Şimdi Ara

Alacak telefon bulamadim !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefon almaya karar verdim ama alamadim. Niye mi

S5

- klasik plastik samsung :)). Biraz sıkıldıM. hep ayni maRka kullanmak istemiyorum

One m8
    - kasa gereksiz buyuk geliyor. Kalite mukemmel ama bana tip olarak guzel gelmedi. Kisisel tercih meselesi

-4 mp kamera cok yetersiz

Z2

- isinma sorunu. Millet video cekemiyorum diyor

G3

- isinma sorunu. oyunlarda performansi dusuyor deniyo

Hepsini yuvarladigimda z3 kaliyor en alinasi cihaz olarak. bunda isinma sorunu ne alemde ? Alsam z2 kullanicilarinin bi kismi gibi pisman olur muyum? Ayrica biraz uygun fiyatli olsun desem g2 var. Bunu alsam nasil olur. Jenerasyon olarak cok mu geriden gelmis olurum ? Anlayan arkadaslar yorumlariniza ihtiyacim var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ec38 -- 30 Aralık 2014; 16:45:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• G2 alınabilir hala güncel şuan alınsa en az 2 yıl gider

• çok pipiriklisin hiçbirşey alma, alınca bunu aldım bu sorunu var diye konu açarsın bide

• DonanımHaberTavsiye kullanıcısına yanıt
    G2 alirim sanirim. Z3 unde isinma performansi konusunda dusunceliyim. İsinma sebebi ust duzey su gecirmezlik diye tahmin ediyorum.

Edit : ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ec38 -- 30 Aralık 2014; 18:18:12 >
  • RioDeJaneiro kullanıcısına yanıt
    Yok aldigimda kimsenin sorunumla ugrasmasini istemedigim icin simdiden soruyorum. Kronik sorun her cihazda ve teknolojik aracta var. Olmayan yok gibi neredeyse. Ama benim niyetim benim vazgecilmezlerimin saglandigi bi cihaz almak anlatabiliyor muyum. İsinmanin az olmasini kameraninda iyi olmasini istiyorum. M8 de z2 de yeterli degil bu konularda. Ben pimpirikli degilim. Bizzat denedim. Milletin sikintilarina sahit oldum. Yoksa gozumu kapatir alirdim birini

• Boşver Z2 i falan M8 al keyfine bak. Hepsiburada.com da 1889 Tl. Yerinde olsam kaçırmazdım. Kamerasının 4 mp gözüktüğüne de bakma. Ultrapixel 4 mp kamerası var. Bu da 16 mp ye denk geliyor aşağı yukarı. Kasa ağırlığını önemseme. Bu arada Z3 de de ısınma sorunu var. Aynı zamanda M8 de de bu mevcut. Fakat M8 alüminyum kasa olduğu için kısa sürede soğur ve alüminyum kasa ısıyı dağıtıyor. Yani ısınma yönünden M8 avantajsız gözükse de aslında avantajlı bu konuda.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatsalı45

Boşver Z2 i falan M8 al keyfine bak. Hepsiburada.com da 1889 Tl. Yerinde olsam kaçırmazdım. Kamerasının 4 mp gözüktüğüne de bakma. Ultrapixel 4 mp kamerası var. Bu da 16 mp ye denk geliyor aşağı yukarı. Kasa ağırlığını önemseme. Bu arada Z3 de de ısınma sorunu var. Aynı zamanda M8 de de bu mevcut. Fakat M8 alüminyum kasa olduğu için kısa sürede soğur ve alüminyum kasa ısıyı dağıtıyor. Yani ısınma yönünden M8 avantajsız gözükse de aslında avantajlı bu konuda.
    z2 de ısınma problemi olduğunu yeni duydum hiç karşılaşmadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • "Beğenmedikleriniz başkalarının hayalleri olabilir"

:P O telefonlardan birine sahip olmayı çok isterdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkangunes04

"Beğenmedikleriniz başkalarının hayalleri olabilir"

:P O telefonlardan birine sahip olmayı çok isterdim.
    Z2 ve M8 iyidir bence tercih edilebilir rahatlıkla
  • M8 gercekten cok saglam geldi ama benim beklemedigim sekilde 4 mp geldi. 8 bari olsa alirdim dusunmeden.

Rambo bnde suan onlari hayal ediyorum ama surekli degistiremeyecegim icin almisken tam olsun dedim. Begenmiyor degilim. hepside gunumuzun krali ama kamerasi ve isinma sorunu olmasin istiyorum. 5800 beni deli etmisti zamaninda boyle seylerle ugrasmak istemiyorum kisacasi.
  • ec38 E kullanıcısına yanıt
    Mp değil ekran çözünürlüğüne kamera video kayıt çözünürlüğüne bakacaksınız. O sizin 4mp diye hitap ettiğiniz telefon nokıa 41 mp'den daha iyi çekim yapıyor. Buraya bukadar pipirikli şeyler yazmadan önce çok az araştırma yapıp öyle pipiriklenseydiniz. Onları buraya yazmazdınız. Bnde bu aksam Lg g2 32gb sattım 900 Liradan. Üstüne 400 Lira ekleyip G3 alıcam şimdi. Nedir bu pipirikliğiniz anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ec38

G2 alirim sanirim. Z3 unde isinma performansi konusunda dusunceliyim. İsinma sebebi ust duzey su gecirmezlik diye tahmin ediyorum.

