Şimdi Ara

Akvaryum Hobisi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Cichlid türlerinin bazılarını koydum.

Amerikan Cichlidleri

-------------------------
    Astronotus ocellatus (Astronot)
     Akvaryum Hobisi!

Cichlasoma citrinellus (Midas Cichlid)
     Akvaryum Hobisi!

Flower Horn
     Akvaryum Hobisi!

Thorichthys meeki (Ateş ağız)
     Akvaryum Hobisi!

--------------------------
    C. citrinellum x C. synspilum (Papağan Cichlid)
     Akvaryum Hobisi!

--------------------------
    Symphsodon discus (Diskus)
     Akvaryum Hobisi!

---------------------------

Malawi Cichlidleri

Pseudotropheus socolofi Albino (Snow Prenses)
     Akvaryum Hobisi!

Cyrtocara moorii (Yunus Cichlid)
     Akvaryum Hobisi!

Fossorochromis rostratus (Kral Cichlid)
     Akvaryum Hobisi!

Labidochromis caeruleus (Sarı Prenses)
     Akvaryum Hobisi!

Nimbochromis livingstonii (Yaşayan Kaya)
     Akvaryum Hobisi!

Tanganyika Cichlidleri

----------------------------
    Cyphotilapia frontosa (Frontosa)
     Akvaryum Hobisi!

Altolamprologus calvus "yellow" (Sarı Calvus)
    http://www.akvaryum.com/foto_arsiv/186.jpg
    Eretmodus Cyanostictus (Tanganyika Palyaçosu)
     Akvaryum Hobisi!

Chalinochromis brichardi (Maskeli Brichardi)
     Akvaryum Hobisi!

Tropheus moorii (Tropheus Moorii)
     Akvaryum Hobisi!

-------------------------------------------------------------------------------------------

DH de Akvaryum bölümü Açılsa hoş olmazmı???

• evet bence çok iyi olur bende evde balık besliyorum bi problem olduğunda mesela nasıl bilgisayar yazılımla ilgili soru sorup öğreniyorsak balıklarlada ilgili bildiklerimizi paylaşabiliriz..

çok güzel olur..
  • bende 1 metre akvaryum var içersinde çiklet balığım var bunlar 6 adet yunus çikleti 14 tane sarı prenses 2 ahli 2 vatoz 1 tane büyük dişi papağan 5 tanede beyaz albino zebralarım var. akşamları bir saat izliyorum çok rahatlıyorum zaten televizyonda doğru düzgün şeyler yok isteyen arkadaşlar akvaryum ile ilgili sormak istediklerini buradan veya msn den sorabilirler msn:omerozkan24@hotmail.com

herhangi bir balık hastalığı ile bilgide verebilirim bildiklerim dahilinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömerözkan -- 13 Haziran 2006; 10:28:11 >
  • arkadslar hakikaten akvaryum dıe bır konu acılsa cok guzel olur.bnmde evde 1.2 metrelık bır akvaryum var.bnde 6 tane etcil amazon piranha besliorum.baya sorunları oluyor zaman zaman burda bilgili arkadşlardan yardım alsak fenamı olur hani?
  • bu sitede yeteri kada bu konuyla ilgilenen olduğunu düşünüyorum.
    Eğer böyle bir bölüm açılırsa.DH ye girmemiz için bir sebep daha olmuş olur.
    Tanıtım-Hastalıklar-Yardım-Takas Satış gibi alt odalarıda olabilir.
    Yönetim duyuyormu sesimizi acaba
  • akvaryum ve balıklar gerçekten güzel bi hobi.. akvuyum iyi ışıklandırma olduğu zaman odanın ışıklarını kapatıp onları izlemek herhalde ünya nın en huzur veren şeylerinden birisi olsa gerek...

benimde zamanında (ben ufakken 97-98) babam almıştı leğistes japon balığı balon balığı falan vardı. hatta o balon balığı bitane siyah oktalı bi balıklaçiftleşmişti de siyah noktalı balon balıkları doğmuştu çok güseldi ya ama babam sağ olsun (burdan kendilerine selam yolluyorum ) ısıtıcıyı akvaryuma koymuş ısınsın su diye lakin uyuya kalınca balıkların hepsi haşlama. Allah tan ben o gün evde değildim yoksa pisikolojik sorunlarım olabilirdi

Ama şu anda da düşünüyorum akvaryum ve balık almayı ama ev kira olunca maalesef resil olacakları için alamıyorum. İnşaAllah allah bize bi ev nasip eerde bende bi akvaryum alırım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: B.S.S.

akvaryum ve balıklar gerçekten güzel bi hobi.. akvuyum iyi ışıklandırma olduğu zaman odanın ışıklarını kapatıp onları izlemek herhalde ünya nın en huzur veren şeylerinden birisi olsa gerek...

