Şimdi Ara

--Akvadi--

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ezelden beri bütün kainat, iyi ile kötü tanrı ve tanrıçalar arasındaki çekişmeye sahne olmuştur.

İyi tanrı ve tanrıçalar, evrendeki dünyalara aydınlık ve barış getirmeye çabalarken, kötü tanrı ve tanrıçalar onlardan çok daha fazla karanlık ve yıkım getirmiştir. Tarafsız Tanrı ve Tanrıça ise iyiler ve kötüler arasındaki dengeyi kurmaya çalışmakta ancak bu ezeli çekişmenin sonu gelmemektedir.

Bu çekişmelerin sonunda iyi tanrı ve tanrıçalar, kötülerden gizli olarak tüm evrene ışık ve güç sağlayacak özel bir yer yaratmaya karar verirler ve sonsuz boşluğun uzak köşelerinde bir yerde harikalarını yaratmaya başlarlar...

Ak şelaleler masmavi sulara akarken, gümüşi binalar yükselir yemyeşil çimlerden... Bembeyaz köprüler toprakları birbirine bağlar... Gümüşten kuleler ak bulutları delerek göğe yükselir... Yaratıcılarının yüceliğini gösterircesine...

'Akvadi' ismini koyarlar yarattıkları bu olağanüstü bölgeye. Dört bir yanını topraklarla, büyülerle çevirir saklarlar. Kötü tanrı ve tanrıçaların bu yeni dünyayı keşfetmesi uzun sürmez. Üstelik keşfettiklerinin sadece basit bir dünya olmadığını, içinde zamanın başlangıcından bu yana görülmemiş olağanüstü bir ilahi güç kaynağının bulunduğunu da fark ederler.

Tarafsız Tanrı ve Tanrıça ise yeni bir çatışmanın doğacağını fark ederek Akvadi Dünyası'na gelirler. İyi tanrı ve tanrıçaların Akvadi'yi saklama ve koruma, Kötü'lerinse bulma ve ele geçirme için birinden biri pes edene dek bu dünyada kalacaklarını gördüklerinde, kendileri de yine dengeyi sağlamak amacıyla bu dünyada kalırlar.

Binlerce yıl sonra hala hiçbir taraf pes etmemiş, Akvadi bulunamamış, Tanrı ve Tanrıça'lar arasındaki bu efsane yaşayanlara kadar öyküler ve masallar eşliğinde uzanmıştır...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

IRKLAR

Azael: Akvadi Dünyası'nın yaratılmış ilk ırkı olan azaeller kutsal güçlere sahiptir ve tüm diğer ırklar arasında ışığın en yüce temsilcisi olarak görülürler.

Cüce: Dağlardaki görkemli saraylarında yaşayan yüce taş işçilerinden oluşan cüce ırkı, inatçı ve korkusuz yapılarıyla öne çıkarlar.

Dimenti: Gölge Tanrı'yla sonsuz bir anlaşma yapan ve vücudunda tanrısal dilde dövmeler taşıyan bu eski elf ırkı, değişime uğrayarak kendi öz ırklarından uzaklaşmış ve değişimlerini nesilden nesile aktarmaya devam etmiştir.

Elf: Dimentilerin topluluklarından ayrılarak kendi yollarını çizmesinin ardından doğuştan bağlı oldukları ormanlarına çekilen elfler, doğaya olan yakınlıklarıyla tanınırlar.

Gilis: Gilisler yeşil diyarlarda yaşayan, çocuk boylarında, çevik, neşeli ve zeki bir ırktır. Dillere destan şarkılarıyla ve elflere olan benzerlikleriyle tanınırlar.

İnsan: Gururlu ve ihtişamlı krallıklarında kahramanlığa ilk adımlarını attıktan sonra macera arayışlarını gidebildikleri her yerde sürdüren, dünyanın her yerinde rastlanabilecek olan insan topluluğudur.

Kudnor: Körelerek uçma yeteneğini kaybeden, bir zamanların devasa kuş ırkı... Çok yaşlı oldukları bilindiğinden hep saygı duyulan ancak en ürkülen ırklardan biridir.

Marand: Karanlık tanrılar tarafından dünya üstündeki yılanların muazzam şekilde güçlendirilmesiyle yaratılan ve azaellerden sonra Akvadi Dünyası'na gelen ilk ırk olan şeytani marandlar, yılan kafalarına sahiptirler ve yaşayan her varlık tarafından son derece tehlikeli olarak nitelendirilirler.

