Şimdi Ara

Alaçatı Gezgini iPhone Uygulaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alaçatı Gezgini adındaki ilk uygulamamı sizlerle paylaşmak istedim, linki:

Alaçatı Gezgini Uygulaması

Şu an uygulamada 25 in üstünde otel, 4 sörf okulu, 2 dükkan, 6 restoran, 5 banka/bankamatik ve acil durumlar için bir eczane ve 1 sağlık ocağı var.(Mayıs sonu hedefim 50'nin üstünde otel, tüm sörf okulları, en az 30 restoran)

Hergün yeni yerler ekliyorum, Alaçatı'yı ziyaret edeceklere yardımcı olur inşallah.

İlk denemem olduğundan hatalar veya eksikler olabilir, kusura bakmayın.

Eğer indirirseniz ve puan verecekseniz, lütfen az mekan var diye düşük puan vermeyin, böyle düşünen arkadaşlar Mayıs sonundaki mekan sayısına bakıpta puan versinler lütfen.

Teşekkürler.

• Emeğinize sağlık hemen indiriyorum (Tavsiyenizi göz önüne alacağım)

Alaçatı ve Çeşme yazları en sık ziyaret ettiğim ve sevdiğim beldelerin en başında gelir gayet iyi oldu
  • Teşekkürler, şuraları da ekleseniz iyi olur derseniz, info @ alacatigezgini.com adresine mail atın.
  • Yanlız deneme aşamasında olan bi uygulamanın bence free olması gerekirdi. Yinede eline sağlık böyle uygulama yapan arkadaşları yürekten destekliyorum..
  • Valla helal olsun güzel uygulama devamının gelmesi dileği ile...
  • Eksikleri olmasıyla birlikte tamamlanınca kullanışlı bir uygulama olacak. Alaçatıda yaşıyorum, sırf türk geliştiricilerimize destek olsun diye satın aldım. Başarılarının devamını dilerim :)
  • Arkadaslar cok teşekkurler hepinize. Elimden geldigince cok mekan ekliycem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eline sağlık dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ninjaselo

Arkadaslar cok teşekkurler hepinize. Elimden geldigince cok mekan ekliycem.

Benim de tavsiye edebileceğim mekan, işyeri var. Onları nasıl bildirebilirim acaba size?
  • quote:

Orijinalden alıntı: redundant82
    Benim de tavsiye edebileceğim mekan, işyeri var. Onları nasıl bildirebilirim acaba size?

info@alacatigezgini.com ' a mail atın yadawww.alacatigezgini.com'daki işyerinizi ekleyin formunu kullanın. İşletme adı, adresi, telefonu, bir iki paragraf tanıtım yazısı ve en önemlisi harita üzerindeki yerini belirtin(resim yada koordinatlarla).
    Teşekkürler.
  • Uygulamanın iPad uyumlusu onaylandı, bugün App Store'dan indirilebilir duruma geçecektir.

Ayrıca Hafta sonuna kadar, en az 10 otel, 10 yemek yenecek yer ve 5 giyim/takı dükkanı eklemeyi hedefliyorum.
  • İçerik güncellendi, Alaçatı'daki 32 otel, 10 restoran, 5 surf okulu, 5 takı/giyim dükkanı elinizin altında artık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ninjaselo -- 20 Mayıs 2011; 16:50:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.