üni ve oyun için laptop bakıyorum fiyat 25 27 k falan olsa iyi olur bu aralar çok baktım hp victus 16 iyi geldi ama hem işlemci iyi hem ekran kartı iyi fiyat yetişmiyor gibi ekran kartını 3050ti yapıp işlemciyi i712700h yapsam bide rami 8den alıp sonra artırırım diye düşünüp şunu buldum https://www.hepsiburada.com/hp-victus-16-d1044nt-intel-core-i7-12700h-ddr5-8gb-512gb-ssd-4-gb-rtx3050ti-freedos-16-1-fhd-144-hz-tasinabilir-bilgisayar-68p29ea-pm-HBC00002LGH1E?magaza=VPB%C4%B0L%C4%B0S%C4%B0M sıkıntısı varsa söyleyebilir misiniz tavsiyelere açığım şimdiden teşekkürler |
laptopu kontrol edip varsa önerilerde bulunur musunuz
-
-
Asus Tuf 3060 i5 11400h tavsiye ederim 26k fiyatı.İşlemci çok mükemmel değil ama üni ve oyun için gayet üst seviye.Hp de tavsiye etmem bu arada.Isınma sorunu olmayan Asus ya da MSI bakmanızı öneririm
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yeni hpler pek ısınmıyor ama tabi öyle yüksek kalitesi yok bence casper da aynı ayardadır
casperturkiyeBilgisayar Özelleştirme | Casper.com.trhttps://www.casper.com.tr/ozellestir?code=G870.1245-BFB0X-B&id=8565749
27kya şu var ekran kartı 4060 çok çok daha iyi sizin modelden ram de 16 kendi sitesi dışında da çeşitli versiyonları olan ram 32 yada 64 ssd 2 tb gibi yada işlemci versiyonun değiştiği modellerini online satış sitelerinden araştırıp alabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
açıkçası casperlara çok güvenemiyorum https://www.hepsiburada.com/hp-victus-7p648ea-16-r0053nt-intel-core-i5-13500h-16gb-512gb-ssd-rtx-4050-6gb-16-1-inc-144hz-full-hd-freedos-tasinabilir-oyuncu-bilgisayari-pm-HBC00004IU680?magaza=Tekramarket şu laptop nasıldır işlemcisi çok iyi geldi indirimde birde bi kaç tanıtım videosunu izledim hoşuma gitti baya bi sıkıntısı var mıdır sizce yardımcı olursanız sevinirim
-
Kullanım amacınız nedir bilmiyorum render falan alıyorsanız işlemci işinize yarar ama diğer durumlarda kullanırken farkı anlamazsınız xaten laptoptaki işlemci de 13500 o kadar iyi bir model değil casperdaki 12450 ondan biraz geride 12650 ve diğer hpdeki 12700 ise bence 13500 e eş değer iyi bir işlemcidir. Intel hala 10nm teknolojisinde ısrarcı olduğu için 12 ve 13. Nesil arasında pek performans farkı yok sanırım yeni çıkaracakları işlemcilerde TSMC ile anlaştılar 4 yada 3 nm ye inecekler.
Bende yeni laptop aldım ama aslında şuan pek iyi bir dönemde değil bunu da ek bilgi olarak belirteyim işlemciler aynı teknoloji yakın gelecekte yeni teknoloji gelebilir. Nvidia tarafında da 30 serisi 40 serisinden çok da farklı değil ufak güç harcama düzeltmeleri var genelde bariz fark yok ama 50 serisi tamamen yeni olabilir tabi bu ihtimal belki oda aynı şekilde çıkar ama işlemcilerde intelde kesin bir sıçrama olacak çünkü amd bile 4nm kullanıyor artık.
Hp victus serisi kullanmadım ama mevcut laptopum hp casper da var evimizde ikisi arasında malzeme kalitesi farkı yok diyebilirim soğutma ve malzeme kalitesi sizin için önemliyse msi gibi modelleri öneririm ben
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi judger90 -- 30 Haziran 2023; 11:3:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X