Şimdi Ara

Al-Nassr FC Ana Konu | AL-NASSR 6 - 0 INTER MIAMI (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
425
Cevap
1
Favori
10.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ronaldo katıldığı dünya kupalarının hiçbirinde gruplardan sonra gol atamamış veya asist yapamamış.Al-Nassr FC Ana Konu | AL-NASSR 6 - 0 INTER MIAMI Al-Nassr FC Ana Konu | AL-NASSR 6 - 0 INTER MIAMI  Milli takımda bir hiç . Modric olmadan bir hiç.

2016'da da gruplardan sonra tek golünü Gana'ya atmıştı ve final maçında da yoktu. Quaresma'nın gölgesinde kalmıştı.

Al-Nassr FC Ana Konu | AL-NASSR 6 - 0 INTER MIAMI

• Yurtsever1453 kullanıcısına yanıt

Neredesin yiğidim? Özlettin kendini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ronaldocularla, düz dünyacılarla, Haarp'a inananlarla tartışmaktan yorulup kendimi sosyal medyadan uzaklaştırmıştım. Gücümü tekrar topladım ve geri geldim .:)

Yeniden hoşgeldin. Eğlenceye devam diyorsuuun. Al-Nassr FC Ana Konu | AL-NASSR 6 - 0 INTER MIAMI 

ukrayna savaşı konusunda da senden illallah etmişler onu yazmayı unutmuşun.

ayrıca Türkiye'de düz dünya tartışması dönmüyor. Türkiye'de ne düz dünyacılar ne de onlara karşı çıkanlar elle tutulur birşey tartışmıyolar. düz dünyacılar sadece goygoy yapıyolar, diğer kesim de sadece hakaret saçıyo.

mesela sen düz dünyacılarla tartıştım diyosun, sorsam sen bile düz dünya teorisinin alternatif bir basınç denklemine sahip olduğunu duymamışsındır. çünkü ülkemizim düz dünyacıları düz dünyanın ne olduğunu açıp okumuyolar ve dolayısıyla bu argümanları size karşı sunmuyolar.

ben mesela teorik lisans seviyesi fizik üzerine kendim hayli çalışmış olduğum için (aslında kendi dalım değil, ama yan dalım diyebilirim, zira elektronik ile fizik günümüzde hayli iç içe) düz dünyacıların yerçekimini inkar etmek için ürettikleri alternatif basınç denlemini yalnışlayan oldukça basit bi deney akıl edebildim. benim akıl ettiğim deneyi şuanda fizik alanında akademisyenlik yapanların bile çoğu akıl edemez. ama ben düz dünyacılara bu deneyi hiç yazmıyorum bile. çünkü: 1- adam zaten savunduğu görüşün ne olduğunu kendi de bilmiyo, açıp okumamış, sadece videolardan gördüğü argümanları aktarıyo. 2- deneyi anlatsam ve adam o deneyi kendi evinde yapsa bile, yine de o deneyin neden düz dünya basınç formülünü yanlışlıyor olduğunu anlamayacak, çünkü onu algılayacak kadar teorik fizik bilgisi yok adamda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bak hemen rahatsız olmuş. Döşemiş paragrafı. Al-Nassr FC Ana Konu | AL-NASSR 6 - 0 INTER MIAMI Dostum varlığın bile titretiyor yemin ediyorum bunları.Al-Nassr FC Ana Konu | AL-NASSR 6 - 0 INTER MIAMI 

• 01001101 kullanıcısına yanıt

Ukrayna- Rusya Savaşı konusunda da objektif bilgilerle insanları doğru şekilde bilgilendirdim. '' Ukrayna 300 Rus uçağı düşürdü, 400 helikopter imha etti.'' gibi aslı olmayan iddiaları da belgelerle çürüttüm. Rusya'nın da pek çok palavrasını ortaya çıkardım. Ben her zaman gerçekçi verilerle ve kanıtlarla konuşurum. Bazı insanlar bilimsel araştırma yapmadığı için benim söylediklerime kızarlar ve beni dışlamaya çalışırlar.

