Şimdi Ara

Alacağınız aracın araç kiralama şirketi geçmişi olması tercihinizi etkiler mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kiralık araçlar veya test araçları hiç fark etmez kolay kolay düzgün kullanılmaz test araçları zaten bir nevi kobay olarak kullanılıyor.Kiralık araçlarda ''o kadar para verdik bakalım bir nasıl gidiyormuş veya tohumuna paramı saydım.'' genel felsefe bu olunca malesef düzgün kullanılmıyor dolayısıyla tercih size kalıyor kumar oynamak gibi bir şey.
  • Kiralık araçları hayvan gibi kullanan, şirket araçlarıyla her türlü insanlık dışı hareketi sergileyenlere tek duam,

o araçlara yaptıkları eziyet inşallah kendi araçlarından çıkar da emanete hıyanet nedir anlarlar.

Bu iş terbiye işi, ahlak işi, hayat görüşü işi.

Allah insanlara "insan" olmayı nasip etsin.
  • "araç kiralama şirketlerinin araçlarını allayıp pulladığına bakma. bu araçlar fahişe gibidir. üstünden ne hayvanlar gelir geçer. bulaşma başına iş alırsın"

"Geçmişi şirket aracı almak genel ev den gelin getirmeye benzer büyük konuşmayım ama almazdım"

Hey Allah'ım :)
  • magicteo M kullanıcısına yanıt
    Biz 1 sene içerisinden otokoç ve birmottan 3 adet 2. el mondeo aldık. hepsi avisten. korkmadan alabilirsiniz, sıkıntısız şekilde kullanılıyor.
  • Benm eski aracım test aracıydı. 10 ay kullandım sonra elden çıkardım. Sonrası için insan endişe ediyor. Çünkü aracı baya bi zorladıkları anlaşılıyor.
  • ben almazdım hocam çok zor her gün ayrı muhabbet dönüyor arabanın içinde her gün başkası kullanıyor her gün hor kullanılma ihtimali var
    elden ele elden ele, özensiz kullananlar mı kaza yapanlar mı puuf.
    mümkünse sıfır değilse sıfıra yakın yoksa düşük km li galeriden olmayan rent a car aracı olmayan genç aracı olmayan spor eksoz hava filtresi takılmış olmayan, mümkünse emekliden araca güzel bakmış birisinden bakımlı düzgün bir araba alıp binmek mantıklı.
    bayandanda olmaz.
  • Benim bir önceki arabamı intercity firmasından almıştık aldığımda araç 3 yaşındaydı ford fiesta TDCİ araç gayet temizdi bu araçla 3,5 senede toplamda 60.000 km yol yaptım beni hiçbir zaman sıkıntıda bırakmadı aracı almadan özellikle aracın sıfır kmden bu son anına kadar başından geçen herşeyi görebiliyorsunuz ne zaman bakım yapılmış ne zaman kaza yapmış değişen parçalar neler herşeyi, görüyorsunuz üstelik kiralık araçlar düzenli olarak bakıma girer herşey ortada esas şahıstan alırken bende soru işaretleri oluşuyor acaba araba pertten dönmemi bakımlarda ve değişen parçalarda yan sanayi parçalarmı kullanıldı ? km yimi düşürdü açıkçası güvenemiyorum.
  • Çalıştığım şirket filo kiralama kullanıyor, satış ekibindeki linea 1.3 multijetlere nasıl davranılıyor görseniz ağlarsın. Belirli bir kilometreye gelincede kiralama şirketi araçları geri alıp satışa çıkartıyor Kaza boya olmayan o aracı alsan ne olur almasan ne olur. Aman aman uzak durmak en iyisi
  • Ikinci el araba almaya kalktiginda insan dusunuyor benden onceki sahibi nasil kullandi diye. Arac kiralama sirketinde kullanilan arabayi yuzlerce kisi nasil kullandi. Ben olsam kesinlikle oyle bir araci almam.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.