Tavsiye üzerine e6300 + ga-p965-s3 aldım. Hatta bir arkadaşla aldık. Kasaya montajı yaptık arkadaşınki ups li olduğu için 2 sn arayla kapatıp açtı. buraya kadar normal ama benimki de ups li olmasına karşın sistem 2 sn liğine açtı sonra kapadı. Biz açacak diye beklerken sistemden biyerden koku geldi Şimdi anakart kesin suretle açmıyor. Yeni anakart gelmek üzere ama sorun nerede çözemedik. Tekrar aynısı olursa heralde kafayı yerim. tek tek ram, psu, işlemci vs denedik ama bunlarda sorun yok. Acaba kapanıp açılması esnasında akım kesilmediği için mi böyle bir durum oluyor? Bilenler acil yardım etsinler
Kasanın metal kısımlarında kacak falan olmasın.Anakrtı taktıgım vidalarda sorun olabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: serhatiskodra
Kasanın metal kısımlarında kacak falan olmasın.Anakrtı taktıgım vidalarda sorun olabilir.
Kasanın metal kısmı ile altı arasında iletkenliği kestim zaten vidalarda özel koruma somunlu
senin upste bi sakatlık olmasın
quote:
Orjinalden alıntı: olimpiyat
senin upste bi sakatlık olmasın
Daha önceki sistemimi sorunsuz açıyordu ala yarın ups siz deneyeceğim ama sorunun ups te olması mümkün değil
2. anakartta ups siz denendi, o da güme gitti Burada cevabı bulamıyorum teknik servisin yolu gözüktü. Offffff offf
ıkıncı anakartdqa yaktısan power supply sorunludur baska power bul dene
quote:
Orjinalden alıntı: black87
ıkıncı anakartdqa yaktısan power supply sorunludur baska power bul dene
Malesef onda da sorun yok, ilkinden sonra sistemle denedik
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme