Bildirim
Alan adı almak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Herkes farklı bir sey tavsiye edecektir. Ben domainlerimi. Güzel hosting te tutuyorum hosting isini ise Fransa OVH deki kiralik sunucu ile hallettim. Tabi e ticaret sitesi dedigin icin sunucu diyorum. Hosting paketleri yetersiz gelebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Domaini nereden aldığınız pek önemli değil ancak NS/DNS kayıtları hızlı değiştiği için yabancı firmalardan GoDaddy öneriyorum. Yerli firmalardan ise Turhost ve Natro kullanıyorum.
Arkadaşın dediği gibi, hosting yerine sunucu öneririm ki e-ticaret siteleri için hız oldukça önemli. İyi optimize edilmiş panelsiz bir DigitalOcean sunucu ile aylık 5 dolara üstün performans sergileyen bir e-ticaret sitesi kurulabilir. Panelsiz olmasının dezavantajı SSH kullanmayı bilmek ve localhost phpmyadmin kullanmak zorunda kalmak olabilir. -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X