benimde zamanında (ben ufakken 97-98) babam almıştı leğistes japon balığı balon balığı falan vardı. hatta o balon balığı bitane siyah oktalı bi balıklaçiftleşmişti de siyah noktalı balon balıkları doğmuştu çok güseldi ya ama babam sağ olsun (burdan kendilerine selam yolluyorum ) ısıtıcıyı akvaryuma koymuş ısınsın su diye lakin uyuya kalınca balıkların hepsi haşlama. Allah tan ben o gün evde değildim yoksa pisikolojik sorunlarım olabilirdi

Ama şu anda da düşünüyorum akvaryum ve balık almayı ama ev kira olunca maalesef resil olacakları için alamıyorum. İnşaAllah allah bize bi ev nasip eerde bende bi akvaryum alırım

Bende burdan kendilerine selam yolluyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: .ADAM.

quote:

Orjinalden alıntı: B.S.S.

akvaryum ve balıklar gerçekten güzel bi hobi.. akvuyum iyi ışıklandırma olduğu zaman odanın ışıklarını kapatıp onları izlemek herhalde ünya nın en huzur veren şeylerinden birisi olsa gerek...

Bende burdan kendilerine selam yolluyorum

iletirim kendisine

• benim de 3 tane balığım vardı 2 si öldü neden öldü yaaburda o kadar yazdım doğru düzgün yardım eden olmadı..sanırım kabzlıktan öldüler
  • Papağan başığı hangi renkte alırsanız alın yine kırmızı oluyor ileride..

Bitane siyah renkli almıştım şimdi kiraz gibi kırmızı...
  •  Akvaryum Hobisi!

bende bunlardan 10-12 tane vardı,250'lik akvaryumdan 50lt'lik akvaryuma geçirince hepsi teker teker öldü

bitane
     Akvaryum Hobisi!
    bunun farklı bir cinsi kaldı o bayağı sağlam çıktı

ama 50'liliğin içinde köpek balığı veya pirinha beslemeyi düşünüyorum
    (veledler ellerini sokmaya çalışıyorlar ozmanda soksunlarda göreyim)

• ben evde japon balığı besliyorum daha ilk balıklarım 2 ay oldu hatta burda ölecekler diye topic açtım sapasağlam lar..

bende biraz büyütmek istiyorum..

hatta geçen gün gördüm ya akvaryum duvara monte edilmiş o kadar çok beğendim ki kesinlikle eğer mümkünse o şekilde yaptırıcaz eve..birde balıklar gerçekten insanı dinlendiriyorlar..

ben eve gidince ya odanın kapısından giriyorum insan gibiler beni görünce nasıl hemen bana doğru geliyorlar cama dayanıyorlar o kadar hoşuma gidiyor ki dayanamıyorum parmağımla burunlarını okşuyorum hiç kaçmıyorlar birbirleriyle yarışıyorlar tutamıcam birgün kendimi alcam elime sevgimden sıkcam öpcem canını çıkarcam hayvanın..

birde evinde bebek yüzlü balık besleyen varmı ben ondan da almayı düşünüyorum..

edit:harf hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizkabuğu -- 13 Haziran 2006; 12:24:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: beyazorkide

ben evde japon balığı besliyorum daha ilk balıklarım 2 ay oldu hatta burda ölecekler diye topic açtım sapasağlam lar..

bende biraz büyültmek istiyorum..

hatta geçen gün gördüm ya akvaryum duvara monte edilmiş o kadar çok beğendim ki kesinlikle eğer mümkünse o şekilde yaptırıcaz eve..birde balıklar gerçekten insanı dinlendiriyorlar..

ben eve gidince ya odanın kapısından giriyorum insan gibiler beni görünce nasıl hemen bana doğru geliyorlar cama dayanıyorlar o kadar hoşuma gidiyor ki dayanamıyorum parmağımla burunlarını okşuyorum hiç kaçmıyorlar birbirleriyle yarışıyorlar tutamıcam birgün kendimi alcam elime sevgimden sıkcam öpcem canını çıkarcam hayvanın..

az önce elaleme ders veriyodun belim ağrıdı yerine belim ağardı diye..

büyültmek te ne ola ki şimdi?

yaa işte böyle yakalarlar..

• düzelteyim hemen.. hızlı yazınca o l harfi araya girmiş

• quote:

düzelteyim hemen.. hızlı yazınca o l harfi araya girmiş

kahretsin hızlı yazıyorum diyosun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: rektum

Papağan başığı hangi renkte alırsanız alın yine kırmızı oluyor ileride..

Bitane siyah renkli almıştım şimdi kiraz gibi kırmızı...

Renklendirici yemler var.farklı renk ıstıyorsan onlardan kullanmalısın.

quote:

Hangi balık bu adı yokmu bunun
  • quote:

Orjinalden alıntı: trader85

quote:

düzelteyim hemen.. hızlı yazınca o l harfi araya girmiş

kahretsin hızlı yazıyorum diyosun..

evet

neyse konuyu bulandırmayalım...

•  Akvaryum Hobisi!
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.