Şimdi Ara

Alacağım Araç - 2010 Opel Corsa 1.2 Essentia

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir süredir araç bakıyorum ancak istediğim aralıkta bir araç bulamadım.

Son 1 haftadır ilgilendiğim ve yarın eksprere göstermeyi düşündüğüm araç,

OPEL CORSA 1.2 ESSENTİA benzinli
    2010 MODEL. TRAFİĞE ÇIKIŞ 2011
    35000 KM
    BAGAJ KAPAĞI BOYALI ARKA TAMPON DEĞİŞİK(Kaza resmi var ağır kaza gibi durmuyor)
    SOL İKİ KAPIDA BOYA VAR (Direkte herheangi bir işlem yok sahibi sürtme sonucu iki kapı arasında ezilme olduğunu ve boyandığını söylüyor)
    RENK LACİVERT

Bu araç için 33000 TL olarak anlaşacağımızı düşünüyorum ancak bazı endişelerim var;

1.2 motor şehir içi ulaşımda motor gücü olarak beni çok üzer mi?
    Fiyat olarak bu araç bu paraya değecek bir araç mı?
    Bu serinin tutmayan model gibi bir durumu söz konusu mu?

Herkese iyi bayramlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir yakınında 2012 55 binde 1.2 fabia var. Araçtan memnun bir nokta hariç. Aracı Konya gibi düz yerde kullanmasına rağmen motorunun cekisinden şikayetçi. Şimdi 35 e ilana koymuş. Bilginize

• codemaster42 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Bahsettiğiniz araç 3 silindir 70 beygir 12v. Benim baktığım araç ise 4 silindir 80 yada 85 beygir ve 16v. Benim de bu yüzden kafam karışıyor. Eğer fabianın verileri gibi olsaydı aynı problemi yaşayacağımı düşünerek çok sıcak bakmayabilirdim.

• Bahsettiginiz aracı kullanan arkadaşlar tecrübelerini paylaşır umarım. Degindiginiz noktayı bilmiyorum illa ki fark oluşturacaktır. Forumda 1.0 motorlu araçları tavsiye edenler de çok kullanım. Amacına bağlı olarak tabi.

• Atmosferik motorlardan uzak durunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2009 enjoy modeli bir arkadaşımda 1-2 defa kendim kullandım şehir içi için can sıkan bir durum yok lakin Ankara gibi bir yerde yaşıyorsanız rampada ziller çalmaya başlıyor bilginiz olsun. Araç 5 yetişkin ve orta derece bagaj ile İstanbul yaptı. Uzun yolda acımaz dip gaz yaparsanız 150-155 civarı gidebiliyor ama o zaman da ekonomi kalmıyor. Ha o hızlarda yol sesi, rüzgar sesi, yol tutuş bahsetmiyorum B segment bir araç sonuçta.

Kendi de aynı şeyleri sürekli söyler. Üstüne birde tüp taktırdı motor oldu 0.8 iyice sıkıntı oluyor dedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim ben 2013 modelini yeni aldım boyası fazla gibi fiyattan biraz daha kırmaya çalış motor düzlük şehir içi iş görür sakin kullanan biri olarak çok da üzmüyor ama araç sağlam bir tokluk var polo gibi dar değil ferah benimkinde lpg yok ama 3 4 sene kullanırım diyorsan mutlaka taktır zaten lpg uyumlu motor . hakkında hayırlısı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yasara Y kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun hocam kazasız belasız binin inşallah. Siz kaça almıştınız?

• Güzel renk, güzel bir araç. Aracın sizi üzeceğini düşünmüyorum.

quote:

1.2 motor şehir içi ulaşımda motor gücü olarak beni çok üzer mi?

Sizin araçtan ne beklediğinize bağlı. Gidip 1.4 150'lik Astra'lar Leon'lar ile kapışmayacaksanız hayli hayli yeter. Bence sizi düşündürecek olan yakıtı olmalı. Biraz fazla yakabilir. İsterseniz 1.25 Trend/Trend X Fiesta da bakabilirsiniz. Yakıtı biraz daha düşük ama beygir gücü olarak neredeyse aynı. Fiesta'ların yol tutuşu biraz daha iyi diye duymuştum.

quote:

Fiyat olarak bu araç bu paraya değecek bir araç mı?

Piyasa böyle yapacak birşey yok. Sahibi sevinecek aldığım fiyata satıyorum diye ama yapacak birşey yok dediğim gibi.

quote:

Bu serinin tutmayan model gibi bir durumu söz konusu mu?

Aksine neredeyse tüm sürücü kurslarının favori arabalarındandır. İyi bir expertize götürmeyi unutmayın. Şimdiden aracınız hayırlı olsun.

• Losgalacticos kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevap için. Bir kez daha benim için uygun bir seçim olduğununa kasar verdim.

• bence en az enjoy olsun derim fiyat fazla o tenekeye. Ve 1.4 en az.

• hasan21t kullanıcısına yanıt
    Merhaba, max 35.000 e kadar link gönderebileceğiniz enjoy varsa hele bir de 1.4 onu kaçırmayayım.

• 33 bine onu alacagina git 2010-2011 Fiesta 1.4 trend paket al.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.