Edit : ekleme

Hocam z2 isiniyor diye almayip g2 alirsaniz saçma olur g2nin kasasi çok ince cabuk isiniyor oyun performansı da düşüyor z2 de abarti bir isinma yok

• Oncelikle z3 bi kenara koyarsak...

G2 m8 s5 g3 z2 birbirinden ucuk kacik farklari olan donanimda degiller bu yuzden tasarimi hosuna gidene bak.

G2 iclerinde en fp olan cihaz,butceyi kasmadan alip digerleri ile yaptigin herseyin cogunu rahatca yaparsin,ama yukari dogru Z2 dusunulenilir bence.isinma sorunu cevremdeki kullanicilardan ek duymadim saniorum ilk serilerde vardi,zaten snapdragon 800 ve 801 de hangi marka olursa olsun yogun oyun esnasinda 45dereceler gorulur normal.

Senin durumunda tasarim okeyse z2 den yana kullanirim tercihimi,yok butce sorun degil dersen z3 al ve birde z3compact goz atmanioneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stevejones -- 30 Aralık 2014; 21:56:46 >
  • YoyoTr Y kullanıcısına yanıt
    Ben kimseye sunu al bunu alma soyle yapma demedim. Ne istiyorsaniz alabilirsiniz. Ben o sattiginiz g2 yi g3 e tercih ederim. Benim kullanim deneyimime g2 nin daha uygun oldugunu dusunuyorum. Sizde oyle yapiyormusunuz sizin bileceginiz bise. Ben hic bir fan boyun konumu baltalamasini istemiyorum. Alacagim telefonun seciminde zorlandigimi soyluyorum. G2 eski mi acaba diye takildi kafama sadece bide z3 de isinma az da olsa var o sikinti olurmu diye sordum. M8 in kamerasinin bazen yetersiz kaldigini herkes biliyor. Kral olsun ne kadar guzel goruntu verebilir. Dslr makine mi bu 4 mp ile harikalar versin.

Sorum acik ve net. G2 eskidi mi ??
  • Note 4 al piyasanin en iyi androidli cihazi

• G2 nin tek sorunu var bence hafıza artmıyor yoksa 10 numara cihaz

• Stevejones tsk ederim. Aciklaman cok yeterli. Z2 alacam 4k cekimide hic yapmayacam o olcak :). G2 yi eskidi diye dusunmuyorum gercekten s800de 801ab den cok geri degil aslinda g2 almak istesem buyuk bi eksikligim olmaz ama alacakken 810 larin falan tanitilmasi kafa karistirdi.İdeal gordugum cihaz z2 zaten dde ucunden birini alacam heralde ya.

Oyunlarda isinma sorun olacak seviyede degilmis ya z2 cok guclu bunlarin arasinda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ec38 -- 30 Aralık 2014; 21:36:10 >
  • Abi 2 milyar telefon a verilirmi yav yazik yazik acliktan olen adam varken 2 asgari ucret parasini bi gereksiz telrfona veriypsunuz.ben su an nokianin tuslu bi telefonu var sahsen utanmiyorum da.severek kullaniyorum

• Z2 iyi bir tercih fakat M8 e değişmezdim. Kamerası çok iyi. Nadiren yetersiz kalsa da genede çok iyi çekimler yapabiliyor genelde. Ön kamerası da gerçekten güzel.
    G2 eskidi gibi gözükse de hâlâ 2 yıl gideri var tabi kullanmasını biline. Ayrıca G2 (özellikle) ekran konusunda,performans ve stabilite konusunda çok iyi. Çok az stabilite sorunları olsa da gayet stabil bir telefon. G2 kaymak gibi fakat malzeme kalitesi ve dayanıklılık yönünden zayıf bir telefon.
    Lg G2 ile Xperia Z2 genel anlamda çok iyi telefonlar fakat One M8 kadar iyi değiller.
    Şunu da dipnot olarak ekliyim ; M8,diğer telefonlardan daha uzun ömürlü. (Androidde)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatsalı45 -- 30 Aralık 2014; 23:37:23 >
  • Arkadaslar hepinize tesekkur ederim. Sordum sorusturdum ama yinede bildigimi okuyo gibi olsada g2 aldim. Simdilik hicbir eksigi yok. Helede 960 tl ye alinan bi telefon icin cok cok iii. Z2 nin isiniyor denmesi kafama takilirdi. Sahsen cok oyun oynayacak biri olarak sorun ederdim bunu. 2 gb ram eskidi artik gibi gorunsede yetmedigi yerde cleaner kullanarak devam ederim :) ilgilenen herkese tekrar tsk ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ec38 -- 3 Ocak 2015; 10:24:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.