Merhabalar, Alacağım sistemi kontrol eder misiniz? Değiştirmem gereken bir şey var mı sizce? Uyum sorunu vs... Bütçemi en fazla bu kadar zorlayabilirim. Bu nedenle 60 binin üstüne çıkmak istemiyorum. Ekran kartı benim için o kadar önemli değil, yine de 4 serisinden hesaplı bir şey almak istedim. En fazla 2-3 gün içinde almayı istiyorum, bu nedenle vakit ayırıp yardım edebilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Sistemi sizinle paylaşabilmek için amazon üzerinden hazırladım. Parçaları amazon üzerinden almayacağım. Listeyi paylaşabilmek için amazonu kullandım. www.amazon.com.tr Amazon'daki listemi inceleyin https://www.amazon.com.tr/hz/wishlist/ls/31BT29YDW31TN?ref_=wl_share |
Alacağım sistemi kontrol eder misiniz?
-
-
Oyun odaklı bir sistem düşünüyorsan işlemcini kısıp ekran kartını yükseltmelisin.
Bunun dışında sistem kaliteli.
-
Ramler expolu olsun ,onun haricinde iyi .
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
oyun sistemi topluyorsan
* 1.500 - 2.250 $ arası En İyi PC Oyun Sistemleri (3) | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com)
-
4070 ekran kartını zorla.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ekran kartı benim için önemli değildi, o nedenle 4060 aldım.
Ramleri expo ile değiştirdim. Aynı markanın, aynı modelinin 5600hz olanını aldım.
OptikForm, n201, Münebbih, yaratıc1KLAVYE Hepinize teşekkür ederim.
-
kasa 5 kuruş etmez ismi hariç birşeyi yok. işlemci aynı fiyata 7800x3d yapılabilir. aynı fiyata 6600 mhz cl32 ramler var. sırf samsung diye ssd yi o kadar para vermem.
sıvı soğutma gereksiz pahalı. o fiyata kaliteli 360mm lik versiyon alınır. sistem olmamış maalesef. bütçeniz nedir bir toplama da ben yapayım
Hocam bir sistem de bana kurar mısınız? Sessiz bir kasa toplamak istiyorum. Oyun oynamayacağım, en çok autocad gibi programlar kullanacağım. Benim düşündüğüm sistem şu şekilde;
MSI PRO B760M-P SOKET 1700 DDR5 6800(OC) PCI-E ,M.2 USB3.2 HDMI,DP,VGA 1x 1G LAN
Intel Core i5 14600K 2,6 GHz 24 MB Cache 1700 Pin İşlemci
G.Skill Trident Z5 Rgb Siyah DDR5-6400MHZ CL32 32GB (2X16GB) Dual (32-39-39-102) 1.4V
WD Black SN770 1TB 5150/4900MB/s M.2 2280 Gen4 Gaming NVMe SSD WDS100T3X0E
MSI VGA GeForce GT 1030 2GHD4 LP OC GT1030 2GB DDR4 64b DX12 PCIE 3.0 x16
Gamebooster GB-F3107B 650W 80+ Br 4X12CM Argb Fan Atx Usb3.0 Kasa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaptanMemo1234 -- 5 Mart 2024; 20:5:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekran kartını sessiz olması için fansız bir model seçtim fansız daha güçlü bir şey bulamadım ama bu yeterli olur diye düşünüyorum sessizlik benim için çok önemli.
tercih ettiğiniz bir site varmı ? yoksa güvenilir herhangi bir yerden alabilirmisiniz ? bütrçeniz tam olarak ne kadar ?
Hocam taksit seçeneği için mecburen HB den toplayacağım. 30-40 bin aralığında bütçem var
Eski bir amd’ciyim ama bu sefer intel olsun istiyorum. Seçimden sonra zam gelir diye hemen 1-2 gün içinde sipariş oluşturacağım. hepsiburdanın 3 ay ötelemeli kampanyası olmasa hiç alamayacaktım bile. Tekrardan teşekkür ederim
Trendyol da olabilir hocam, şimdi gördüm benzeri bir taksit seçeneği de ty de varmış. Sağolun tekrardan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sky_Vision_V2 -- 5 Mart 2024; 23:52:21 > -
Hocam şimdi gördüm, bildirim gelmediği için cevap yazmadınız sanmıştım. Bakıyorum hemen
ayni sistemi rtx 4070 ti ile kullandım. sistem çok iyi ve stabil. bileşenler rastgele seçilmiş değil. zaten kendim almadığım yada almayacağım birşeyi kimseye önermem.
Sağolun hocam, teker teker sepete ekliyorum. Sıvı soğutma şart mı stok fan ile idare eder mi işlemci acaba? Yada kutusundan fan çıkıyor mu bakmadım
yukarda 360mm sıvı sogutma onerılmıs kasa 360 desteklemıyor
kasa buna bakınwww.hepsiburada.comAntec PC20C Mid Tower E-Atx Oyuncu Kasası Beyaz Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/antec-pc20c-mid-tower-e-atx-oyuncu-kasasi-beyaz-p-HBCV00004M3LD6
sanırım HB de işlemci tükenmiş, daha yüksek fiyat 13.700tl çıkıyor. Şu ty deki de aynı mı hocam onu ty den alayım. 3.5 hz yazıyor emin olamadım aynı olup olmadığına
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Teşekkür ederim hocam, bu kasayı ekledim, daha büyük anladığım kadarıyla. Bir de sıvı soğutma yerine stok fan işe kullanabilir miyim? Kullanamazsan stok fan işe kullanacak bir işlemci alsam nasıl olur? Çok performans farkı olur mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- bilgisayarımı satmak istiyorum ne kadar eder
- izoly"den bilgisayar alınır mı
- ssaa nedir
- i3-12100f alınır mı
- rx 7600 alınır mı
- en iyi harddisk markası
- monster ekran kartı
- mx550 ekran kartı
- intel iris xe graphics kaç gb
- ryzen 9 9950x3d
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X