Ork: Şamanlar tarafından yönetilen ve savaşmak için çoğunlukla hiçbir fırsatı kaçırmayan orklar, Akvadi Dünyası'ndaki en vahşi ve yabani ırklardan biridir.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SINIFLAR

Sınıf Rolleri
    Liderlik: Liderlik sınıfları diğer karakterlere ilham ve şifa veren, onlara destek olan, güçlendiren ve öncülük eden kahramanlardır.
    Kontrol: Kontrol sınıfları çoklu hedefle başa çıkmada usta olan, düşmanlarını güçsüzleştirip oyalayabilen kahramanlardır.
    Saldırı: Saldırı sınıfları tek hedefe çok hasar vermekte ustalaşmış, taktiksel ve akılcı dövüşen kahramanlardır.
    Savunma: Savunma sınıfları tüm savaşların en önünde yer alan, yakın dövüşte en usta olan kahramanlardır.

Paragon Yolları: Paragon Yolları, seviye 11 itibariyle ilk 10 seviyede seçmiş olduğunuz sınıflara göre seçebileceğiniz alternatif sınıflardır. Her sınıfın paragon yollarıyla ilgili ayrıntılı açıklamaları, Akvadi Sistemi forumundaki sınıf başlıklarında bulabilirsiniz.

Çoklu Sınıf Seçimi: Her seviyenizi kendi sınıfınızdan almak yerine başka bir sınıftan da seviye alabilirsiniz. Çoklu sınıflarınızdan biri mutlaka ırkınızın favori sınıfı olmalıdır. 2'den fazla çoklu sınıf seçemezsiniz ve çoklu sınıf seçtiğinizde paragon yollarına geçişinizin daha zor ve daha yüksek seviyede olacağını unutmayın.

Büyücü: Birçok farklı büyüsel öğreti üstüne eğitim gören ve yoğun çalışmalar, deneyler sonrasında büyü gücünü açığa çıkaran büyü kullanıcılarıdır.
    Uzmanlık: Dal seçimleri (Ateş Büyüleri-Buz Büyüleri-Demonoloji-Kara Büyü-Mistik Büyü) / Sınıf Rolü: Kontrol / Seçebileceği Yönelim: Hepsi / Paragon Yolları: Asul'karen Büyücüsü, Liç

Druid: Akvadi Dünyası'nın esrarengiz büyü kullanıcılarıdır.
    Uzmanlık: Büyü veya dönüşüm ustalığı / Sınıf Rolü: Kontrol / Seçebileceği Yönelim: Kuralcı İyi ve Kuraltanımaz Kötü hariç hepsi / Paragon Yolları: Biçim Değiştirici, Şaman

Düzenbaz: Tüm planlarını ve savaş taktiklerini sessizlik ve gizlilik üzerine kuran, tuzaklar, kilitler ve düzenekler konusunda usta olan gizemli kahramanlardır.
    Uzmanlık: Cinayet veya Hile / Sınıf Rolü: Saldırı / Seçebileceği Yönelim: Hepsi / Paragon Yolları: Hilebaz, Suikastçi

Korucu: Dünyanın her yerinde karşılaşılabilecek, kimi zaman ormanlarda yaşayan, kimi zaman yaban diyarlarda macera arayan, yakından ya da uzaktan savaşabilen ayrıca tabiattan aldığı güçlerle bazı doğa büyülerini de yapabilen gezginlerdir.
    Uzmanlık: Uzak veya yakın savaş stili / Sınıf Rolü: Saldırı / Seçebileceği Yönelim: Hepsi / Paragon Yolları: Avcı, Silahşor

Ozan: Hemen hemen gittiği her yerde hoş karşılanan, dünyadaki her tür efsane, olay, macera hakkında herkesten daha çok bilgi sahibi olan, müziğini büyüye dönüştürebilen ve gerektiğinde silah da kullanabilen sanatsal kahramanlardır.
    Uzmanlık: Büyü veya savaş ustalığı / Sınıf Rolü: Liderlik / Seçebileceği Yönelim: Kuralcı İyi hariç hepsi / Paragon Yolları: Karanlık Dansçısı, Vadi Yolcusu

Paladin: Savaşlarında zırhlarının ve silahlarının avantajını kutsal veya karanlık büyülerle destekleyen, çağırabildikleri bineklerle binek üstünde diğer tüm kahramanlardan daha iyi savaşabilen, tanrıların hizmetindeki ilahi kahramanlardır.
    Uzmanlık: Tanrısına özgü özellik seçimi / Sınıf Rolü: Savunma / Seçebileceği Yönelim: Tanrısının yönelimi ve en fazla 1 adım uzaklıktaki yönelimler / Paragon Yolları: İlahi Şampiyon, Şövalye

Ruhban: Zırh ve silah kullanabilen ama daha çok ilahi büyüler üstüne uzmanlaşan, tanrısının öğretisini ve amaçlarını her şeyin üstünde tutan ilahi elçilerdir.
    Uzmanlık: Tanrısına özgü branş seçimi / Sınıf Rolü: Liderlik / Seçebileceği Yönelim: Tanrısının yönelimi ve en fazla 1 adım uzaklıktaki yönelimler / Paragon Yolları: Boyutgezen, Kahin

Savaşçı: Savaş alanlarında ordusunun en önünde yer alan, savunma ve saldırı üstüne eğitim almış, her tür zırh ve silahı kullanabilen kahramanlardır.
    Uzmanlık: Defansif veya agresif savaş stili / Sınıf Rolü: Savunma / Seçebileceği Yönelim: Hepsi / Paragon Yolları: Barbar, Keşiş

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

YÖNELİMLER

Kuralcı İyi: Her zaman her yerde adaleti savunan, kendi doğrularıyla ve kurallarıyla yaşayan en aydınlık kahramanların yönelimidir.

İyi: İyiliğe odaklı yardımsever, dürüst, saygılı karakterlerin yönelimidir.

Tarafsız:Ezelden beri devam eden iyi-kötü savaşında bir taraf tutmayan, maceraları sırasında yaşadıklarına ve bulunduğu duruma göre davranan nötr kahramanların yönelimidir.

Kötü: Sinsi, çoğunlukla sadece kendi çıkarlarını önemseyip başkalarını umursamayan, karanlık ve tehlikeli kahramanların yönelimidir.

Kuraltanımaz Kötü: Tamamen şeytani amaçlar taşıyan, hiçbir şeyi umursamayan, sinirini bozan herkesi ortadan kaldırmaya niyetlenebilen en karanlık kahramanların yönelimidir.

------------------------------------------------------------------------------------------------

TANRILAR

ANDOR (Melekler Tanrısı) - (İyi) - Favori Silah: Kısa Yay

BARUHA (Savaş Tanrısı) - (Tarafsız) - Favori Silah: Çift El Uzun Kılıç

DILERA (Yaşam Tanrıçası) - (Kuralcı İyi) - Favori Silah: Kısa Kılıç

LORIA (Yılan Tanrıça) - (Kuraltanımaz Kötü) - Favori Silah: Zincirli Topuz

NILITIS (Doğa Tanrıçası) - (İyi) - Favori Silah: Uzun Yay

ODREMAR (Ölüm ve Ölüler Tanrısı) - (Kuraltanımaz Kötü) - Favori Silah: Orak

SADGERAN (Gölge ve Gizemler Tanrısı) - (Kötü) - Favori Silah: Hançer

SINDORA (Büyü Tanrıçası) - (Tarafsız) - Favori Silah: Tahta Asa

TADRIANE (Şeytanlar Tanrıçası) - (Kötü) - Favori Silah: Şeytan Yabası

TANLOR (Şafak ve Adalet Tanrısı) - (Kuralcı İyi) - Favori Silah: Uzun Kılıç

------------------------------------------------------------------------------------------------

Yeni bir Çağ başlıyor:

Bir azael, tanrısının heykelinin önünde ettiği duayı tamamlar ve elindeki çekiçle birlikte marand orduları tarafından sarılmış tapınağın çıkışına doğru emin adımlarla ilerler.

KÜLLERİNDEN YENİDEN DOĞAN BİR DÜNYA

Alev alev yanan bir çemberin etrafındaki dimentiler, büyünün örümceksi dilindeki sözleri fısıldarken muazzam bir iblis, çemberin ortasından yükselir.

YEPYENİ BİR ÇAĞ

Bir gilis düzenbaz hazinenin içinden aldığı altın kolyeyi odadaki meşale ışığına tutarak gülümser.

