Artık ciddi ciddi düşünmeye başladım ygsde 20bin oldum okul puanım 60(75) şuanda matematik netim 45 geometri netim 25 civarı dün bir edebiyat denemesi çözdüm edebiyat 44 12 geldi (yanlışarın 9u dilbilgisi 3ü edebiyat şimdi lisedeki edebiyat öğretmenlerimin kıymetini daha iyi anladım ne öğrendiysem hepsi aklımda kalmış)coğrafya 19 4 bu netlerle puanım 420lerde oluyor şuanda tercih yapacak olsam deu hukuğu yazardım
sakarya,gaziantep ve afyon a bu sene hukuk fakülteleri açılacakmış,dolayısıyla kontenjanlar artacak ve b.sıraları 17000 e kadar gerileyecek,hukuk düşünenler için iyi bir haber
quote:
Orijinalden alıntı: efesliefe
sakarya,gaziantep ve afyon a bu sene hukuk fakülteleri açılacakmış,dolayısıyla kontenjanlar artacak ve b.sıraları 17000 e kadar gerileyecek,hukuk düşünenler için iyi bir haber
bugüne kadar duydugum en kötü haber işte bu. bir sürü fakülte olması hemen iş imkanı acısından hem kalite acısından cok büyük zarar vericek. Devletimizde saolsun sanki her okuyanın iş sahibi oldugunu sandıgından mıdır nedir her yere üniversite ve ya ek fakülte acmasına bakarak anlasılan şu ki en az 5-10 sene sonra hukuk herkesin pff okuyupta ne yapacaksın iş mi var dedigi bir sey olucak!!
Ygs 5 20 bin lys 1 71.25(kaydırma yoksa) okul puanı 75 (60) lys3te 40 18 yapsam puanım 482 oluyor Bu şartlarda puanım deu hukuğa yetcek gibi
Ben de bir sayısalcı olarak alan dışı için sınava gireceğim, eskiden kat sayı farkı bu kadar az değildi, ama hukuk tercih etmeyeceğim Sistem bozuk evet ama tek haksızlık tmcilere değil. En baştan herşeyin değişmesi lazım ve arada ortalama 15 puan farkına rağmen insanlar hukuk kazanabiliyorsa hakaret etmek yerine şapkayı önüne koyup daha çok çalışmak doğru olan.
quote:
Orijinalden alıntı: wampirrr
Ben de bir sayısalcı olarak alan dışı için sınava gireceğim, eskiden kat sayı farkı bu kadar az değildi, ama hukuk tercih etmeyeceğim Sistem bozuk evet ama tek haksızlık tmcilere değil. En baştan herşeyin değişmesi lazım ve arada ortalama 15 puan farkına rağmen insanlar hukuk kazanabiliyorsa hakaret etmek yerine şapkayı önüne koyup daha çok çalışmak doğru olan.
ben de cook eski bir sayısalcı olarak hukuk icin giricem seneye. zamanında okul puanım 80 ustunden 76 gelmisti. simdi 0.12 katsayıyla ne gelir bilmiyorum ama mutlaka deneyecegim seneye. zamanında ankara tıpa yeterken puanım gidip mal gibi odtude isletme okudum. insan dunyaya bir kere geliyo, yasım 26, uzun donem askerlik yaptım, 1 bucuk yıldır isim de var ama onemli olan istedigini yapabilmek hayatta. aslında isten ayrılıp hazırlanabilsem tıp icin ugrasırdım ama 6 sene bitmez; o yuzden devam zorunlulugu da olmadıgından hukuk en iyisi.Allah buyuk, seneye bakalım neler olacak...
merhaba, ben sayısalcıyım.liseden 2002 yılında mezun olmuştum. ygs-5 puanım 390. okul puanım ne gelir bilmiyorum yalnızca lisede en yüksek puan 40 ken bana 30 puan gelmişti onu hatırlıyorum. şimdi de hukuk için lys ye hazırlanıyorum. şansım ne sizce? Yardımcı olursanız sevinirim, yeni puan sistemlerini pek bilmiyorum çünkü...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme