< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Alan Wake II | PS5 | ANA KONU (16. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Meta en az 90 gelir diyenler ironi mi yapiyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Umarım ilk oyunda ki aksiyon hatasına düşmezler .elinde tek silah ışık tut öldür .yoksa atmosfer iyi olacaktır elbet.
Bir ufak video izledim başka spoiler olmasın diye bakamadım ama oyun ciddi anlamda harika gözüküyor. Oyunu 389 TL’ye almanın mutluluğunu yaşıyorum zaten. Ben 85-90 arası bekliyorum. Minumum 90 zor ya :)
Oyun atmosfer grafik vs yönünden güzel olsa ne olur ışıkla dumansi golgemsi adam düşman öldürmek ne kadar zevkli olabilir ki. Gösterilen videolarda ilk oyunun aynısı olmuş gibi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yanlış anlama da sende ki bu memnuniyetsizlik nedir? her oyun başlığında negatif enerji saçıyorsun.
-
Hocam alan wake olması gereken ortam. Ne istiyorsunuz çicek böcek mi olsun 😁
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Farklı kulvar oyunları elmalar ile Ayvaları karıştırmak gibi olur bu oyunu korku oyunları türleri ile kıyaslamak doğru olur.
-
Begendigi oyunlari merak ettim. Gecen de Ragnarök gömüyordu.
ps de ön yükleme ayın 25i gözüküyor. şimdiden ayarlayın
-
Bambaşka bir şey geliyor hocam. :) Emin olun. :) Basın yasağı kalksın zaten daha detaylı incelemeler gelir. O zaman uzun uzun konuşuruz burada.
Bu arada BG3 ile kıyaslama yapmamın sebebi aynı tür oyunlar olması değil, yılın oyunu ödülünde zirveye oynayacak olmalarıydı. Direkt birebir rakibi demiyorum ama yılın oyunu ödülüne yazılacak ve birçok ödül alacak sürpriz oyunlardan biri Alan Wake 2.
@nier
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 24 Ekim 2023; 14:4:30 > -
Hype loading.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Resmi sitesinde Türkçe var ama altyazı yok ilginç.
doğrudur hocam. Remedy zaten şaşırtmaz, teknoloji anlamında da en üstte oluyor. PC sistem gereksinimlerinden az çok da anlaşılıyor durum her ne kadar insanlar tepki verse de.
-
Alan Wake 2 on Xtwitter
Three. More. Days. 🔦 #AlanWakehttps://twitter.com/alanwake/status/1716816962427457663 -
▪️ Alan Wake 2'de olayları anlamak için ilk bölümü oynamak gerekli olmayacak.
▪️ Alan Wake ve Saga Anderson olmak üzere, oyunda iki karakterle oynanacak.
▪️ Alan Wake görevleri, atmosfer olarak karanlık, çözüm olarak çok derin olacak.
▪️ Oyun, aksiyondan çok korku ve sürprizlere odaklanacak.
▪️Bilmeceler ve bulmacalar, oyunun temeli olacak.
▪️Oyun gerçeklik ve fanteziyi birleştirecek.
▪️Oyunda cephane kıt olacak.
▪️ Kaynak yönetimi, Resident Evil'a benzer olacak.
▪️Oyun, Remedy Studio tarihindeki en uzun bitirme süresi olarak, yaklaşık 20 saat sürecek.
▪️Oyun 27 Ekim'de, mevcut nesil ve PC'de çıkış yapacak.
▪️ Alan Wake 2'nin ön indirmesi, 25 Ekim'de açılıyor.
▪️Oyun, Dualsense'in tüm avantajlarını destekleyecek.
▪️Oyunun dosya boyutu, PlayStation 5'te 79,7GB olacak.
▪️Alan Wake 2 incelemeleri, 26 Ekim'de görünmeye başlanacak.
-
Bilerek yaptığına eminim ortamı kızıştırmak için yorum atıyor kesin.
Tek isteğim God of War Ragnarok gibi saçma sapan spoiler yememek. Sony bu konuda sağlam sıvadı. Oyunun çıkmasına günler kala Odin savaşından tut diğer tüm sinematikleri gözümüzün içine soktular. Hala çok iyi gidiyor bu konuda remedy. Umarım son anda patlatlarmazda ağzımızın tadıyla oyun oynarız.
-
PlayStation Game Size on Xtwitter
🚨 Alan Wake 2 - 𝐃𝐨𝐰𝐧𝐥𝐨𝐚𝐝 𝐒𝐢𝐳𝐞 : 79.775 GB - 𝐕𝐞𝐫𝐬𝐢𝐨𝐧 : 1.000.001 - 𝗦𝘁𝗮𝗻𝗱𝗮𝗿𝗱 𝗘𝗱𝗶𝘁𝗶𝗼𝗻 ($𝟱𝟵.𝟵𝟵): Pre-Load : October 25, Midnight (ET)* Release : October 27, Midnight (ET)* *Same Time For All Regions #AlanWake #PS5https://twitter.com/PlaystationSize/status/1716521485647368463
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X