DÜNYANIN HER YERİNE YAYILMIŞ LONCALAR

"Size ve loncanıza bağlılık yemini ediyorum. Kılıcım sizindir."

EN SİNSİ PLANLAR

"Ülkedeki tüm kasabalara ve köylere hakim olmalıyız!"

EN TEHLİKELİ GÖREVLER

"Bu son görüşmemiz olabilir. İyi şanslar. Tanrılar seni korusun."

EN DERİN ZİNDANLAR

Bir kudnor, dehlizin karanlıklarından çıkarak kılıcını dişi elfin sırtına saplar.

EN BÜYÜK SAVAŞLAR

Okçular kaleye saldıran orduya surlardan ok yağdırırken gökten üstlerine yıldırımlar inmeye başlar.

EN ŞANLI ZAFERLER

Düşmanının kanına bulanmış bir insan savaşçı cesetlerle dolu lonca kalesinin en üst kulesine çıkar ve kılıcıyla lonca bayrağının yükseldiği direği ikiye böler.

YAŞAYABİLECEĞİNİZ EN BÜYÜK MACERA

Bir cüce tarafından öldürülmek üzere olan ork, yere yığılırken son gücüyle elindeki totemi yere diker. Cücenin arkasında devasa bir toprak elementali yükselir.

ÖNÜNÜZDE UZANIYOR

Tüm süvariler! Loncamız, onurumuz ve özgürlüğümüz için! Sürün atlarınızı! Zafere ya da ölüme!

AKVADİ DÜNYASI - LONCALAR ÇAĞI

---------------------------------------------------------

(Siteden Alıntıdır bazılarınız bakmaya üşeniyorda kolaylıkla okuyun diye koydum)

Site 3 4 yıldır açık bir site diyer yapılan dandik siteler değil ayrıca free sitede değil 1 tane admin var ve tarafsız herkeze eşit davranıyor hile söz konusu değil bu yüzden biraz yavaş ilerlensede çok zevkli sitede level sistemide mevcut oyuna girdiğinizde diğerleri sizden üstün olucak ama dert etmeyin eğer iyi rp yapıp görevlere cok cıkarsanız yetişme şansınız var 2. seviyeye ulaşınca loncalara girebiliyorsunuz sitede her yaştan insan ar ve geneli 20+ 50 yasında biri bile var :).... neyse sitede daha ayrıntılı bilgiler var

site anasayfa:http://www.akvadi.com
    site forumu :http://www.akvadi.com/akvadi/index.php

Rp sine güvenen herkezi bekliyoruz..

• Oyun güzele benziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Cluster

Oyun güzele benziyor
    Hmm...

Fena gözükmüyor...

Deniyeceğim.
  • quote:

Oyun güzele benziyor
    quote:

Orjinalden alıntı: Poké_Maniac

Oyun güzele benziyor

çok acayip

• quote:

Orijinalden alıntı: RichardDawkins

quote:

Oyun güzele benziyor

çok acayip

Alıntıları Göster
    Şuan 4 lonca var uye sayısı arttıkça loncalarda çoğala bilir loncaların yeri gizli ama ileride lonca savaşlarıda cıkabilir oyuncu sayısı arttıkça

• quote:

Orijinalden alıntı: Kokusuz77

Şuan 4 lonca var uye sayısı arttıkça loncalarda çoğala bilir loncaların yeri gizli ama ileride lonca savaşlarıda cıkabilir oyuncu sayısı arttıkça

Alıntıları Göster
    lonca acmak için seviye 5 kişi olmanız lazım eğer bırakmıyıp oynarsanız dh adına lonca kurabilirsiniz =) msnlerinizi paylaşın bırakmayın loncanızı kurun ve akvadiye hukmetmeye çalışın ;) hic birşey için geç değil
  • quote:

lonca acmak için seviye 5 kişi olmanız lazım eğer bırakmıyıp oynarsanız dh adına lonca kurabilirsiniz =) msnlerinizi paylaşın bırakmayın loncanızı kurun ve akvadiye hukmetmeye çalışın ;) hic birşey için geç değil

Alıntıları Göster
    bunun konusu ney lotr m ı hala anlamadım

• quote:

bunun konusu ney lotr m ı hala anlamadım

Alıntıları Göster
    konusu kendisine ait =)
  • quote:

quote:

Oyun güzele benziyor

çok acayip

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: emre50

quote:

Oyun güzele benziyor

çok acayip

Neden acayip ? Sen oyunu beğenmediysen niye gelip yorumuma laf atıyorsun.Demek istedeğini anladım ama aynı şeyi sende yapıyorsun.Bu sebeple alınmıyorum.Nede olsa ben senden öğrendim.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: emre50

quote:

Oyun güzele benziyor

çok acayip

Neden acayip ? Sen oyunu beğenmediysen niye gelip yorumuma laf atıyorsun.Demek istedeğini anladım ama aynı şeyi sende yapıyorsun.Bu sebeple alınmıyorum.Nede olsa ben senden öğrendim.

