Şimdi Ara

Akvaryum Hobisi! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: .ADAM.

morbid
    hacı temızlık yap azcık yaw.tılda birmi temızlıon akvaryumu

valla pisliğe bağışıklık kaazndı artık benimkiler bide pis akvaryumda nedense daha uzun ömürlü yaşıyor balıklar şaka bi yana güneşli bi haftasonu balkonda bi güzel yıkicam

• japonlar öyle walla küçükken çamur gıbı olurdu üşenırdım istesemde ölmezlerdi.
    Şimdi Malawi cichlid beslıyoruz aman bıkaç derece ısı kaybı olmasın ıstıyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: morbid

Akvaryum Hobisi!

bunlarda benim balıklarım.

abicim senin balıklar maşallah yaşıyo ama akvaryum ölmüş be...

şaka bi yana temizle şu akvaryumu ya taşlar falan simsiyah olmuşş...

• up yapalımda herkes görsün
  • quote:

Orjinalden alıntı: morbid

Akvaryum Hobisi!

bunlarda benim balıklarım.

alttakileri yengeç sandım yahu yosunmu başlamış meğer..hem yengecin ne işi var..

ya ben balıklarım için damla aldım suyu masmavi yapıyor varmı kullanan bişi sorucam..

aslında hergün sularını değiştirmeme gerek yokmuş damla damlatınca ama ben değiştiriyorum içime sinmiyor..

birde benim japon balıklarımda büyürmü ya eve gelenler biraz büyüdüklerini söylüyorlar ama bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizkabuğu -- 14 Haziran 2006; 11:04:08 >

• ya böyle orta dereceli bi akavaryum ve 5-10 tane balık ne kadara mal olur.
  • 50 80 arası boyu ne kadar istiyorsun değişir çünkü fiyatı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ömerözkan

50 80 arası boyu ne kadar istiyorsun değişir çünkü fiyatı

hani sen balıklarının resmini koyucaktın. . .
  • koyacaktım balıklarımın yalnız laptop masaüstünde unuttum maalesef

arkadaşlar aşağı yukarı 6 yıldır balık besliyorum neredeyse bilmediğim bir şey yok gibi bildiğim şeyleride paylaşabilirim sizlerle bende şu an afrika tatlu su canlıları olarak çiklet besliyorum toplam 30 tane var.
    yunus,beyaz prenses,sarı prenses,vatoziahli 6 cm büyük dişi papağanım var erkeği saolsun kardeşimi motoru kapatınca sizlere ömür.

aman dikkat balık alırken aldığınız yeri biraz inceleyim öyle alın.
  • quote:

Orjinalden alıntı:beyazorkide
    aslında hergün sularını değiştirmeme gerek yokmuş damla damlatınca ama ben değiştiriyorum içime sinmiyor..

Açıkçası Kim ne derse desin Fanusta Balık Beslenmez.Bu balıklara Eziyetten başka bişey değil.
    Sureklı Su değişimde Balıklar İçin Çok zararlı.Ama Fanusta Beslediğin İçin başka Çözüm yoluda Kalmıyor.
    En yakın zamanda AKvaryum motoru ve ısıtıcısı şeklınde bır sısteme geçmenı dılıyorum.

Ayrıca Fıyat Soran Arkadaş içinde

Mesela 75ytl akvaryum desen motor 20 ısıtıcı 15 desen. Bide kum taş süs 10 tanede balık koysan max 150ye ufak orta halli bi akvaryum kurulabılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .ADAM. -- 14 Haziran 2006; 11:51:51 >
  • Sayfabaşı
  • çok güzeller yaaa

Akvaryum Hobisi!

Akvaryum Hobisi!

Akvaryum Hobisi!

(böyle bişey almayı düşünüyorum ayarlayabilirsem))

Akvaryum Hobisi!

Akvaryum Hobisi!

Akvaryum Hobisi!

buda çok güzel

Akvaryum Hobisi!

Akvaryum Hobisi!

