Şimdi Ara

Alafranga Tuvalet Mi ? Alaturka Tuvalet Mi ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
0
Favori
9.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki

Alafranga Tuvalet Mi ? Alaturka Tuvalet Mi ?

(En Son Oy Tarihi: 20.3.2024)
Giriş

kim ne kullanmak istiyorsa kullansın.

sanki alaturka seçilince herkes alaturka kullancak.ya da şey mi diceksiniz yetkililere sesleniyoruz
    halkımız alaturka tuvalet istiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Loop

Hayatımda hiç bu kadar aralıksız gülmemiştim yau. OFff bee

+2
  •  Alafranga Tuvalet Mi ? Alaturka Tuvalet Mi ?

durum ortada

bence evde Alafranga dışarıda alaturka
  • alafrangacılar, alaturkacılar... işte iki tarafıda memnun edecek bir türk zekası ürünü :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deeproxy -- 25 Ekim 2006; 19:57:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: deeproxy

alafrangacılar, alaturkacılar... işte iki tarafıda memnun edecek bir türk zekası ürünü :

hakkaten de ilginçmiş ama ben ona oturamam yahu o yükseklikten bırak bi de onu gör iğreeeennççç

• HORT
    iyi geyik dönmüş ve de bu kadar başabaş bi anket görmemiştim
  • iyi hortlamadı HOOORRTT
  • alaturka daha sağlıklı ...... erkeklerde prostat meselesi yaygınlaşmaya basladı....

büyük abdestinizi yaparken alaturkada bağırsak hareketleri dışkınızı atmanıza rahatlık yapacak bir vaziyet alır bunu unutmayın.

ayrıca bir ayrıntı fazla ıkınmayınız fıtık olma ihtimali var...

tam yeri bir şey daha balı sıcak su ile karıştırıp içerseniz kabızlığa
    soğuk su ile karıştırıp içerseniz ishale ii gelir...
  • aslında 3. bi şık eklenmeli agaç dibi diye
  • Arkadaslar turklerden filozof cikmamasinin yegane nedeni alaturka tuvalettir.
    Hacete basladiktan iki dakika sonra bacaklar uyusur, adamda denge kalmaz.. isini cabucak bitirip tuvaletten cikarsin..
    Alafrangada helada otururken turlu mecmualari okur, cep telefonunuzla hasir nesir olabilir, suya dusen odun emsali kakanizin poponuza sicrattigi suyun hazzi uzerine tezler yazabilir, sakiz cigneyebilir, hayatin anlamini saatlerce sorgulayabilir vee cesitli deterjan, camsil ve benzer temizlik maddelerinin arkasindaki yazilari okuyabilir, yerdeki karolari sayabilirsiniz. Diyecegim $udur kü alafranga insani yaraticiliga iter, du$unmesi icin cokca zaman yaratir.. ilgincliklere aciktir..
    $ahsen 20 küsür yildir alafranga tip tuvaleti kullanan biri olarak,yaklasmakta olan askerligimden oturu alaturka tuvalete yava$ yava$ ali$tirmaya ba$ladim kendimi..
    Gunesin batmasina son 12 gun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

çok moktan bi konu olmakla beraber alaturka diyorum.topun potadan geçtiğini görmeden basket atmanın zevki çıkmazzz

:D:D:D:D:D .

tam basketçi

• quote:

Orjinalden alıntı: deeproxy

alafrangacılar, alaturkacılar... işte iki tarafıda memnun edecek bir türk zekası ürünü :

ya abijim bundan mıçsan suya taş atmak gibi bişey. Manyak sıçrar yaw
  • alafranga evde iyi kitap dergi okumak için baya rahat tuvalete sobada kurdum elektrikli sıcacık
  • quote:

Orjinalden alıntı: urfalı

acılı çi küfte yedikten bir müddet sonra kakanı yaparken meydane gelen yangını dindirmek için alafranga tuvaletteki su sistemi çok gözel oluyor (tam yangının merkezine zamanında müdahalenin verdigi rahatlama diyebilirsiniz buna)

yardın gene beni. Urfalı baba nassıın iyisin. ulevu alavuga kesköse meke meke me kesköse...

