dmi?
bizim evde elektirikli gitar var acaba ben çalabilirmiyim ? abim almıştı eskiden öyle duruyor yep yeni hala çalmayı denesem 16 yaş geçmi ?
5tl en kötü 10tl tutar
tmm ilgin için teşekkür ederim
quote:
Orijinalden alıntı: UçanPırasa
5tl en kötü 10tl tutar
quote:
Orijinalden alıntı: Haa?
bizim evde elektirikli gitar var acaba ben çalabilirmiyim ? abim almıştı eskiden öyle duruyor yep yeni hala çalmayı denesem 16 yaş geçmi ?
Elektirikli gitar? Bass? Akustik? Elektro?
quote:
Orijinalden alıntı: Nemésis
quote:
Orijinalden alıntı: Haa?
Elektirikli gitar? Bass? Akustik? Elektro?
Elektrikli gitar bildiğimiz 6 telli ince gövdeli elektro gitardır. Bass ta elektrik alır ama adı bass o ayrı. Bide 16 yaş geç değil zaten genellikle 15 16 larda hevesleniyo insan oğlu bnde 15 te başladım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme