Şimdi Ara

Alan dışı hukuk düşünenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
4.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba sayısalcıyım.Bu sene alan dışı olarak hukuk yazmayı düşünenler ve geçen sene bu bölümü kazanmış arkadaşlardan yorum bekliyorum.

• Ben de meslek lisesi, sayısalım. Sadece hukuk yazacam, okuldan 40 puan civarı geliyor, baya zor benim işim... Yeni bölümler açılacakmış hukukta belki birazcık düşer puanlar.
  • kesilmemiş puanınla ilk 5binde olman yeterli. çoğu hukuk fakültesine girebilirsin o sıralamayla. istanbul marmara gibi okulların da ikinci öğretimine girebilirsin
  • Layn uzak durun bu bölümden, keserim sizi! :D Herkes kendi alanından seçsin ne seçecekse... Bu arada netlerin ne durumda, okuldan gelecek puanın kaç(MF) ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ftss -- 18 Mart 2011; 16:33:24 >
  • Bende mf yim alandisi uluslarasi ticaret ve isletmecilik secicem. Isimiz zor puan baya kirilcak
  • Bende bu durumdayım tahimininiz neler arkadaşlar ne kadar kesilir bizden.Bide kesilme okul puanı üzerinden mi oluyo bilen var mı ?
  • Hukuk seçmeyinde.. :) Sizin işiniz yine iyi, zannedersem alandışı tercih yapacaklardan 15 puan kırılıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ftss

Hukuk seçmeyinde.. :) Sizin işiniz yine iyi, zannedersem alandışı tercih yapacaklardan 15 puan kırılıyor.

kimden kaç puan kırılıyor tam olarak belli degil birazda okul puanına bağlı sanırım yüksek olandan daha fazla düşük olandan biraz daha az gibi 10-15 puan arasında oynama olabilir
  • 100-500 arasındaki okul puanı; 0.15 yerine 0.12 ile çarpılcak. FIZIK KIMYA BIYOLOJİ yerine EDEBİYAT çözücez. başka bir ters durum varmı?
  • ya geçen sene sizin gibi düşünüp yazan adamlar yüzünden giremedik hukuka kaldık burda bu sene yapmayın bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: c_green_1907

ya geçen sene sizin gibi düşünüp yazan adamlar yüzünden giremedik hukuka kaldık burda bu sene yapmayın bari

Maalesef ya sen galiba tercih yapmamışsın, ben salak gibi tercih yaptım puanım kırılacak. Yerleşme ihtimalin daha yüksek.. :(
  • quote:

quote:

ya geçen sene sizin gibi düşünüp yazan adamlar yüzünden giremedik hukuka kaldık burda bu sene yapmayın bari

Maalesef ya sen galiba tercih yapmamışsın, ben salak gibi tercih yaptım puanım kırılacak. Yerleşme ihtimalin daha yüksek.. :(

Yok ya sadece 20tane hukuk yazdım hiçbiri gelmedi ama
  • ben lys3 e de gircem puan yeterse belki yazarım hukuku benim okul puanım 75 eadan tercih yapsam kaç puanım kırılır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluecancan

ben lys3 e de gircem puan yeterse belki yazarım hukuku benim okul puanım 75 eadan tercih yapsam kaç puanım kırılır ?

benim de geçen sene 9 puan kırılmış sende 10 puan kırıldı diyodun demekki o civar kırılıyor
  • beyler bayanlar,
    ben şimdi MF den giricem son sınıfım fakat TM den terfcih yapıcam kesin. Şimdi Fizik Kimya Biyoloji sınavına girip girmemem önemli değil dimi? Ygs den sonra Edebiyat ve Matematiğe girmem yeterli. Ve tek dezavantaj Okul puanının kırılması değilmi?
  • tmden girceksen lys-2(fen) bölümüne girmene gerek yok , girsende bişey değişmez.
  • quote:

quote:

quote:

Herhangi bir üniversiteye yerleştin mi ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Herhangi bir üniversiteye yerleştin mi ?

Yok sadece ikinci yerleştirmede açıköğretim yazdın ama kontenjansız olduğu için puan kırılmıyo

• Off keşke tercih yapmasaydım ya yok yere puanım gidecek, imkansız diyenlerden olmaya başladım artık. :/
  • valla ea dan arkadaşlar kusura bakmasında ben dahil çoğu arkadaşım bu şekilde düşünüyor geçen yıl marmara hukuk a yerleşenlerin bir çoğu sayısal olduğunu gözönünde bulundurursak hiç zor değil
    sayısalda ilk 10 bin için 520 gerekirken eşit ağırlıkta 480 civarı bişeyle ilk 10 bin
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.