Şimdi Ara

Alafranga Tuvalet Mi ? Alaturka Tuvalet Mi ? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
0
Favori
9.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git

Alafranga Tuvalet Mi ? Alaturka Tuvalet Mi ?

(En Son Oy Tarihi: 20.3.2024)
Giriş
  • ben kendimi bildim bileli alafrangaya alıştım ama istanbullu olmayan biri için alaturka daha rahat gelebilir ama sıkıştıkmı mecbur yapacaz bir şekilde napalım
  • Alafrangaya tünüyorlar arkadaşlar. Yapmayın alafrangaya kuş gribi olursunuz sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkprincé

alaturka forever

alafrangaya zıçarken su sıçrıyor ıyyyy.bir de herkes aynı yere otuyor.mümkün olduğunca alaturka kullanırım.en iyisi

he ya culuk diye bir ses gelio

• quote:

Orijinalden alıntı: edwird

dusunduklerim dogruymus dısarda tuvaletlerin nasıl kullanıldıgına dair aklımda hep şüpheler vardı klozetin ustune cıkma gibi burda daha çok çeşitleride gördüm demekki dısarda tuvalet kullanılırsa ya kolera ta hepattit b programlarda pastanelere felan bakıolar kardesim bide tuvaletler bakın saglıklı iş goruluomu sonra o klozetin ustune cıkılamaması için bişi olması lazım bence

• alafrangaya sıçmadan önce tuvalet kağıdı atmak aklınıza gelmedi mi hiç konuyuda uplamış olayım
  • Bu alafrangada istinca nasıl olacak daha sonra istibra???
  • Modern tuvalaete sı**mıyorum ben yaa...
  • duvar köşesi en iyi tiş yapma yeri.
  • Alafranga.
  • horta bak ya
  • Forumda ki en b.tan konu
  • Alafranga da yaparken sıçramıyormu üstünüze merak ediyorum.
  • işini hallettikten sonra o suyun sıçrayıp bir tarafına gelmesine ayar olduğum için alaturka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnrdbk -- 25 Temmuz 2012; 12:05:02 >
  • Saçma bir konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 25 Temmuz 2012; 13:05:01 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.