Şimdi Ara

AL-SAT yaparak zengin olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bizim müdür yapıyor bunu, müdür dediğime bakmayın 3300 lira maaş alıyor. En kötü ayda bir araç kesin satıyor, annesi kardeşleri babası güvendiği arkadaşlarının üzerine alıyor arabayı. Herşey gözümün önünde oluyor, alıcıyı hiçbir şekilde kandırdığına, km düşünüdüğüne vs vs şahit olmadım, neyse o şeklinde satıyor. Fakat katır gibi bir inadı var, ilana piyasanın bir tık üzeri yüksek fiyat yazıyor ve pazarlığa gelenlere çok komik rakamlarda indirim yapıyor.

Aldığı arabalarda hep iyi çıkıyor, sadece bir kere patlak bir araba almıştı bilmeden; 2015 titanyum focus araba aşırı şekilde siyah duman atıyordu motoru yemek üzereydi. O arabayı bile 1500 lira karla sattı alıcıyı kandırmadan. En çok bu arabada indirim yaptığını gördüm(1000 lira)

Sen bişeyler kapamadın mı sende yap diyor olabilirsiniz fakat, bu adamın olayı şu;köpek gibi çevresi var tanımadığı birisi yok gibi bir şey. Adam paraya sıkışıyor hiç ilana vermeden hop buna getiriyorlar, rent a carcı arkadaşları satacakları arabayı hop buna getiriyorlar, arkadaşları bi yerde kelepir araba duyuyor hop buna diyorlar gidip alıyor. Nadiren internet üzerinden aldığına şahit oldum.

Mesela şuan c180 amg'ye biniyor, bu arabayıda karşı esnafdan aldı. 120 bin veriyorum verirsen dedi, adam 1 ay vermem o fiyata falan diye tutturdu 1 ayın sonunda (yani bu konuyu açmamıda tetikleyen sebep) 2 gün önce aracı verdi. Şuan muadilleri 150 binden gidiyor aldığı aracın.

Adamın 2 evi 1 dükkanı ve bir c180amgsi bankada 3 adet orta sınıf araba alacak kadar parasıda hazırda bekliyor. 7 senedir beraber çalışıyoruz. Bu işyerinde sabit maaşı olsun diye hala çalışıyor, dükkanında hanımı duruyor. Adam tipo ile başladığı bu al sat işine yukarıda bahsettiğim gayrimenkuller, para ve c180 amg ile devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkjn -- 4 Ekim 2019; 23:8:10 >

• Her zaman söyledim bir kez daha söylüyorum.Galeriden araba alınır, al-satçı dan araba alınmaz.

Galeri yeri gelir tezgahın sirkülasyon olsun diye aldığı fiyata hatta 500-600 lira aşağısı verir arabayı.Ama al-satçı adam kâr koymadan satamaz.Hadi 1 satar 2 satar.Ee ondan sonra? Zaten bütün yatırımı tek araba da.İllaki bi yerden sonra ya patlayacak ya patlatacak.

Birinin elinde en aşağı 4-5 araba var ötekinde tek araba.Ha dersin al-satçı da elinde 3-4 araba tutabilir, eşinin dostunun üzerine.1 tutar 2 tutar.Ticaretin olduğu yerde eş dost falan hikaye.

Satıcının kaşı gözü ayrı oynuyor ve arabanın son sahipliği 6 ay-1 seneden az ise o arabadan kaçın kardeşim.Ananızın babanızın duası üzerinizde olsun kaçın.
    O işler öyle kolay değil , bir yerde çalışıp 3000tl maaş alıp araç al sat yapıp para kazanmak tamamen şans işi

2. el araba alıyorsun bunun mekaniği var , yürüyeni var , motoru var , kozmetiği var ... yani var oğlu var

En son 2012 model araç aldım piyasanında altına aldım ama örneğin dikiz aynalarınin ikiside kırık çıktı içeriden silikonlamislar nereden göreceksin? Sıfırı kaç para elektrikli ısıtmalı?

Yani aldığın arabada göremediğin 2 hata çıktı mı o arabayı alıp satarken para bırakmaz kandırmadan yalan söylemeden zarar edersin , daha önceki 2-3 araç kârıda uçar gider.

Tek tek al sat yapıp mal mülk yapılmaz kendinizi kandırmayın
  • En önemlisi dediğin gibi çevre ağzın biraz laf yapıcak gerisi gelir zaten adama helal olsun kimseyi kandırmadığına sevindim.
  • Keşke öyle kolay olsa herşey alsak 3 5 bin fazlasına satsak. Yahu ben kendime binmelik 1 tane araç bulamıyorum temiz satmalık bulmak kolay olur mu hiç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 evi ,1 dükkanı , altinda mercedesi ve bankada yüklü miktarda nakiti var ha birde !!
    Yarın derhal işimden istifa edip al-satçılık yapmaya
    başlıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

2 evi ,1 dükkanı , altinda mercedesi ve bankada yüklü miktarda nakiti var ha birde !!
    Yarın derhal işimden istifa edip al-satçılık yapmaya
    başlıyorum
    Reno fanboyluğu yeterince kazandırmıyor mu hocam? Sonra aç kalmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkjn -- 4 Ekim 2019; 23:15:53 >
  • Çok laf yalansız çok para haramsız olmaz. Helal dürüst adam ekmek yiyemez oto işinde. Çok da övmeyin adamı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Buralar karisir moueson bakalim ne dicek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba al sat ile kazanç?
    2 yıl önce açıldı
    Nasıl Dolar Al Sat Yapılıyor?
    2 yıl önce açıldı
    Kısa Vadeli Al Sat Yöntemi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alırken kazaniyordur

• Vergi dairesi ve gerekli yerlere şikayet et

• Düzgün bir şekilde komisyonculuk gayet iyi para bırakır normal yani çevresi varsa.

• Daha evvel reddeden araç sahibi piyasadan 30,000 aşağısına tuhaf olmuş galeriye 10,000 kar teklif etse satardı halbuki.

Sizin bilemediğiniz bir işler çeviriyor olmalı galericiler okadar kazanamyorlar
  • Zengin olmak çalışmadan varlıklarının seni ideal hayat standartlarında yaşatmasıdır

• Bütün parasını söylemiş. Laf tutamıyor ağzında:) İndirim yapmaması çok hoş. Ben de gelen adama 50 TL indirim yapmıştım. İlginç bir şekilde daha rahat satılıyor ürün, araba vs...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Multistrada

Vergi dairesi ve gerekli yerlere şikayet et
    Adam kitabına uyduruyor. Vergi dairesi ne yapacak. İllegal bir iş yapmıyor ama etik olmayan bir şekilde yapıyor.
  • Ortada o kadar essek var ki anlattığın tiplerin bu esseklere semer vurması hiç de zor degil

• Her zaman söyledim bir kez daha söylüyorum.Galeriden araba alınır, al-satçı dan araba alınmaz.

Galeri yeri gelir tezgahın sirkülasyon olsun diye aldığı fiyata hatta 500-600 lira aşağısı verir arabayı.Ama al-satçı adam kâr koymadan satamaz.Hadi 1 satar 2 satar.Ee ondan sonra? Zaten bütün yatırımı tek araba da.İllaki bi yerden sonra ya patlayacak ya patlatacak.

Birinin elinde en aşağı 4-5 araba var ötekinde tek araba.Ha dersin al-satçı da elinde 3-4 araba tutabilir, eşinin dostunun üzerine.1 tutar 2 tutar.Ticaretin olduğu yerde eş dost falan hikaye.

Satıcının kaşı gözü ayrı oynuyor ve arabanın son sahipliği 6 ay-1 seneden az ise o arabadan kaçın kardeşim.Ananızın babanızın duası üzerinizde olsun kaçın.

• O işler öyle kolay değil , bir yerde çalışıp 3000tl maaş alıp araç al sat yapıp para kazanmak tamamen şans işi

2. el araba alıyorsun bunun mekaniği var , yürüyeni var , motoru var , kozmetiği var ... yani var oğlu var

En son 2012 model araç aldım piyasanında altına aldım ama örneğin dikiz aynalarınin ikiside kırık çıktı içeriden silikonlamislar nereden göreceksin? Sıfırı kaç para elektrikli ısıtmalı?

Yani aldığın arabada göremediğin 2 hata çıktı mı o arabayı alıp satarken para bırakmaz kandırmadan yalan söylemeden zarar edersin , daha önceki 2-3 araç kârıda uçar gider.

Tek tek al sat yapıp mal mülk yapılmaz kendinizi kandırmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D107F370 -- 6 Ekim 2019; 11:33:55 >
  • Ya bi git ya.

• Böyle işlerde para olur ama huzur olmaz pis işler bu oto al sat işleri, boşuna dememişler azıcık aşım ağrısız başım diye.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.