Misal geçenlerde birisi kendinden emin bir şekilde bir konudan bahsetti. Ben hemen Harvard Üniversitesinin araştırmasından bahsettim ve bu şahsa yanıldığını söyledim. Hemen bana cephe aldı. Al-Nassr FC Ana Konu | AL-NASSR 6 - 0 INTER MIAMI 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yurtsever1453 -- 7 Mart 2023; 23:51:50 >
  • valla ben forumdaki tartışmalarda bilimsel çalışma referansı gösterme olayından da bıktım, çünkü mesela Haarp'ın deprem yaptığını iddia eden adamın fizik bilgisi yok, sıfır yani, adam gitmiş bi makale bulmuş geitrmiş, o makaledeki bi cümleyi gösterip: "bak bu cümle benim haklı olduğumun kanıtıdır" diyo. senin o cümleyi yanlışlamanı talep ediyo. kendi anlamadığı ve bilgisiz olduğu alanda ahkam kesiyo.

bir de, şu: "bilimsel makale" diye paylaşılan yazıların azımsanmayacak bi kısmı gereksiz ya da uydurma içerikten ibaret. çünkü makalelerin çoğu hakemsiz dergilerde bile yayınlanmamış öğrenci tezlerinden ibaret, öğrenci dediğin zaten akademik alanda ses getirmek için sansasyonel konularda makale yazmaya çabalar. sonuçta makalede araştırdığı şey negatif çıksa bile bizim cahiller o makalelerden cümle ayıklatıp getirip bizim gözümüze sokuyolar: "bilim" diye.

ayrıca ABD'de bazı ruh hastası tarikatler var, bunlar kendi içlerinden çıkarttıkları akademisyenlere uydurma makaleler yazdırıyolar sonra da birbirlerine atıf yapıyolar, bu dolandırıcılık ortaya çıkınca da: "faşist bilim camiası bizi yokediyo" diye ağlıyolar. sonuçta bu ruh hastalarının yazdıkları makaleleri bizim komplocular alıp bizim gözümüze sokuyolar: "atıf almış makale" diye.

aynısı bizim ülkemizde de yapıldı, biyoloji alanında akademik ünvan elde etmiş bazı sahtekarlar "evrim bilim değil dindir" diye makaleler yazıp birbirlerine atıf attılar. sonra dolandırıcılıkları ortaya çıkınca gördük ki bu adamların hepsi makaleleri takma ad (mahlas) ile yayınlamışlar. mahlas sahibi oldukları gerçek kimlikleri ortaya çıkınca da: "faşist bilim camiası gerçekleri söylediğimiz için bizi yokedecekti ondan mecburen öyle yaptık" dediler.

ben diyorum kardeşim, yüksek seviye teorik fizik bilgisi olmayan adam bana makale getirip cümle göstererek Haarp'ı ya da dünyanın şeklini konuşmasın. tartışmaya girmem. girmiyorum da zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 8 Mart 2023; 10:21:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah'ın eziği. Tıpkı fanları gibi Messi kompleksi var bununda. İsmini duyunca nasıl kuduruyor. Al-Nassr FC Ana Konu | AL-NASSR 6 - 0 INTER MIAMI Al-Nassr FC Ana Konu | AL-NASSR 6 - 0 INTER MIAMI 

Al-Nassr FC Ana Konu | AL-NASSR 6 - 0 INTER MIAMIFutboLandyoutube
    Telegram: https://t.me/FutboLand_yt İnstagram: https://instagram.com/futbolandyt?igshid=ZDdkNTZiNTM= Discord: https://discord.gg/Q8VGWFPNtm
    https://www.youtube.com/shorts/zXcW_9bfpRU?feature=share

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Honolulu Kaymakamı -- 10 Mart 2023; 15:55:59 >

