Üçe üç pozisyona %90 gol dediğinde okumayı bıraktım. Koskoca maçı tek pozisyona indirgemek de çok mantıklı cidden. Ben objektifim, futbol severim diyen ama aslında hiç de öyle olmayan sen ve paşa hazretleri gibi kişiler yerine troll de olsa ne olduğu belli olan kişileri tercih ederim. |
Al-Nassr FC Ana Konu | AL-NASSR 6 - 0 INTER MIAMI (13. sayfa)
-
-
Cristiano Ronaldo 1 gol daha atarsa, Brezilyalı efsane futbolcu Ronaldo Nazario'nun gol sayısını ikiye katlayacak.
gorunce fake zannettim, baktim dogruymus. adam tarihin en buyuk golculerinden birini ikiye katlamis. saka gibi bir olay 🤯
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paşa Hazretleri -- 1 Mart 2023; 20:55:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
beni blokla o zaman.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunlarda troll. Bir insanın Ronaldocu olması için geçerli hiçbir sebep yok artık.
Dünya kupasında Ronaldo'ya alınan tavrı çok eleştirmiş, Portekizin çok yanlış yaptığını ve Ronaldo'nun performansı düşse bile bunları hak etmediğini söylemiştim.
Lakin, Merih özellikle telefondan arayıp yardım istemesine rağmen bir tane bile mesaj atmayan, Saatte 1m TL'den fazla para kazanırken en azından göstermelik de olsa 2-3 saatlik gelirini dahi bağışlamayan Ronaldo'ya karşı içimde zerre bir sevgi kalmadı.
İnşallah bin beter olur, yerin dibine sokan arkadaşlar elleriniz dert görmesin, daha çok vurun hokkabaza.
Gerçekten yazıklar olsun hayal kırıklığımı izah edemiyorum, yahu insan bir geçmiş olsun mesajı bile yayınlamaz mı, eline mi yapışacak be Ronaldo, sonuçta sen de reklamlara çıktın bu ülkede öyle böyle buradan para kazandın.
-
Ronaldo'nun Filistin'e yardım olayı da PR çalışmasıydı. bi dedikodu yayıyolar ohh hemen bütün İslam alemi Ronaldo takipçisi oluyo.
dünyanın en çok takip edilen hesabı olmanın yolu bu. profesyonel pazarlamacılarla çalışıyosun.
Ronaldo artık ununu eleyip eleğini asmış olduğu için PR ekibi ile çalışmaya son vermiş olabilir. büyük ihtimalle buyuzden paylaşım yapmadı.
dünya yalan. kimsenin fanı olmaya gerek yok.
Ronaldo'nun nasıl bir karaktere sahip olduğunu anlamak için bu kadar süre beklemenize gerek yoktu be hocam. Hani bariz olan şeyleri insanlar neden farkedemez, anlayamaz gerçekten anlamlandıramıyorum.
-
Aynı şeyler günümüzde Papua Yeni Gine hükümetinde de var. Aleni kansız, hırsız, para için çocuğunu, eşini satacak, Tanrısı para peygamberi oy olan bu tıynetteki Papua Yeni Gine'li hükümet yöneticilerinin ve bu yöneticilerin tasmasını tuttuğu diğer önemsiz kişiliklerin ne menem bir şey oldukları çok bariz ancak hala daha kemik bir %25'lik kitle Papua Yeni Gine'li bu aleni hırsızların, karaktersizlerin peşinden gidebiliyorlar. İlginç yani. Hitler'in peşinden giden Almanlar gibi. İnsanlardaki bu karaktersiz insan aşkını çözemeyeceğim hiçbir zaman. Acaba kendileri de böyle oldukları için mi bu gibi soytarıların peşinden
gidebiliyorlar? Tanrı, Papua Yeni Gine'nin yardımcısı olsun.
Ronaldo'nun ne olduğunu yıllardır biliyordum. Bir tecavüzcünün Filistin ve İsrail arasındaki savaşı manevi herhangi bir bağı olmadığı bile bile umursayacağına olan inanç çok komikti doğrusu. Bazı insanlar ısrarla bunu reddediyordu ancak çok barizdi yani her şey. Şimdi o anlamayanlar yaşadığımız felaketteki Ronaldo'nun tavırlarını gördükten sonra bazı şeyleri yavaştan kavramaya başladılar. Geç olsun ama güç olmasın demiş atalar. Bakalım Papua Yeni Gine'de de aynı şeyler olacak mı? Heyecanla takip ediyorum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 2 Mart 2023; 14:7:6 >
-
sorun lağım bir dil kullanmadan yazman. iki gündür yatıp kalkıp objektiflik demişler 😂 sanki her yazının altına şöyle objektifim böyle objektifim diye not düşüyoruz gibi kafayı ona takmışlar, tornadan çıkmış gibi aynı mesajı yazıp duruyorlar
zaten mesele de o. 3-5 tane bir garip adam forumdaki her konuyu mahvediyor. milan kalecisi hatalı gol yese oraya gidip ronaldo'ya bağlıyorlar, martinelli gol atsa oraya gidip ronaldo konuşuyorlar. sadece konuşsalar yine iyi, bir de çirkin bir üslup kullanıyorlar. hakaretler, safsatalar gırla. üstüne yaratıcı da değiller. her yazılarında aynı 5-6 cümleyi kuruyorlar. bir tane bot vardı zaten aynı şeyi kopyalayıp her konuya yazıyordu 🤣 diğerleri de çok farklı değil. hal böyle olunca insanlar bunları blokladı geçti. man utd konusunda falan durulmuyordu yoksa. ben de öyle yaptım baktım artık olmuyor. ben messi falan dememişim, ödül torenindeki olaydan bahsetmişim ki dediğimin doğru olduğu gün gibi ortada, atmışım fotoğrafları. benim mesajın özüne dair hiçbir cevap yok, alakasız konularda işkembeden sallanıyor yine. normalde kimseyi bloklamam herkesten bir fikir alabiliriz diye de, bunların artık ebediyen aynı tip mesajları atacağı belli, yeterince okuduk.
