Şimdi Ara

akvaryum tasimasi acill yardi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler benim 80x50x35 ebatlarinda bir akvaryumum var icinde ise
    7xmelek
    4xkopek baligi
    2xkristal kopek baligi
    7xraspora
    4xcopcu
    1xvatoz var eviden tasinacagiz dolayisiyla korkutan olay gerceklesmek zorunda akvaryum tasinmasi bu olayi yasamis olan arkadaslar varsa yardik etmelerini bekliyorum tesekkur ederim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• akvaryumdaki tum canlilari bir kovaya koy tasiacaginiz eve git icine motoru koy tak fise geri eve gel suyu bosalt icindeki aksesuarlari cikart kumu bosalt bi posete bu kadar ben oyle yapmistim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yklmaz

Beyler benim 80x50x35 ebatlarinda bir akvaryumum var icinde ise
    7xmelek
    4xkopek baligi
    2xkristal kopek baligi
    7xraspora
    4xcopcu
    1xvatoz var eviden tasinacagiz dolayisiyla korkutan olay gerceklesmek zorunda akvaryum tasinmasi bu olayi yasamis olan arkadaslar varsa yardik etmelerini bekliyorum tesekkur ederim...

Maşallah 140 litrede bir sürü tür bakıyorsunuz.
    Biraz araştıracak olursanız türlerin hiç birinin birbiriyle uyumlu olmadığını görürsünüz.
    Rasporalar melek için av olabilir.
    Köpekbalıkları ise melekleri strese sokacak balıklardır.
    Melekler tek bakılmalıdır eş tutarlar ve yumurta dökerler. Yumurta dökeceği geniş yapraklı bitkiler olmalıdır. Bir sürü türün olduğu akvaryumda meleğin yumurtaları diğerlerine yem olacaktır.
    Buda akvaryumda büyük kavga demektir.
    Köpekbalığı gibi hızlı türlerin olduğu akvaryumda melek bakarsanız melekleriniz üremez eş tutmaz ve sürekli bir gerginlik halinde bulunurlar.

Ayrıca akvaryumun litresi az içindeki canlı sayısı çok olduğu zaman akvaryumlarda nitrit ve nitrat patlaması yaşar ayrıca çok çabuk kirleneceğinden akvaryumdaki denge bozulur.
    Çeşitli hastalıklar baş göstermeye başlar.Sonunda ölümler yaşanır.

Bence biraz araştırmayla bir çok şey öğrenmek mümkün.
    Tavsiyem sadece melek bakmanız yönünde.

Taşıma hususuna gelince akvaryumu evden en son sökün ve taşındığınız yere ilk onu kurun.
    Akvaryumu boş ve düz bir şekilde taşımak lazım. İçinde kaya vs bulunmamalı.
    Mümkünse Akvaryum suyunuzu taşıyın. Benim önerim en az %50 sini taşımanız gerekir.
    Üzerine %20 dinlenmiş veya 3-4 saat hava taşı ile havalandırılmış su ilave edilir.
    Her gün biraz dinlendirilmiş su ilave edilerek tank dolu olana kadar devam eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CallOfTheWild -- 12 Eylül 2013; 10:50:31 >

• bnm tavsiyemde arkadaşın anlattığı gibi suyunuda taşı ki balıklar yeni ortama alışırken birde su zorlugu cekmesinler. birde balık turlerinide düzenle bnm akvaryumumda snn gibi karma karışıktı suan tek tür besliyorum.
  • koy pazar poşetine

Şaka şaka

• koy pazar poşetine

Şaka şaka

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.