Alıntıları Göster
    ya kanka oyun çok acayip dedim seninkinin altına koydum bunda ne var ayrıca neyi benden ne öğrendn anlamadım kanka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RichardDawkins -- 25 Ekim 2008; 20:36:54 >

• quote:

ya kanka oyun çok acayip dedim seninkinin altına koydum bunda ne var ayrıca neyi benden ne öğrendn anlamadım kanka

Alıntıları Göster
    konuyu dağıtmıyalım lütfen =)
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Kokusuz77

Nasıl isterseniz paşam
  • quote:

konusu kendisine ait =)

Alıntıları Göster
    quote:

konusu kendisine ait =)

Ya lütfen söyle çok merak ettim girdim forum a anlamadım konuyu
  • quote:

quote:

konusu kendisine ait =)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Shadow_éMRé

quote:

konusu kendisine ait =)

http://www.akvadi.com/akvadi/viewforum.php?f=63 arkadaşım gir buraya istediğin bürün bilgiyi burada bulacaksın

http://www.akvadi.com/akvadi/viewforum.php?f=195 buradanda ırklar sınıflar hakkında bilgi edine bilirsin

bu arada rp yapılan başlıklar saklı herkez farklı alanlarda rp yapıyor çok geniş çaplı bir site ve hafiften ejderha mızrağı na benziyor okuyan varmı bu kitabı bilmiyorum ...

• quote:

quote:

quote:

konusu kendisine ait =)

http://www.akvadi.com/akvadi/viewforum.php?f=63 arkadaşım gir buraya istediğin bürün bilgiyi burada bulacaksın

http://www.akvadi.com/akvadi/viewforum.php?f=195 buradanda ırklar sınıflar hakkında bilgi edine bilirsin

bu arada rp yapılan başlıklar saklı herkez farklı alanlarda rp yapıyor çok geniş çaplı bir site ve hafiften ejderha mızrağı na benziyor okuyan varmı bu kitabı bilmiyorum ...

Alıntıları Göster
    Siteye bağlanamıyorum. Yükleniyor dedi kaldı.

• quote:

quote:

quote:

konusu kendisine ait =)

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

quote:

konusu kendisine ait =)

Ben ejderha mızrağını okudum süper frp ayrıca 1 soru soracağım anasayfada değişik oyunlar var.Yana git falan diyosun.Onlara göremi rp yapıyoruz.?

• quote:

quote:

quote:

quote:

konusu kendisine ait =)

Ben ejderha mızrağını okudum süper frp ayrıca 1 soru soracağım anasayfada değişik oyunlar var.Yana git falan diyosun.Onlara göremi rp yapıyoruz.?

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

quote:

quote:

konusu kendisine ait =)

hayır onlar öyle uyelerin yaptığı oyun onunla alakası yok foruma girdinmi nightmare ye pm atıcaksın bilgileri vericeksin

Irkını falan hepsini yazıcaksın sonra öle baslıcaksın

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

konusu kendisine ait =)

hayır onlar öyle uyelerin yaptığı oyun onunla alakası yok foruma girdinmi nightmare ye pm atıcaksın bilgileri vericeksin

Irkını falan hepsini yazıcaksın sonra öle baslıcaksın

Alıntıları Göster
    Upp!! yapıyım dedim :D

• quote:

Upp!! yapıyım dedim :D

Alıntıları Göster
    Beğendim yeni bir paladin doğucak :o ama site birazcık yavaş geldi.Cok bekletiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scytax

Beğendim yeni bir paladin doğucak :o ama site birazcık yavaş geldi.Cok bekletiyor

Alıntıları Göster
    evet biraz öyle ama gülü seven dikenine katlanır buda böyle birşey =) cok şağlam bir site ;) kapanma olasılığı milyando sıfır... =) Rpyi seven herkezi bekleriz =)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.