• alafrangaya ısıtma sistemi takmayı öğrenebilsem belki soğuk taşa oturmak lanet bişi
    hem alaturkada oluşacak olaya odaklanıyosun kendini dergi gazete gibi şeylere dikkatini vermiyosun

alaTURKA forever !!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadir_meric

quote:

Orjinalden alıntı: Eliminator

oranlar %49 ve %50
    % 1 hiç tuvalet kullanmıyor heralde

onlarda temelci galiba inşaat vs. gibi yerleri kullanıyolar

• quote:

Orjinalden alıntı: L.J

quote:

Orjinalden alıntı: MAliK

Askerde tuvaletlerimiz alafraga idi. Ve yüz kişi falan kullanıyordu o tuvaletleri. Ne kadar sağlıklı ve hijyenik, düşünün. Yüz kişinin oturduğu yere oturacaksınız.

Herkes otursa tamamda çoğu oturmuyor mesele orda işte

• dışarda wc ye gitmiyorum + olarak

alaturkada nasıl yapıldıgı konusunda en ufak bir fikrim dahi yok???

yani orda oturmak mesele

topu potadan atmak daha ilginç bir mesele

hiç yapmadım orda

hep alafranga kullandım

ama umuma açık yerlerde alafranga tam bir rezalet...

biri ayakta yapar

biri ayakla çıkar

e ben napacam?

tutucam eve gelince yapıcam

dışarda hiç wc ye gitmedim... 14 senedir

zorunlu olmassam halen gitmem...

haa bişe daha war

eger herkes oturursa ordaki bakteri sayısı cok az oluyor (MythBusters da wermişti Discovery adamlar incelemişti her yerdeki bakterileri en az klozet kapagında wardı )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LimonKolonyasi -- 18 Kasım 2006; 10:44:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Junger

dışarda wc ye gitmiyorum + olarak

alaturkada nasıl yapıldıgı konusunda en ufak bir fikrim dahi yok???

yani orda oturmak mesele

topu potadan atmak daha ilginç bir mesele

hiç yapmadım orda

hep alafranga kullandım

ama umuma açık yerlerde alafranga tam bir rezalet...

biri ayakta yapar

biri ayakla çıkar

e ben napacam?

tutucam eve gelince yapıcam

dışarda hiç wc ye gitmedim... 14 senedir

zorunlu olmassam halen gitmem...

haa bişe daha war

eger herkes oturursa ordaki bakteri sayısı cok az oluyor (MythBusters da wermişti Discovery adamlar incelemişti her yerdeki bakterileri en az klozet kapagında wardı )

klozet kapağına oturmuyozki zaten o zaman hiç sıçamayız

• alafrangada bişiler okurken yada telefonda oyun oynarken bi süre sonra bacaklarıma bi uyuşma girio ama alaturkada bu dert yok çatır çatır valla
    bu arada ilk sayfada bi arkadaşın verdiii linkteki haber.böyle okumanız daha kolay olur.koptum kptum valla

İzmir'in Çeşme ilçesinde berberlik yapan 23 yaşındaki Mahmut Çayıroğlu iş çıkışında beraber çalıştığı kalfa Salih Taşdemir(34) ile evine gitti.İki kafadarın yorgunluk atmak için içtikleri iki duble içki Salih Taşdemir'in M.Çayıroğlu'nun giydiği parmaklı çoraplara laf atmasıyla zehir oldu.M.Çayıroğlu'nun parmaklı çoraplarıyla arkadaşına defalarca nah yapması bardağa son noktayı koyan damla oldu.Salih Taşdemir'in,M.Çayıroğlu'nu yumruklarıyla etkisiz hale getirdikten sonra masadaki meyve bıçağıyla arkadaşının tüm ayak parmaklarını kestiği belirtildi.Polise teslim olan zanlı ilk ifadesinde :"Ş...fsiz bi de pembe giymiş,nah yapıyordu.Yaşatmam bu alemde en kral hobbiti bile" dedi.Genç berber Mahmut Çayıroğlu bugün defnedilecek.Çeşme Belediye Başkanı, Böblingen Otel Lobisinde Alman Turistlerle yaptığı basın açıklamasında :"gerekirse parmaklı çorapları yasaklayabileceklerini ve Alman bayanlara odalarını gösterdikten sonra toplantıya 1 saat sonra devam edebileceklerini" söyledi.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.