Şimdi Ara

akvaryum iç filtre

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende 50 litrelık bi akvaryum var ve içinde 1000 l/h iç filtre var.Balıklar yavru sarı prenses 5 - 6 aylıklar fakat aldıgımdan beri pek buyume olmadı balıklarda.Acaba iç filtrenin bunda etkisi varmıdır .balıkları savruyor biraz rahat hareket edemıyorlar.birde oksijen motorunun ne arkı var iç filtreden.

• 50lt bir akvaryum icin o filtre cok fazla akinti yapar ve baliklari yuzarken savurur baliklar strese gore ve bundan dolayida büyümeleri engellenebilir.

Sari prenses 50lt bir akvaryumda beslenmiyor diye hatirliyorum ama emin degilim yinede arastirip onlar icinde en iyi sekli bulabilirsiniz.

Ic filtre ayni zamanda hava verir suyun ustunde olan kabarciklardan bunu anlayabilirsin eger baliklar cok suyun üstünde durmuyor haraketli ve diplerde de yuzuyor ise hava motoruna gerek yok diye düşünüyorum. Eger baliklaron havasiz kaldigini dusunuyorsan hava motorunu devamli olarak çalıştırabilirsiniz.

Not : fazla bilgim olmadığından yazdığım seyler kesin degildir. Yanlış ve hatalarım olabilir daha bilgili kisiler daha cok yardimci olabilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amacın balıkları büyütmek boylandırmaksa eğer en az 200 -300 lt hacminde ve boyu 1m den az olmayacak bir akvaryum edinmen gerekir aksi halde çok zor boylanacaklardır ...
  • Sari prensesler 50 lt lik akvarryumda buyumezler. Hayvanlara eziyet olur. En az 150 lt akvaryum edinin derim

• 50lt akvaryumu lepisteslere doğumhane olarak kullanıyorum.S.p O hacimde büyümez.Hiç uğraşmayın..
  • İlk akvaryumum 150 lt civarındaydı. Oturmuş bir sarı prenses kolonisine 2 sene boyunca baktım ve yüzlerce yavru alıp büyüttüm. Ona rağmen akvaryum ufak geliyordu. Yeterli filtre sistemi su değişimi olmasına rağmen yavrular çok iyi büyüyemiyordu. Bu sebeple 1 ay kadar baktıktan sonra elden çıkartıyordum. Netice olarak tavsiyem ya akvaryumu ya da balıkları değiştirmen yönünde. Canlı doğuranlardan oluşan 7-8 balık o akvaryum için ideal olabilir.
  • peki 50 clik akvaryum için ideal balık hangisidir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dış ünite su damlatma
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • seferber13 S kullanıcısına yanıt
    Japon baligi alabilirsin

• tesekkurler yardımınız için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.