Şimdi Ara

Alan Wake II | PS5 | ANA KONU (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
802
Cevap
29
Favori
45.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir oyunu çıktığı gibi oynayıp bitirmek kafasında olanlar için doğru bu söylediklerin, ben de bu oyun bolluğunda baldur’s gate 3 aldım ama her şeyi tamamen bitirip öyle başlayacağım. 5-10 saat oynadım işin içinden çıkamadım boşlukta girerim ona acelesi yok oyun elimde sonuçta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metacritic sitesi İncelemelere hazır görünüyor.

metacritic on Xtwitter
    Expect Alan Wake II reviews toward the end of the week: https://t.co/NgvPRCSH7I Any Metascore predictions for this one?
    https://twitter.com/metacritic/status/1716194702477902303
  • Remedy iletişim direktörü oyunun konsollarda sorunsuz çalışacağını söylediği bir tweet yayınladı! 

• SIE Santa Monica kullanıcısına yanıt
    Hocam artık öyle bir noktaya geldik ki zaten yapması gereken şeyi yapan insanları alkışlamak gerekliymiş algısı oluştu. Kardeşim sen zaten 70 dolar/euro her neyse almıyo musun kullanıcıdan? E o zaman afedersin eşek gibi düzgün çıkarmak zorundasın. Yani normali bu zaten. 🙂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mtnei kullanıcısına yanıt

Bildiğimiz kadarıyla Türkçe yok. Sonrada getirirlerse güzel olur, getirmezlerse ps kataloğa gelince oynarım, kendileri bilir.

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

Pandemi sonrası sektör değişti. Artık patch beklemek garipsenmiyor maalesef. Bunun en büyük sorumlusu CD Projekt oldu. İnsanlar sevdiği firmalara laf söyletmiyor, düzeldiği zamanda “bak düzelttiler” diyorlar. Bir şey söylesen linç yersin geçen gün Konsolüssü’nde de bu muhabbet geçmişti.

• Ya 2000 lerin başında misal internet de aşırı yaygın değildi. Bir oyun adam gibi çıkardı maksimum ya 1 ya 2 patch alırdı. 1.02 misal. O da son olurdu. Şimdi oyun boyutu kadar patch geliyo. Hem de defalarca. "Day one patch" olmazsa olmaz oldu.

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

O zamanlarda takıntı yoktu. Şimdi neredeyse her oyuncuda takıntı var, oyunlar gerçeğe yakın çıkmasını istiyor. Firmalar da bazı şeyleri geri plana atıyor özellikle optimize ve bug konusunu oyun çıktıktan sonra patch getiririz hallederiz diyorlar. Bu sene iyice saldılar firmalar, kaç tane patch çıkıyor anca kendine geliyor. Bazılarında hala sorun devam ediyor. PS4 dönemi çok daha iyiydi bu kadar sorunlu oyun çıkmıyordu.

• Alan Wake II'nin inceleme ambargosu Türkiye saatiyle 26 Ekim 16.00'da kalkacak! Metacritic tahminleriniz nedir? Ben 90 puan alır diyorum

• Oyun zaten 340 TL ye çıktı sonra neden Türkçe yok.

• furandor kullanıcısına yanıt

Ps5 standart sürüm 900 TL

• joven kullanıcısına yanıt
    Arkadaş ön siparişe açıldığı zamanı diyor. 389'dan açıldı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MessiTugi M kullanıcısına yanıt

Yurtdışında 59 euro satılıyor 900 TL neredeyse yarı fiyatına geliyor.

• Ön sipariş ile aldım ilk gün bir kaç gün durdu bu fiyat .

• SIE Santa Monica kullanıcısına yanıt

85 üstü alırsa yandık. Nereden baksan 3 NG+ yapılır o zaman. 😅

• 30 fps mi oyun performans modu var mi

• Ulan şu oyunu nerdeyse beleşe aldık ya ahahaha

• Oyun aşağı yukarı 20+ saat sürecektir. Puzzlelarda takılırsanız süre daha da uzayabilir. Korku teması size göre fazla gelirse, parlaklığı açmayı unutmayın. :) İlk oyuna göre daha çok korku teması olacağını düşünüyorum. Grafikler beklediğimizden çok daha iyi olacaktır. Bence minimum 90+. Baldur's gate ile kapışacak.

• alan wake veren wakeden üstündür

• Erkka kullanıcısına yanıt

Oyun fena görünmüyor ama abartmayalım bg3 ile yarışacak bir oyun değil, ki bu sene zelda gerçeği de var. Neye göre yaptınız yorumu anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 24 Ekim 2023; 1:48:53 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.