• Al-Nassr FC Ana Konu | AL-NASSR 6 - 0 INTER MIAMI

hayatları fake tecavüz haberi, fake ısı haritası, fake videolar, fake deprem iftiralarıyla geçiyor. deep down they know :) Siz hala anlamadınız mı

• Messi fanlarinin Ronaldoyla bu kadar ugrasmasini anlamakta zorlaniyorum. Abi, madem Messinin daha iyi oldugunu düsünüyorsunuz, ne diye 7/24 Ronaldoyu kötülüyorsunuz? Demek ki, size göre de Ronaldo Messiden daha iyi, bu yüzden Ronaldoyu sürekli kötüleyip kendinizi rahatlatiyorsunuz.

Mesela ben hic Mbappeyle karsilastirilan Haalandi hic kötülüyor muyum? Hayir, cünkü Mbappenin daha iyi oldugunu biliyorum.Al-Nassr FC Ana Konu | AL-NASSR 6 - 0 INTER MIAMI 

• Doncunun fanları yine hayal aleminde. Oğlum kırk kere söyledik. Biz buraya sizin gibi radikal tiplerle alay edip eğlenmek için geliyoruz. Gerçekleri çarpıtabileceğinizi sanıyorsunuz. Suratınıza tükürsek yarabbi şükür diyorsunuz. Bir malum kitle iki komplocu tayfa üç sizler. Milletin dalga konususunuz. Kendinize fazla değer biçmeyin. Bizleri eğlendirmeye hep devam edin böyle.

• Yurtsever denen arkadaş bir şey yazıyor onu 50 kez kopyalayıp yapıştırıyor farklı farklı zamanlarda, sizce neden? Maksat sizleri kudurtmak. Bizleri blokluyorsunuz ya mesela bizler işte o zaman orgazm oluyoruz. Çok güzel ağlıyorsunuz. Gece uykularınıza giriyor muhtemelen doncunun düşüşü.

• Al-Nassr FC Ana Konu | AL-NASSR 6 - 0 INTER MIAMI

Bu balona bir de tarihin en iyisi diyorlar. Al-Nassr FC Ana Konu | AL-NASSR 6 - 0 INTER MIAMI 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donnarummathebest -- 11 Mart 2023; 1:0:27 >
  • Kenshin çok zorladın bugün contaları bebeğim. Yakacaksın, biraz dinlen. Attığın istatistik gibi Messi lehine olan istatistikleri atsak ağlaya ağlaya forumu terkedersin. Dünyanın %90'ı tarihin en iyisi diyor bu adama. Bunca insan yanılıyor mudur sence? 2+2=4 Nereye gidersin git 2+2=4'tür. Gerçekleri çarpıtamazsınız. Gerçekleri yalnızca kabul edebilirsiniz. Tabî hazmedebilmek için biraz zamana ve büyümeye ihtiyacınız var anlayabiliyorum sizleri. Dünya Kupası ve ardından Suudi Ligi falan gibi durumlar ağır bir yara oldu sizler için. Üzülmeyin bu kadar. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Honolulu Kaymakamı -- 11 Mart 2023; 1:19:58 >

• Bu ne yahu böyle!

• Sirrüs kullanıcısına yanıt

Toksik ve kompleksli kişilik.

• Sirrüs kullanıcısına yanıt

Al-Nassr FC Ana Konu | AL-NASSR 6 - 0 INTER MIAMI Al-Nassr FC Ana Konu | AL-NASSR 6 - 0 INTER MIAMI Al-Nassr FC Ana Konu | AL-NASSR 6 - 0 INTER MIAMI 

Çocuk gibi ağlamış yazık. Araplar bunu kafese koydu şimdi istedikleri gibi dalga geçiyorlar.

Sirk maymunundan farkı yok.

• Putlari Kiran Adam P kullanıcısına yanıt

Soytarı oldu iyice.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.