Şimdi Ara

Akvaryum Hobisi! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İŞTE SADECE 1 İ SAĞLAM KAYMAKLA PORTAKAL ÖLDÜŞEKERSE YAŞAMLA MÜCADELE EDİYOR
  • evet işte benim gördüğüm buydu..

Akvaryum Hobisi!
  • arkadaşlar bende de 450 lt oval akvaryum içinde de 7 tane natteri prinhalarım var. avlanışlarından, vahşiliklerinden ve eve gelipte akvaryumumla oynamak isteyen çocuklara saldırmalarından zevk duyuyorum.resimlerini yayınlarım bi ara.şu anda bilg.de yüklü değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: atomik07

arkadaşlar bende de 450 lt oval akvaryum içinde de 7 tane natteri prinhalarım var. avlanışlarından, vahşiliklerinden ve eve gelipte akvaryumumla oynamak isteyen çocuklara saldırmalarından zevk duyuyorum.resimlerini yayınlarım bi ara.şu anda bilg.de yüklü değil

vay sadist.. bi de piranaları çocukların üstüne sal tam olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trader85 -- 13 Haziran 2006; 13:06:10 >
  • yeni nesil çocukları aşırı zeki.klorak gıbı bişey dokerse gorursun sonra pıhanalarını
  •  Akvaryum Hobisi!

Akvaryum Hobisi!

Akvaryumun kralı Diskus
    Maalesef şu anda yok ama uzun süre bunları besledim, beslemesi en zor balık diyebilirim oyüzden hemen heveslenmeyin :) hem üzülürsünüz hemde hayvanlara yazık(ucuzda deil)

• ne güzel bi konu olmuş bu yaa

işte benim yaramazlar....

Akvaryum Hobisi!

Akvaryum Hobisi!

Akvaryum Hobisi!

• AKŞAM EVE GİDEYİM BENİM KRAL YUNUSLARI KOYACAĞIM
  • ben cinslerini bilmiyorum ya hangisi hoşuma giderse onu alıyorum valla
    ama aldığım yerdeki adam söylediklerini hatırlıyorum papağan vardı ciklet vardı bikaç tane daha vardı ama isimlerini bilmiyorum valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: emsalsiz34

ne güzel bi konu olmuş bu yaa

Akvaryum Hobisi!

Akvaryum Hobisi!

Akvaryum Hobisi!

bu akvaryum baya büyük olsa gerek ya çok güzeller bende fanustan kurtarmak istiyorum balıklarımı..

bende öyle bilmem pek tür yazılanları okuyup bilenlerden öğrenmeye çalışıyorum birde işte akvaryumcuya sorarım beğendiğimi..türünü de öyle öğrenirim..

ya geçen gün haberde çıktı fenerbahçe galatasaray yazmışlar üzerlerine fb gs diye çok yazık ya acıdım hayvanlara özelliği bozulmuş balıkların türü neydi bilmiyorum ama palyaço gibi boyamışlar hayvanları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizkabuğu -- 13 Haziran 2006; 14:50:13 >

• quote:

Orjinalden alıntı: beyazorkide

quote:

Orjinalden alıntı: emsalsiz34

ne güzel bi konu olmuş bu yaa

bu akvaryum baya büyük olsa gerek ya çok güzeller bende fanustan kurtarmak istiyorum balıklarımı..

bende öyle bilmem pek tür yazılanları okuyup bilenlerden öğrenmeye çalışıyorum birde işte akvaryumcuya sorarım beğendiğimi..türünü de öyle öğrenirim..

ya geçen gün haberde çıktı fenerbahçe galatasaray yazmışlar üzerlerine fb gs diye çok yazık ya acıdım hayvanlara özelliği bozulmuş balıkların türü neydi bilmiyorum ama palyaço gibi boyamışlar hayvanları

aynen...
    bende fanusla başlamıştım 1 senedir falan var bende de 1 m lik bi akvaryum içindeki deniz kabuklarını falan eminönünde süs eşyaları satan bi yerden almıştım...
    bi de filtreli dış motor aldım 3-4 ayda bir değiştiriyorum suyunu çok rahatlık oldu valla hem benim için hemde annem için...

• o boyanan hayvanların cinsi papagan ama ilerde zaten kendi renklerine geliyorlar merak etme
  • benim evde full lepisdes var 20 ye kadar doğurup duruyolar şerefsizler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ömerözkan

o boyanan hayvanların cinsi papagan ama ilerde zaten kendi renklerine geliyorlar merak etme

Çok pahalıya satıyorlar birde..

benim fanusunda da midyeler falan var taşlar..

ama elimde o kadar çok deniz kabuğu varki yazın kendim bilhassa dalıp birgün balığım olurdu koyarım umuduylA Toplamıştım..

akvaryumu büyütücem ve içinede koyucam..

ama @emsalsiz seninkiler çok güzelmiş gerçekten..
  • @beyazorkide

saoll valla kolay olmadı bu hale getirmek ama isteyerek uğraşınca oluyo işte...

bunlar space'mdeki fotolardı...yenilerini çekip yayınlarım burda yine...
  • balık alırken devamlı aynı yerden alın derim biz arkadaşımıza balık aldık aldığımız balıklar megerse hastaymış anlayamıdık akvaryumdaki balıklar sırası ile ölmeye başladı dikkat edin derim
  • Evet bende katılıyorum güvendiğiniz akvaryumcudan almak en sağlıklısı.başka başka yerlerden alınırsa ıllakı bır hastalık söz konusu olabılıyor..
  • Ben de hobi başlığım altında Akvaryum başlığı aöılmasına katılıyorum.
  •  Akvaryum Hobisi!

bunlarda benim balıklarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morbid -- 13 Haziran 2006; 22:01:59 >
  • morbid
    hacı temızlık yap azcık yaw.tılda birmi temızlıon akvaryumu
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.