• quote:

Sayfabaşı

çok heveslenme...bende çok yanıldım öyle

neyse..

evet bende en yakın zamanda (ki baya zaman geçti) akvaryum alıcam ya aslında koyacak yerimde yok ben hep gözümün önünde olmasını isitiyorum ondan başka bi odada durduktan sonra bi anlammı yok benim için bakıyorum bişiler ayarlıycam ve resmide koyucam buraya

• quote:

Orjinalden alıntı: beyazorkide

quote:

Sayfabaşı

çok heveslenme...bende çok yanıldım öyle

neyse..

evet bende en yakın zamanda (ki baya zaman geçti) akvaryum alıcam ya aslında koyacak yerimde yok ben hep gözümün önünde olmasını isitiyorum ondan başka bi odada durduktan sonra bi anlammı yok benim için bakıyorum bişiler ayarlıycam ve resmide koyucam buraya

merakla bekliyoruz...

• emsalsiz almayı düşündüğün akvaryum 400 450 ytl arasında bende söylemesi özel akvaryumlardır onlar
  • Ben de bir yakınımızın hediyesi ile birlikte molly beslemeye başladım, daha sonra ciklet denilen balıklardan verecekti. En son da deniz akvaryumu kuracaktık. Fakat malum öğrenci evi, biri gelir motoru kapatır, biri gelir tuz döker, biri gelir tükürür derken balıkların hepsi öldü. Ben de son zamanlarında vitaminidir ilacıdır yatırdığım parayla kaldım. Hatta bir arkadaş mıknatıslı cam silicilerin arasına sıkıştırdı bir balığı, akvaryumda 2 gün yüzen bağırsak ve gözleri seyrettik

Ama en kısa zamanda bir deniz akvaryumu kurmayı düşünüyorum. Yakınımızı ziyarete gittiğimde kendimi akvaryumdan alamıyorum, mercanlar, yengeçler, karidesler ve daha birçok canlı türü süper oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre -- 14 Haziran 2006; 14:08:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ömerözkan

emsalsiz almayı düşündüğün akvaryum 400 450 ytl arasında bende söylemesi özel akvaryumlardır onlar

ewt dostum biliyorum Carrefour da bi pet shop ta sordum 700 küsür miyon dedi...
    ona çok benzer bi akvaryum gördüm eminönünde 300 milyona o aklıma yattı biraz...birazda pazarlık edersek falan 250 ye falan düşürürüz diye düşünüyorum...ama tabi hemen pat diye alamam onun dışında bir sürü giderim var.Acelesi de yok zaten...maddi durumu ayarladığım an ilk aklımda olan şey onu almak olacak.

hayatta zevk alarak yaptığım nadir şeylerden bi tanesi bu bu yüzden pekte acımıyorum...çocukkende akvaryumumuz vardı ben 7 yaşındayken falan çok sevdiğim bi balığımız vardı kocaman tostoparlak bişey yüzeye bile çıkamıyo şişkoluğundan çok fazla beslenemeyip ölmüştü ona çok üzülmüştüm...ondan sonra babam başkasına vermişti akvaryumu balıkları falan...üzülmemem için ama ben daha çok üzülmüştüm...herneyse

sonuç olarak çocukluğumdan beri balık beslemeyi seviyorum onları izlemeyi bakımlarını yapmayı vs...bu yüzden hiç acımıyorum şimdiye kadar verdiğim,vereceğim paraya...

• yeni fotolar

Akvaryum Hobisi!

Akvaryum Hobisi!

Akvaryum Hobisi!

Akvaryum Hobisi!

Akvaryum Hobisi!

arkadaşlar sizde ekleyin sizinkileri de merak ediyorum ya...

• Emsalsiz balıkların Çok Sağlıklı Görünüyor aman nazar değmesin.
    Bende Dijital bı makına yarlıcam bu ara çeker koyarım resımleri
  • ewt saoll şuan için pek problem gözükmüyo...

seninkileride merakla bekliyorum...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.