zombi gibi tüm konuları istila edip herkesin kendilerini vebalı gibi görmesini sağlıyorlar, başkası düşündüğünü düzgün bir dille yazıyor diye sinsi falan oluyor. nasıl onlarla aynı düşünmezsin, hani objektiftin? 😂 millet artık adam yerine koymuyorsa benim mi suçum, ben mi söyledim? hakaret, küfür, iftira, safsata, spam dışında bir stil edinin insanlar ciddiye alsın. objektif (!) desinler madem bu kadar dert ettiniz 🤣
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ooo objektif Penaldocu versiyon 1.0 yargıyı dağıtmış. Hadii bakiiiim.
Hocam vallahi bu kadar karaktersiz olabileceğine inandıramazdınız beni. Yanlış anlamayın öyle büyük bi hayranı falan değildim, Filistin işlerine ben hiçbir zaman inanmadım zaten o ayrı bir konu ama en azından sıradan bir insan olmasını beklerdim.Bir geçmiş olsun mesajı yahu, 3-5 kelime alt tarafı insan atmaz mı, atmadı. Hele ki arkadaşı Merih direkt olarak aramış, kendisi ile görüşmüş, insan ondan sonra bari arkadaşından utanır da bi geçmiş olsun mesajı paylaşır ama yok, yapmadı.
Orada ölen onlarca çocuk onun hayranıydı, onun formasına sahipti, taş sahada gol attıklarında onun gol sevincini yapıyordu belki de. Parası pulunda değilim, Ronaldo'nun bağışlayacağı 1m da bizi arşa çıkarmaz ama insan göstermelik de olsa bi geçmiş olsun mesajı yayınlardı en azından, 500m takipçisi ile o bile büyük bir farkındalık yaratırdı.
Ne diyelim yazıklar olsun, Artık yemin ediyorum Türkiye'de ücretsiz oynayacağım dese gelsin, bir bardak çayımızı içsin istemem.
-
forumun kullanıcı sayısında ve kalitesinde düşüş oldu. geçen ManU konusuna bi girdim, son 1-2 sayfadaki mesajların %90'ı blokladığım kişilerce yazılmış. sonra başka birisi yazmış: "yeter artık gidin Messi-Ronaldo kavganızı başka yerde yapın" diye
bu egoist, narsist ve bu ülkeden para kazanmasına rağmen bi geçmiş olsun mesajı yayınlamayan adamı hala savunanlardan ne bekleyebilirsin ki ? Futbol meselesini geçtim, hiç mi ülkene saygın yok bu tipi savunabiliyorsun hala...
messi dünya kupası aldı, görmezden gelip arabistan gollerini sayıyorlar bir de. Ben savunmaya utanırdım. Ki ronaldo messi gibi performansla dünya kupasını alsaydı 1 sene susmazlardı. Kendilerinin euro 16 da oynamadığı maçla kupa alan ronaldoyu senelerdir euro şampiyonu diye savunduklarını gördük. Dünya kupasını alsaydı neler olacaktı acaba
bir de işin garibi messi dünya kupasını aldıktan sonra bunlar penaldoya daha çok goat demeye başladı. Eziklik psikolojisi işte, sağa sola goat yazarak kanıtlama çabasına girdiler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeraltofRiviaCiri16 -- 2 Mart 2023; 23:30:26 > -
Hocam Ronaldo çıksa Türkiye'deki herkesin anasını bilmem ne yapayım dese bunlar yine savunmaya devam eder. Hep diyorum bunların malum kitleden hiçbir farkı yok. O yüzden çok eğleniyorum bunlarla dalga gaçerken. Bizim badem bıyık bugün çıksa hepinizin bilmem nesini bilmem ne yapayım dese yine savunur mesela kitlesi. Montaj falan derler. Amerigo kafasını karıştıyor derler. Bu radikal ve "objektif"(!) Ronaldocular da aynı böyle acayip bir kitle.
Hatırlıyor musun, Arjantin Dünya Kupasını kazandıktan Coca Cola lobisi sayesinde kazandı falan diyorlardı. Coca Cola alıp yere dökerek İsrail protesto edenlerle aynı zeka seviyesi değil mi bu? Gel de eğlenme bunlarla. Her gün bir posta eğleniyorum işte ben de. Bir de bloklamış hepsi beni. Bloğu açıp okuyorlar sonra geri blokluyorlar. Müthiş kitle yemin ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 3 Mart 2023; 0:1:5 >
Benim gözümde bu penaldoyu savunanın hainden farkı yoktur, adam da değildir. Adam olsalar messiyi sevmesen bile ronaldoya bi eleştiri yaparsın. Yok ama, eleştiriyi bırak çölde attığı golleri sayıp övüyorlar hala. Messiyi öv diyen yok sana, hiç olmazsa o penaldo karaktersizini eleştir . Ama yok hala övüyor. Rezillik...
-
-
Bak üstüme aklınca dalga geçtiğini sanıyor. Ne bekliyorsun sen bunlardan hocam.
59.748 futbol tayfa anıtwitter“Kaleciye bak ölcem aq”https://twitter.com/sonsuzfutbtayfa/status/1631730317944922128
Kraldan harika bir çalım, taraflı hakemler sayesinde çizgiyi geçen gol verilmedi....
-
Adam PES master ligte 99 edit oyuncu millet de Arap ligini LaLiga sanıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X