Şimdi Ara

Al Sat Ticaret yapabileceğim oyun arıyorum tavsiye!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
5.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben şuan vindictus oynuyorum online oyun oynarken genellikle al sat işinden yani ticaretinden zevk alan birisiyim karakterimi de craft veya üretim yetenekleri varsa geliştiririm bu tarz bir playerim diyebilirim.Oyunda en son lwl e geldikten sonra sadece dungeonlara gir-çık dan ibaret olmasını istemiyorum pvp nin iyi olmasından yanayım özellikle şunu belirtmek istiyorum bazı oyunlarda oluyor ne yazık ki oyuncunun karakteri pazarı kuruyor herkesin görebileceği bir market olmuyor benim özellikle aradığım şey herkesin görebileceği bir market in olması şunu eklemeden geçemeyeceğim (ko tarzı grafiği olan oyunlardan zevk alamıyorum)örn:vindictus guild Wars gibi grafikler olabilir bunun haricinde oyunun paralı olması yada bedava olması önemli değil. Yapacağınız tüm tavsiye ve yorumlar için peşinen teşekkür ederim.

• aion dene
  • C9 oynamadıysan göm kafayı hemen.
  • azcık para yatırırım diyorsan archeage gerçi p2w kayma durumunda oda ama bi göz at derim
  • Kesinlikle World of Warcraft derim aradığın niteliklerle tam uyumlu :)
  • Team Fortress 2 Resmen Ticaret İçin yapılmış bir oyun
  • Arkadaşlar çıkın dışarda al sat yapın gerçek hayat real life yani hiç bari cebinize para girer bırakın şu online oyun saçmalığını. gerçek hayata dönün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasıl Dolar Al Sat Yapılıyor?
    2 yıl önce açıldı
    Araba al sat ile kazanç?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: samcotr

Arkadaşlar çıkın dışarda al sat yapın gerçek hayat real life yani hiç bari cebinize para girer bırakın şu online oyun saçmalığını. gerçek hayata dönün.

Bu Forumda DotA2-TF2-CS:GO'da ticaret yaparak ev geçindiren var

• quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

quote:

Arkadaşlar çıkın dışarda al sat yapın gerçek hayat real life yani hiç bari cebinize para girer bırakın şu online oyun saçmalığını. gerçek hayata dönün.

TF2de ticaret nasıl oluyor yahu?

• Başla Team Fortress 2 ye 2 hafta oynayarak 120 tl kazandım ki 0 dan bir hesap için çok iyi bir arkadaş var aylık gelirinin +1000 olduğunu söylemişti ki bilgisayar başında zaman geçiren biri için çok iyi(Bu arkadaş çalışmıyor bunu iş olarak yapıyor.)
  • Dofusu dene bi
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

quote:

iddaa bayilerindende ev geçindiren var. profesyönellere bişi dememde evdekilere yazık yani.

• lemolemo L kullanıcısına yanıt
    dofus kaldımı yahuu
  • kesinlikle ArcheAge Online oynamalısın.
    16 Eylülde EU & NA serverları açılıyor.
    paket alanlar 4 gün önceden oyuna başlayabilecek yani 12 Eylülde.

Aylık 15-20 $ gibi bir ücret ödersin.
    ama her ay en az 10 katını kazabilirsin... (gerçek para ile)

Oyun üretim ve ticaret üzerine kurulu.
    oyunda 2000 'den fazla craftlanabilecek eşya var.
    Arz / Talep eşyaların fiyatını çok etkileyecek, iyi takip edersen, her malzemeyi düşük fiyattan alıp yüksek fiyattan satabilirsin.
    Oyunda Crafting çok çok önemli, craft ile üreteceğin eşyalar çok değerli.
    çok sayıda craft seçeneği var, eğer üretip gerçek para ile satmak istiyorsan, giysi ve silahlara yönelmelisin...
    Crafting'i yükseltirsen, üreteceğin eşyaları gerçek para ile çok rahat satabilirsin...
  • Archeage tam aradığın gibi
  • Guild wars 2. Oyunda hiç farm yapmadan 10.000 golddan fazla para yaptım ticaret ile, aylık ücret yok satın al bir kere sonra sınırsız oyna.
    Amacın develerle, kervan ile ticaretse bilemem ona archeage daha uygun olabilir ama ui üzerinden(trading post) ticaret istiyorsan gw2 işini görür.
    Bir de yaptığın parayı satmak istiyorsan orası ayrı bir konu, gw2'de reel para ile satış çok zor. Onun için kafelerde yoğun oynanan basit oyunlara yönelmen daha mantıklı olur.
    Oyun açısından yenilik aradığım için archeage'e bir göz atacağım ben de, ticaret yeteneğim iyidir girdiğim her oyunda piyasayı kavrar gold zengini olurum aynı şekilde :) Archeage de güzel imkan sunarsa oynarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.