Şimdi Ara

Alan dışı hukuk düşünenler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
4.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen sene kazanan arkadaşlar netlerini yazarlarsa iyi olur :)
  • anlamıyorum abi sayısalda bölüm mü kalmadı hukuk yazıyorsunuz bu arada hukuk düşünmüyorum ama sayısalda o kadar bölüm varken ne anlamı var hukuk yazmanın madem hukuk yazcaktın ea okusaydın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yeep

anlamıyorum abi sayısalda bölüm mü kalmadı hukuk yazıyorsunuz bu arada hukuk düşünmüyorum ama sayısalda o kadar bölüm varken ne anlamı var hukuk yazmanın madem hukuk yazcaktın ea okusaydın.

Kendi adıma cevap vereyim.Edebiyata ilgim var.Matematik zaten çözüyoruz.Alan dışı bu fırsat varken niye tercih etmeyelim?
  • Sizin yüzünüzden açıkta kaldım geçen sene yükselttiniz hukuk puanları gidin kardeşim kendi bölümünüze
  • Ygs5:345 dolaylarında.Marmara Hukuk i.ö için Lys1 ve 3te kaçar net yapmam lazım? sayısalım.
  • Sizin gibileri anlamiyorum. Geleceginizle kumar mi oynuyorsunuz? Puani tutturamayip Hukuk seciyorsunuz. Bu kadar mi idealden yoksunsunuz. Bir insanin amaci varsa ona ugrasir cabalar ve elde eder. Neslimden utaniyorum!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: atatersbinenkovboy

100-500 arasındaki okul puanı; 0.15 yerine 0.12 ile çarpılcak. FIZIK KIMYA BIYOLOJİ yerine EDEBİYAT çözücez. başka bir ters durum varmı?

birde coğrafya sınavına gireceksiniz 24 soru.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaanak

Sizin gibileri anlamiyorum. Geleceginizle kumar mi oynuyorsunuz? Puani tutturamayip Hukuk seciyorsunuz. Bu kadar mi idealden yoksunsunuz. Bir insanin amaci varsa ona ugrasir cabalar ve elde eder. Neslimden utaniyorum!!

Edebiyatı seviyorum.Hukuk gibi sosyal bir mesleğin üstesinden geleceğimi düşünüyorum.Niye bu kadar büyütüyorsunuz bende bunu anlamıyorum.
  • @machodos
    Ustune alinmiyorsan konusmaman en iyisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaanak -- 30 Mart 2011; 20:27:03 >
  • ygs 5 ve 6 puanım 455

kırılmış halde tm okul puanım 50.7 ,ne olur ne olmaz diye girerim lys 3'e.hiç aklımda yok ama kendimi garantiye almak için iyi bir fırsat sadece.

hukuktan ziyade boğaziçi işletme,ekonomi daha iyi gibi o zaman 63,4 okul puanı gelcek.sanırım kırılmıyor ortak alan old. için.ekonomi biraz sayısal işi muhtemelen o daha cazip olur gibi.finans minans

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelenbevili172hhc -- 30 Mart 2011; 20:27:41 >
  • arkadaş bölümün puanı ne kadar yüksekse o kadar kırılıyor. çünkü alan içi tercih yaparsan 0.15 ek alıyorsun, alan dışı yaparsan 0.13 puan. yani misal benim istediğim bölüm 382 bende alan dışı tercih yapacağım için 392 civarı bişey almam gerek.
  • quote:

@machodos

Üstüme alınmamam mümkün mü? Benim açtım başlığa cevap yazıyorsun.Konuyu saptırmaya gerek yok.Lys hakkında bir önerin varsa buyur.
  • okul puanın 75mi ! Okul 1.si olmalısın bu durumda
  • Ben bu ygsden sonra daha da ciddi düşünmeye başaldım lys1 de 80 yapabileceğimi düşünüyorum alan dışı katsayı 0.13 se okuldan 65 gelicek deu hukuk için 415 bana yeter edebiyat temelimde var 1 günlük çalışma ile 30-40 çıkarabilirim coğrafyada da 15 yapsam yeter
  • alan dışı 0,12 :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: machodos

quote:

@machodos

Üstüme alınmamam mümkün mü? Benim açtım başlığa cevap yazıyorsun.Konuyu saptırmaya gerek yok.Lys hakkında bir önerin varsa buyur.

Konunun saptigi falan yok. Herkes gibi "gidin girmeyin sizin yuzunuzden hukuk okuyamiyoruz" demektense boyle konusmam cok daha mantikli. ;)
  • bende sayısalcıyım okuldan kırılmış olarak 47 puan gelcek ygs netlerim türkçe 34 mat 30 sos 27,50 fen 7,25 marmra i ö hukuk şansım var mı???
  • arkadaşlar benimde netlerim netim türkçe 31,75 ,matematik 25 ,sosyal bilimler 26,75 sayısal çıkışlıyım (süper lise ve 2004 yılındaki aobp ile 78 puan alıyorum (şimdiki sisteme göre 63,5 civarı) en düşük hukuka girme ihtimalim nedir sizce...
  • quote:

Orijinalden alıntı: siaben21

bende sayısalcıyım okuldan kırılmış olarak 47 puan gelcek ygs netlerim türkçe 34 mat 30 sos 27,50 fen 7,25 marmra i ö hukuk şansım var mı???

LYS-1 80 sorudan 70 üzeri (71-72)
    LYS-3 80 sorudan 70

net yaparsan girersin, aynı durumdayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneker

quote:

Orijinalden alıntı: siaben21

bende sayısalcıyım okuldan kırılmış olarak 47 puan gelcek ygs netlerim türkçe 34 mat 30 sos 27,50 fen 7,25 marmra i ö hukuk şansım var mı???

LYS-1 80 sorudan 70 üzeri (71-72)
    LYS-3 80 sorudan 70

net yaparsan girersin, aynı durumdayız.

bende öle düşünüyorum araştırdım geçen sene gidenlerden ortalama 70 e 70 yapsak marmaradayız tahminim bu sene okul puanlarıda 3 - 5 puan düşer
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.