boş kaleye kaçırmış puahahahaha < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Al-Nassr FC Ana Konu | AL-NASSR 6 - 0 INTER MIAMI (14. sayfa)
-
-
Karakterine göre bir ülke ve seviyesine göre bir lig buldu sonunda. Kendisi gidince United'ın şahlanması bir tesadüf değildi. Premier Lig takımında Arap Ligi topçusu ile oynamak diğer futbolcular için kompleks yaratan bir durumdu nitekim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün oynanan maçla birlikte Cristiano Ronaldo, futbol tarihinde en fazla maç galibiyetine sahip olan oyuncu oldu. Ronaldo aynı zamanda kaleciler dışında futbolda en çok resmi maça çıkan oyuncu.
#zamansız
bu arada pozisyonun %90'lık olmadığını tabii ki kabul ediyorum, maç oynandığından beridir hayli vakit geçtiği için aklımda öyle kalmış. ama hayli ciddi bi kontra atak idi. benim takıldığım nokta maçı kimin kazandığı değil zaten. hem genel kupa performansı olarak hem de final maçının geneline bakarak Arjantin'in kupayı hakettiğini herzaman yazdım. benim takıldığım nokta hakem hatalarının ciddi şekilde tat kaçıracak seviyede olması. bu benim seyir zevkimi düşürüyor.
benzer bi hakem rezilliğiyle Barcelona 2006 yılında UCL kupasını neredeyse kaybedecekti. maç 0-0 iken hakem Barcelona'nın nizami şekilde attığı golü: "Barcelona'ya foul yapıldı" diyerek iptal etmişti. skandal bir hakem hatasıydı. son dakikalarda Henrik Larson'un müthiş oyunu olmasa hem maç hem de kupa kaybedilecekti hakem yüzünden. futbolda tek bir ciddi pozisyon bile altın değerinde ve futbolun keyfi de burda. tek bir pozsiyon hem skoru çevirir hem de rakibin moralini ve direncini darma dağın edebilir. sonuçta futbol basketbol gibi bi oyun değil, maçlar 87-76 değil 2-1 bitiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
bak ronaldo en çok maç kazanan oyuncu olmuş
-
Yedekte durup hiç oyuna girmediği maçları da sayıyorlar muhtemelen.
Ronaldoyu bir tek araplar birde birkaç tane tek tük Türk kaldı sanırım hala goat olarak gören.
-
Cristiano Ronaldo, Türkiye ve Suriye'deki depremzedeler için çadır, gıda, battaniye, yatak gibi ihtiyaçları bulunduran bir yardım uçağı gönderdi. (Daily Mail)
Yardımın sessizi reklamsızı makbuldür. Teşekkürler Kral 🐐
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BraveHeart- -- 5 Mart 2023; 12:52:1 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
arkasından 40 it havlatmayan kurda kurt denmez
O yüzden senelerdir yaptığı, yapmadığı her yardım sayfa sayfa yazılıyor Messi'ye karşı kullanılıyor değil mi? Alamadığı kupa ve ödüller sonrası hep yardım haberleri çıkması da tesadüftür tabi.
Başka futbolcular gizli şekilde yardım yapıyor diye geri planda kaldıklarından sürekli eleştirilirler, Ronaldo ise hep melektir. 1 ay sonra duyup yardım yapmış sağolsun. Böyle felaketlerde hele ki kış günü olanlarda yardımlar hemen yapılmalı ama 1 ay sonra da yapsa gelip burada paylaşırsınız, kendinizce laf sokarsınız tabi. Bir mesaj paylaşıp daha fazla farkındalık da yaratabilirdi ama en iyisini o bilir zaten. Eleştirmek bize düşmez.
Hocam bu ikisini niye sallıyorsun? Ronaldo manevi değerlerine sövse yine yalamaya devam eder bunlar. Oh iyi yalayın guzum kuru yer bırakmayın oh. Filistin haberleri ve İsrail formasını almama meselesi gibi yine yalan haber bu da. Şey vardı bir de. Ronaldo'nun Al Nasr'a imza attığı töreni 3 milyar kişi izlemişti bir ara ahahahahah. Basın yalan haberleri guzum. İnanacak birileri nasıl olsa çıkar. Malum kitlenin kopyaları sizi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 5 Mart 2023; 19:8:6 >
şu bölümde 2-3 tane fanatik messici üye var. içine ediyorlar bölümün. muhtemelen birbirlerinin fake üyeliği veya pm grupları var. bölümün admini yok mu? şu herifleri temizleyin, konuları mahvetti bunlar.
-
Hangi konuyu mahvettik mesela? Acı veriyorsa dozajı biraz azaltabiliriz, sıkıntı yok ama motto belli düşene aralıksız tekme at. Arap Ligi'ne düşmeyecekti aga.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 5 Mart 2023; 21:8:18 > -
olum bana ne acı verecek la, banane veletlere bak diyorum gülüyorum. bütün konuları mahvettiniz.
-
Olivier ağlama guzum. Bugün veya yarın artık ne zaman maç yapıyorsa Ronaldocuğun El Fatiha veya El Sübhaneke'ye falan bir 3 tane sallar mutlu olursun, raad ol kankis.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 5 Mart 2023; 21:26:47 > -
Yarın messi de oraya giderse
San da ananı da al git derler sevmediğiniz erdoğan gibi ;)
O ronaldodan önce giydi kıyafeti ;))
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Canınız çok yanıyor değil mi?
Liverpool, Manchester United'ı 7-0 yendi yakın tarihindeki en büyük hezimet oldu ama yinede kaç olmadı?
-
Pilavıda elle yiyorsunuzdur siz şimdi.
-
Ronaldocuların geleceği isimli çalışma;
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X