Şimdi Ara

Al sana tasarruf! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ben yarin bir start-up girisimcilik firmasi kursam ve 3 yilda 49 kat buyusem, ben de vergi odemem. Girisimcilik firmalari ilk 3 yil vergiden muaftir ticaret kanununa gore. Suleyman Soylu'yu ya da hukumeti sevdigim icin yazmiyorum bunu. Siz de kurun bi sirketi 49 kat buyutun, girisimci olun, siz de vergi odemeyin. CEHALET TOPLUMUN HER YERINDE ARKADAS!

Al sana tasarruf!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 26 Haziran 2024; 2:23:55 >
  • tundra202006 kullanıcısına yanıt

Oyunu güzel oynuyorlar.

• alex59 kullanıcısına yanıt

O koltuk babasından kalmadı kendi başarısı yok seçilemiyorsa bırakıp gitmeliydi plana sadık kaldı.

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Enflasyonda hızlı bir düşüş sürecine girileceğine gerçekten inanıyor musun :)

• 7-Quaresma 7 kullanıcısına yanıt

Kısa vadede enflasyonun tek hanelere flan ineceğine inanmıyorum.

Ama 2 araba satınca ülke uçacak kaçacak her şey düze çıkacak sanan sığ muhaliflerede Allah akıl fikir versin diyorum.

Not: Mesela dün CHP heyeti Mehmet Şimşek ile görüşmeye geldi. Bil bakalım hangi marka araçla geldiler ! Daha iktidar değiller ama genede siyah lüxs mercedes ile geliyorlar. Ama çıkışta bakanın özel zırhlı aracını eleştirmek komik oluyor.

Sözcü: Vatandaşı agır vergiler ile tasarruf altında ezen bakan niye ultra lüks mercedes'e biniyor?

İngiliz memed: Hebele hübele hebele hübele, hebele hübele hebele hübele.

• sensaura kullanıcısına yanıt

Cahile laf anlatamazsın.

Partizanları alıntılamayın, onlara cevap vermeyin.

Dertleri düzenlerinin devam etmesi.

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

he he bir arada 6 ay uyuyup uyanıyordunuz...

• Kayrabey kullanıcısına yanıt
    Hocam bunlar da çok cahil ama ya bu kadarı da çok fazla değil mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sensaura kullanıcısına yanıt

Bilemiyorum genetik olabilir Al sana tasarruf! 

Mesela eskiden halı sahalar açıldıktan sonra spora katkı sağladıkları gerekeçesi ile 5 yıl vergi ödemezlerdi. İşletme sahibi böyle söylemişti. Beni kandırmadı ise tabi. Şimdi değişti mi bilemiyorum.

Bunlara yem ver hemen yutar gerisine bakmaz. Balık gibiler.

• Kayrabey kullanıcısına yanıt

Belli tabi neden Muharrem Ince'yi linc ettikleri. Bunlara desek ki Muharrem Ince'nin devletten her ay maas aldigi ortaya cikti!

Ovvvvv, 1 milyonu toplanip linc eder adami, emekli maasi ne demek bunu bile anlamaz bunlar :D:D:D

• Amerikada inşaatlarda çalışıp türkiyeyle ilgisi olmayıp bir de siyasetine karışanlar var? Sana ne? Git amerika, rusya falan nerede inşaat var orada takıl. Burada yaşamaz, beş kuruş faydası yok ama gelir oy verir.

Gittiği ülkede çevre yapamayan, tutunamayan buraya dadanıyor. Senin burayla bir bağın yok.

• EE bisiklete binerim demiş, bin o zaman tutan mı var.

Tasarruf falan hepsi hikaye, siz zannediyormusunuz bunlar lüksünden vazgeçecek. Anca memurun servisini kaldır, emekliye, asgari ücretliye zam verme falan.

Yahu adam geldi geleli vergi üstüne vergi getiriyor, gelen vergilerin hepsi orta ve alt gelir grubuna, üst gelir grubu bu vergiyi tınlar mı, adam yurtdışına çıkarken havalimanında yediği sandviçe bile o kadar parayı basıp geçiyor, umurunda mı...

Servetin %70 ini elinde bulunduran %10 nun üzerine gitsinde görelim.

• Siz tasarruf denilince üst düzey bürokratlar ve siyasiler mi tasarruf yapacak sanmıştınız ?

• Tasarruf demedim, tasavvuf dedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem kullanıcısına yanıt

Hiç bir şey yapamazlar bunlara karşı örgütlenip ihtilal yapmak gerek bütün siyasi partiler bir birinin aynısı..

• DHTech D kullanıcısına yanıt
    Ithilale gerek yok, orada babalar gibi sandik var, kullanmasini bilene.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.