< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkjn -- 4 Ekim 2019; 23:8:10 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkjn -- 4 Ekim 2019; 23:8:10 > |
Reno fanboyluğu yeterince kazandırmıyor mu hocam? Sonra aç kalmayın.
|
Çok laf yalansız çok para haramsız olmaz. Helal dürüst adam ekmek yiyemez oto işinde. Çok da övmeyin adamı
|
Buralar karisir moueson bakalim ne dicek
|
Her zaman söyledim bir kez daha söylüyorum.Galeriden araba alınır, al-satçı dan araba alınmaz.
Galeri yeri gelir tezgahın sirkülasyon olsun diye aldığı fiyata hatta 500-600 lira aşağısı verir arabayı.Ama al-satçı adam kâr koymadan satamaz.Hadi 1 satar 2 satar.Ee ondan sonra? Zaten bütün yatırımı tek araba da.İllaki bi yerden sonra ya patlayacak ya patlatacak. Birinin elinde en aşağı 4-5 araba var ötekinde tek araba.Ha dersin al-satçı da elinde 3-4 araba tutabilir, eşinin dostunun üzerine.1 tutar 2 tutar.Ticaretin olduğu yerde eş dost falan hikaye. Satıcının kaşı gözü ayrı oynuyor ve arabanın son sahipliği 6 ay-1 seneden az ise o arabadan kaçın kardeşim.Ananızın babanızın duası üzerinizde olsun kaçın. |
O işler öyle kolay değil , bir yerde çalışıp 3000tl maaş alıp araç al sat yapıp para kazanmak tamamen şans işi
2. el araba alıyorsun bunun mekaniği var , yürüyeni var , motoru var , kozmetiği var ... yani var oğlu var En son 2012 model araç aldım piyasanında altına aldım ama örneğin dikiz aynalarınin ikiside kırık çıktı içeriden silikonlamislar nereden göreceksin? Sıfırı kaç para elektrikli ısıtmalı? Yani aldığın arabada göremediğin 2 hata çıktı mı o arabayı alıp satarken para bırakmaz kandırmadan yalan söylemeden zarar edersin , daha önceki 2-3 araç kârıda uçar gider. Tek tek al sat yapıp mal mülk yapılmaz kendinizi kandırmayın |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkjn -- 4 Ekim 2019; 23:15:53 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D107F370 -- 6 Ekim 2019; 11:33:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |