Şimdi Ara

Alacağımı alamıyorum Lütfen yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben peyzaj işiyle uğraşıyorum bi tanıdığımızın komşusuna bir iş yaptım 15-20 bin arası paranın bir kısmını aldım geriye 2.5 bin civarı ve birde kendi isteği üzerine çek yazıcaktı 3.5 bin

Belmi 4 aydır peşinde diğer aldığım ödemelerde elden ve banka ile zar zor 500-1000 aldım ama daha vermiyor artık üstüne cezaevinden yeni çıktım fazlada münakaşaya girmek istemiyorum elimden bi kaza çıkarsa diye suç işlememem lazım daha 5 yıl kadar lütfen bi yardım edin.

Ayrıyetten bahçesini eksiksiz fazlasıyla yaptım.

Herhangi bir sözleşme fatura yok.
    Fakat işi yaptığıma dair 4-5 şahit var komşuları felan
    Kamera kayıtları var
    İşin bedelini onayladığına dair whatsapp yazışmları
    Çeki bir firmaya vericez malzeme aldığımız çek verileceğine onlarda şahit yine kamera kayıtları var.

Lütfen yarım edin şimdiden sağolun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba; alacağınız miktar için icra takibi başlatabilir veya dava açabilirsiniz. Ama öncelikle icra takibi başlatmak daha pratiktir. Zira borca itiraz etmez ise hemen haciz istenebilir. Borca itiraz ederse dava açmak gerekir. Daha detaylı bire bilgi için sonuc_hukuk@outlook.com adresine mail atabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonuc_hukuk

Merhaba; alacağınız miktar için icra takibi başlatabilir veya dava açabilirsiniz. Ama öncelikle icra takibi başlatmak daha pratiktir. Zira borca itiraz etmez ise hemen haciz istenebilir. Borca itiraz ederse dava açmak gerekir. Daha detaylı bire bilgi için sonuc_hukuk@outlook.com adresine mail atabilirsiniz.

Sayın "sonuc_hukuk"
    Adınızı ve soyadınızı da buradan paylaşırsanız seviniriz. Zira insanlar vekalet verecekleri avukatın kim olduğunu bilmek isterler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.