Şimdi Ara

Alafranga Tuvalet Mi ? Alaturka Tuvalet Mi ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
0
Favori
9.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

Alafranga Tuvalet Mi ? Alaturka Tuvalet Mi ?

(En Son Oy Tarihi: 20.3.2024)
Giriş
    dışarda alaturka
    topic çok makara olmuş
  • alafranga daha sağlıklı bence

Her ikisinde de Tuvelet kağıdı hatta tüm iğtiyaçlarda tuvelet kağıdı...
  • kardesim ne diyorsun sen ya faark olmazmi tamam ikisinede s...iyoruz ama cok buyuk bi fark var ve bence cok onemli :)))

?> klzetli olan yanilmiyorsam alafranga ya oturdugunuzda isinizi goruyorken oradaki pis sular her bir sey du$urdugunuzde $eyinize sicriyor igrenc otesi bir durum ustelik daha cok koku yapiyor ama bizim normal tuvalet alaturka heralde :) oyle bir dersi yok
  • Alaturka da dengeyi nasıl sağlıyorsunuz arkadaşlar?

Ben bazen dengeyi kaybedip o pis tuvaletlere devrilme tehlikesi çok yaşıyorum da

Alaturka tuvaletlerden korkuyorum ve mıçma pozisyonu beni çok yoruyor

Yaşasın alafranga
  • YARILDIM!
    quote:

Orjinalden alıntı: timeboy

Alaturka Tuvelette işini gördükden sonra ayağa kalkınca şöyle bir başdönmesi ve bacaklarda bir rahatlama yokmu.Bundan aldığım Haz yüzünden Alaturka.
  • Evde alafranga, dışarıda alaturka
  • Ama arkadaşlar onu bunu bilmem zıçmak gibisi yok adama bir rahatlık çöküyo hemde mossura mossura
  • ben cayıra yapıyodum.sonra tuvalet kağıdı yerine yaprak kullanıyorum
  • Böyle haber görmedim
    quote:

Orjinalden alıntı: y281nbl

quote:

Orjinalden alıntı: Arzach

konuyla alakasız olcak ama arkadaşın verdiği linkteki sitede gezinirken rastladım

http://www.kutukutu.com/haber/index.php?dil=en&si=haberci_dede&sa=haberler&ha=16

sen bide buna bak

http://www.kutukutu.com/haber/index.php?dil=en&si=haberci_dede&sa=haberler&ha=76

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musandia -- 20 Ekim 2006; 23:33:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Frank Castle

ben cayıra yapıyodum.sonra tuvalet kağıdı yerine yaprak kullanıyorum

zuhaaaaaaaaaaaaaa

• quote:

Orjinalden alıntı: Frank Castle

ben cayıra yapıyodum.sonra tuvalet kağıdı yerine yaprak kullanıyorum

incir yaprağını kullan da görelim seni
  • Bu bizim öğrenci evindeki hela. Arkadaş üzerine pineklemeden önce sağlamdı.... Şimdi seıa banyodakinde. Bakalım onu kim halledecek

• quote:

Orjinalden alıntı: imp_hea_tus

Bu bizim öğrenci evindeki hela. Arkadaş üzerine pineklemeden önce sağlamdı.... Şimdi seıa banyodakinde. Bakalım onu kim halledecek

bu ne yaw

sanırım kurufasülye ve nohutu aynı anda yemiş

• quote:

Orjinalden alıntı: mulkiyeli

moktan şeylere nede meraklısınız

ağzına sağlık
  • ya BİZ YENİ EVİMİZ ÇIKTIK 5 AY ÖNCE, ALATURKA TUVALET YOK!!! ESKİSİNDE HEM ALATURKA HEM ALAFRANGA VARDI, BU EVDE 2 TANE BANYO 2 TANE TUVALET VAR, İNSAN Bİ TANE ALATURKA KOYAR

Ya alıştım gerçi alafrangaya ama alaturka gibi değil ya... abi genlerimize uygun Türke uygun Alaturka değilmi

Ben ev yapılırken dedim baba yapalım filan dedi işi çok onun zeminle ilgili bi sürü işlem varmış filan düşündük baya sonra uğraşmadık... Yav ne iş bu yav...
    Gerçi oturuosun yorulmuosun gazete filan rahatçana okuyabilirsin hem otomatik yıkıo açıon çeşmeyi yıkıo kendi

• Bööööööğğğğğğğğğkkkkkkkkk.Muhabbete bak yaw.Kusacam şimdi.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: küber_ez

oturulupta yapılan hela bana makbul geliyor

• Alaturkada Bacaklarım cok kotu aciyo abi hem ben otururak işiyorum en dogrusu boyle FOREVER ALAFRANGA...!
  • yeni sıçma tuvaletleri baya iyide evde, ama dışarda pis bir adamın oturdugu yere oturamam ben ama bu yeni tuvalatler dinimize uygunmu öbür tarafta allah bundan hesap sormasın bize sıçmak rahat ama işte bunu dindar arkadaşlar açıklarsa ii olur fetva varmı acep ulemmadan evde hatun artık yaş 75 çömelemiyom bey sıçacam senin yobazlıgına diyo yardımmmmm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Paraselsus

quote:

Orjinalden alıntı: mulkiyeli

moktan şeylere nede meraklısınız

ağzına sağlık

ulan mulkiyeli lan varya 15 dakkadir gülme krizi tuttu moktan şeylere nede meraklıusınız yılın espirisi best of 2006 golden fun abiiiiiiiiiii. Forever Alafranga evde iyi ama alaturkada şoyle hem tazzikli su lazım hemde tuvalet kagidi hemde dizlerinin iyi olmasi lazim hemde ayaga kalkınca bas donmemesi lazim.bide kabızken otur ona bak bi saat bekle ayaga kalkabiliyormusun.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.