< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Al-Nassr FC Ana Konu | AL-NASSR 6 - 0 INTER MIAMI (17. sayfa)
-
-
Tarihin en iyi 2. oyuncusu için güzel bir akşam olmuş.
-
kralın morali yerinde oldu mu her akşam güzel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
39 bin nüfuslu ülkenin bir takımına 2 tane gol attı. Bizim mahalle kadar ülke. Yine de morallenmiştir tabî. Yedekte değildi maçta.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 24 Mart 2023; 1:54:5 >
Yeni karakter açıldı:
Ramazan boostu almış Ronaldo
şimdi bu adam Maradonadan, Peleden filan daha mı iyi?
-
Dünya Kupası kazanabilirse belki bu adamların yanına yazabiliriz adını.
evet daha iyi. messi'den sonra en iyisi. 1-2-3 Messi 4-ronaldo. sonrasını siz doldurursunuz işte
Portekiz gibi bir millî takım ile Dünya Kupası kazanamamış kişilerin en iyiler listesine adı yazılmaz. Portekiz millî takımı şu an en iyi 3-4 kadrodan birine sahip. Her mevkide world class futbolcular var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 24 Mart 2023; 20:45:4 >
Messi son 5 senede frikikten 30 gol atarken Ronaldo 5 gol attı. Üstelik Messi'nin son 2 sezonda 7 frikiği direkten döndü. Peki, bu fark niçin oluştu ?
Ronaldo'nun vuruş stili berbat. Ya kalecinin üstüne vuruyor ve kalecinin hata yapmasını bekliyor ya da barajın içine vurarak topun oradan geçmesini bekliyor.
Bruno Fernandes'in bile frikik istatistikleri Ronaldo'dan 6 kat daha iyi.
-
Ekşi'de bu soytarıyı baya bir gömüyorlar. İnanılmaz zevk alıyorum.
Ben açıkçası o zamanlar oynanan futbola pek değer vermiyorum.(Spor salonuna hayatında adımını atmamış adamların arasında geçen bir mücadele gibi geliyor. Profesyonellik yok bir şey yok ortada o zamanlar) O yüzden sıralamada bana göre 2. Ronaldo.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turboctopus -- 25 Mart 2023; 20:22:4 > -
Lüksemburg görünce dayanamıyor bizim deli oğlan. 11 gol atmış Lüksemburg'a.
🤣
Milli takımda Messi zayıf takımlara karşı 35 gole katkı yaparken Ronaldo 75 gol katkısı yapmış. Zayıf takımlar Cebelitarık , San Marino vs. gibi takımlar.
Zayıf takımlara karşı atılan golleri saymazsak Messi 117 dakikada bir gole katkı sağlarken Ronaldo 171 dakikada bir gole katkı sağlamış. Farka bak.
-
Portekiz'in bulunduğu gruptan Bizim Gocuklar bile lider çıkar. Lüksemburg, Lihtenştayn falan. Ronaldo balı diye bir şey var.
quote:
Ronaldo gruplar sonrası tek golünü Gana'ya atmış. Başka golü yok.
Euro 2016 ve Gana
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X