Şimdi Ara

alan adı almak istiyorum ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben com uzantılı bir site almak istiyorum ve bu konuyla alakalı hiçbir bilgim yok neler yapmam gerektigini adım adım anlatabilirmisiniz örnek vererek.

• öncelikle bir tane domain alıyorsun boşta olan bir isim belirleyim com net org artık hangisini tercih edersen alıyorsun. Daha sonra host dediğimiz barındırma hizmeti alıyorsun önereceğim yerler şunlardır.

www.mence.net
    www.pi.net.tr

buralardan hosting alabilirsin. dana sonrasında ise bir içerik belirleyip siteyi kurmak hepsi toplam maliyeti sana olacağı 60-70 YTL dir.
  • Domain içinwww.alantron.com.tr yi tavsiye edebilirim.
  • isimtescil.net tavsiyemdir.
  • Alan adı (Domainname) : ihs.com.tr gönül rahatlığıyla
    Alan barındırma (Hosting) : Fiyat ve hizmet kalitesi araştırması yapınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Mürekkep -- 9 Temmuz 2008; 4:37:36 >
  • tsk arkadaslar.ben tercihimi yaptım lemanhost ;)
  • merhaba bende aklımda .com yada .net uzantılı adreslerden 10 kadarını alıp kullanmadan saklamak istiyorum. istediğim adresler boşta görünüyor. her sene ücretini yenileyerek zamanı geldiğinde satmak amacıyla sadece adresin bana ait kalmasını istiyorum. ne yapmam lazım (kullanmak için değil sadece adresin sahibi olmak, elinde tutmak için istiyorum)
    ne kadar mal olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alantron.com.tr
    isimtescil.net

bunlardan birinden parayi verip domaini alicaksin bu kadar alantron.com.tr tavsiyemdir 12 ytl ama simdiye kadar sorun yasamadim gerci isimtescildende yasamadim ama sitelerde sikayet mesajlarini okudum
  • quote:

Orjinalden alıntı: babatolia

merhaba bende aklımda .com yada .net uzantılı adreslerden 10 kadarını alıp kullanmadan saklamak istiyorum. istediğim adresler boşta görünüyor. her sene ücretini yenileyerek zamanı geldiğinde satmak amacıyla sadece adresin bana ait kalmasını istiyorum. ne yapmam lazım (kullanmak için değil sadece adresin sahibi olmak, elinde tutmak için istiyorum)
    ne kadar mal olur

Önerdiğimwww.alantron.com.tr için .com .net .org .info .biz .name uzantılı adreslerin kayıt ve yenimleme ücreti şimdilik yıllık herşey dahil 11.95 YTL.10 u için 119.5 ödersiniz. ( Nasıl matematik ama ) Bu alanlar 1 sene sizin olur.Her sene yenileme ücretlerini ödersiniz domainler sizde kalır.

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.