Şimdi Ara

alacağım xbox 360'ı değerlendirebilir misiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhabalar diyorum. Xbox 360 alacaktım. Nelere dikkat etmem konusunda sizin yazdıklarınızı okudum. En sonunda 470 TL'ye xbox 360 slim 4gb + kinect + 3 oyun + 1 kol almaya karar verdim. Yarın gidip alacağım. Ne düşünüyorsunuz? Çiziği bile yok alacağım cihazın, kozmetik olarak da çok iyi.

• Baştan söyliyim kinect cok gereksiz bi anlik heves. 1 hafta oynar sonra bi köşeye korsun ve tozlanır. Ayrıca 4 gb az, bence forumun ikinci el bolumunden 250, gb lik bisi alin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben olsam almazdim üstteki arkadasin dedigi gibi kinect gecici heves. 4 gb olani almanizi tavsiye etmem hem dvd surekli calisir seni rahatsiz edebilir hem de gta 5 gibi bazi oyunlarda 8 gb gibi boyutlarda yukleme istiyor bu nedenle sorun yasarsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Champarator -- 18 Nisan 2014; 1:09:55 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0ops

Baştan söyliyim kinect cok gereksiz bi anlik heves. 1 hafta oynar sonra bi köşeye korsun ve tozlanır. Ayrıca 4 gb az, bence forumun ikinci el bolumunden 250, gb lik bisi alin.

Son söz
  • Tesekkur ederim yorumlariniz icin. Ama hevesimi gideremeyecek isem neden kinect olmayan xbox aliyim ki? Hem fiyati uygun geldi bana. Fiyati halkkinda ne diyebilirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Epitaph89

Tesekkur ederim yorumlariniz icin. Ama hevesimi gideremeyecek isem neden kinect olmayan xbox aliyim ki? Hem fiyati uygun geldi bana. Fiyati halkkinda ne diyebilirsiniz?

Çoluk çocuk eş dostla alınacaksa kinectin güzel bi havası var alınabilir. Ama tek başına oynanacaksa çokta gerekli bir alet değil.
  • Bence 250 GB bir Xbox alın çünkü Halo 3, Halo 4 gibi oyunlarda harddisk olmayınca her özelliğini kullanamıyorsunuz oyunun, Battlefield 4 250 GB bir harddisk gerektiriyor oynamak için. Ayrıca, DVD ROM'un çalışma sesinden kurtulmuş olursunuz ve DVD ROM'unuzun ömrünü uzatırsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 400 tlye 320 gb S konsol+ şarj aparatı+oyun+1 controller aldım.

daha önce de 335 TLye 120 gb elite+2 cont+oyunlar almıştım.

bu seferkini satmayacağım ama.

zaten bitirilecek tonla oyun var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyata bu cihaz iyi mi kotu mu ? Sordugum sey bu. 250gb mi 4gb mi diye sormadim. Hepiniz counter botu gibi ayni cevabi verdiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Epitaph89 E kullanıcısına yanıt
    Bu kadar bilgili kişi aynı cevabı verdiğine göre bir bildikleri vardır diyebilirdin en azından. İnsanlar sana yardım etmeye çalışırken, yakıştıramadım doğrusu.

Ama fiyat gayet uygun. Kinect zaten 250 ediyor. Sorunu olmadığına eminim diyorsan alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PureMusic

Bu kadar bilgili kişi aynı cevabı verdiğine göre bir bildikleri vardır diyebilirdin en azından. İnsanlar sana yardım etmeye çalışırken, yakıştıramadım doğrusu.

Ama fiyat gayet uygun. Kinect zaten 250 ediyor. Sorunu olmadığına eminim diyorsan alınabilir.

Insanlar farklı taraftan yardım etmeye çalışıyorlar, sorumu farklı yöbe çekti hepsi , siz dışında. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.