Şimdi Ara

Alacak ders olmayan dönemde harç ödemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
6.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şu an 4 yıllık normal lisans programının dışındayım. 6. senem bu.
    Ancak bu dönem (Güz Dönemi) vermem gereken bir ders yok. O yüzden bu dönemde ders kaydı işlemi yapmadım. Ancak bahar Döneminde almam gereken 3-4 ders var. Bahar Döneminde ders alacağım için Güz Döneminde de ders almayacağım halde harç ödenir mi?

Bu konuyu Öğr. İşleri ile konuştum ancak bir de aynı durumda olan birileri varsa eğer burada diye DH ahalisine sorayım dedim, çünkü Öğr. İşlerindeki görevli yanlış bilgi verdiyse yok yere bir yıl daha yanmasın.

Not: Konu aciliyeti nedeniyle Konu Dışına açılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mütercim Bey -- 11 Ekim 2012; 13:43:37 >

• Boş boş konular yüzünden altta kalıyor. Up
  • Harç alacağın derslerle ilgili değil, okula kaydın ile ilgili bir durum diye biliyorum. Öğrenci işlerinden ne dediler?
  • Harç mecbur ödüyosun güz döneminde dersin olmasa bile kalan dersin olduğu için her ünide böyle mi bilmiyorum ama bizim ünide böyle yani
  • benim bildigim odenmesi gerekiyor. sanirim dondurursan odemiyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 11 Ekim 2012; 14:52:00 >
  • kaydının devam etmesi için harcı dersin olmasada ödüyosun diye biliyorum
  • Öğr. İşlerinin aradığımda durumu anlattım. Hayır ödemene gerek yok dedi.
    Şimdi siz de böyle deyince çelişkide kaldım.
    Bir daha aramaya çalışıyorum öğr. işlerini bakalım.

Edit: Ne olur ne olmaz yine de ben ödeyeyim. Geri alma şansımız oluyordur zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mütercim Bey -- 11 Ekim 2012; 15:28:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi aradım ve sonuç:

ben: Merhaba, ben geçen de aramıştım, harç ödemesi ile alakalı. Şimdi benim bu Güz döneminde alacağım ders yok, ancak bahar döneminde 3-4 tane zorunlu almam gereken ders var. Bu durumda ben Güz dönemi için de harç ödeyecek miyim?

Görevli: Hayır, ödemenize gerek yok.
    Ben: Yalnız şunu da belirteyim bu dönem ile benim 6ıncı senem olacak.
    Görevli: Farketmiyor artık.
    Ben: Peki ödemediğim durumda üniversite dondurmuş olma gibi bir risk var mı?
    Görevli: Hayır o kalktı artık.
    Ben: hm, peki teşekkür ederim.

Durum bundan ibaret. Galiba harçlar kalkınca yeni düzenlemeler gelmiş ve üniversite dondurma olayı da kalkmış. Ara "yeni düzenlemelerle kalktı onlar artık" gibi bir şeyler de dediydi de aynı anda kapıyı da açmak için kakınca tam dikkat edemedim dediklerine
    Fikirleriniz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mütercim Bey -- 11 Ekim 2012; 15:53:00 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.