one yaw adamlar 9800pro ile 512/402 yapmışlar hehe bende o ram hızlarına ulaştım ama gpu:((( 465
çüşşşşşş one ole.Bilgisayarı açınca evdekiler bu traktör seside nerden geliyor diyodur herhalde
Bu kadar buyuk heatsinkleri karta nasıl monte ettigini merak ettmi dogrusu? Ayrıca kartın agırlıgınıda... [jwdwn]
kasanın içinde başka kart takıcak yer kalıyomu [evlol]
süper olmuşş..[clps]
oha falan oldum artı bi de çüş falan oldum yazın klima falan gerekmez ewe herhal direk bununla halederler olayı
Ne var ya benim TNT2 ye aynı teknolojiyi uyguladım ya.. Ne güzel.. Sabitleme çok basit çiplere termal macun, sabitleme içim mermer yapıştırıcısı... Bi ara foto çekip yollayayım
Ne var ya benim TNT2 ye aynı teknolojiyi uyguladım ya.. Ne güzel.. Sabitleme çok basit çiplere termal macun, sabitleme içim mermer yapıştırıcısı... Bi ara foto çekip yollayayım... [gitar]
psikolojik tedavi ŞART
reber o tnt winfast ise ve arkadaşla değiştiyseniz osman tosun dan aldıysan o ekran kartı okunup üflenmiştir(hilmi hoca) fx lere 5 çeker
valla birdaha bakyım birdaha taktir ettim ben yaparasam oyle gerçi pek zannetmiyorum ya fanları çalıştırmam ramlerdeki abi görüntü manyak yaw
Druigard yaparsın ya korkma ne var bunda.. Kendine güven (çok güvenme,düşersen canın yanar)