Şimdi Ara

Alan Dışı Tercih Muamması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. meslek lisesi çıkışlıyım. bu sene sınava girdim ve sıralamam aşağıda. sözelden tercih yapacağım. (TS-1) fakat problem şu ki; ben bilgisayar bölümü öğrencisiydim ve geçen sene sınava girdiğimde ek puan eşit ağırlığı etkiliyordu. yani bu eşit ağırlıkta avantajım olduğu anlamına geliyor heralde. öyleyse ortak alanlara girebilirim değil mi? örneğin reklamcılık... tercih yaparken alan dışı sayılmaması gerekmez mi? sayılıyorsa bile sizce bu sıralamalarla girme şansım nedir? fikirlerinizi almak istedim.

Alan Dışı Tercih Muamması

bu arada tercihlerimi yavaş yavaş oluşturuyorum. daha baya ekleyeceğim var ama şimdilik bu kadar yapabildim. bu konuda da fikirlerinizi bekliyorum (sıralamaları yeni kılavuzdan ve 0.12'li sıralamalardan baktım. doğru mu yaptım bilmiyorum. çünkü sıralamalar baya yükseliyo 0.15'e göre)

1- KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ / Reklamcılık / 17.500
    2- EGE ÜNİVERSİTESİ(İzmir) / Reklamcılık / 16.600
    3- ATILIM ÜNİVERSİTESİ(Ankara-Burslu) / Halkla İlişkiler ve Reklamcılık / 20.000
    4- KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ / Halkla İlişkiler ve Reklamcılık / 20.200

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korsan_eko -- 20 Temmuz 2010; 15:57:24 >

• yukarı
  • ...
  • ..
  • yardım edebilecek yok mu?
  • Arkadaş kıçını yırtmış beyler, biri yardım etsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: omenax

Arkadaş kıçını yırtmış beyler, biri yardım etsin

durumu özetleyen arkadaşı tebrik ediyorum
  • şimdilik ek puan olarak sadece ygs-6 dan alabilirsin onu da belirtmişler zaten

Ayrıcai kendi bölümün dışındi herhangi bir bölüm ile ortak alanın olsaydı senin alan içi puanında hesaplanırdı görüldüğü kadarıyla LYS lerden hiçbirinden alan içi hesaplanmamış yani reklamcılık yahut herhangi bir bölümü tercih edeceksen alan dışı sıralamanı kullanacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Randall -- 20 Temmuz 2010; 19:13:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.