< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 27 Kasım 2024; 23:36:20 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Alan Wake II | PS5 | ANA KONU (40. sayfa)
-
-
PS5 Pro Güncellemesi Yayınlandı!!
alan wakeAlan Wake 2 update 1.2.7 notes — Alan Wakehttps://www.alanwake.com/story/alan-wake-2-update-notes/ -
500₺ ye kadar düştü şu merete dill desteği belli olsa alıp atacan köşeye ya 😬
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dil desteği olmayan oyunları torrentten çekiyorum üstüne Türkçe yama mis.. Benim ülkemi görmezden gelip altyazı desteği bile vermeyen bir firmaya neden para kazandırayım..
PS olmasa benimde yapacağım o ama 😬
yazık yaaa şu oyuna hala türkçe dil getirmediler ....
-
Geleceğini bilsem bu fiyata alıp atıcam köşeye bende.
İsterse 100 lira olsun, Türkçe gelmeyecekse almam, 100 lirayı çöpe atarım daha iyi. İlk oyuna yapıyor ikinciye yapmıyor.
Yeter lan 2025 e gireceğiz, bu devirde hala oyunlarda dil sorunu var. Orta seviye ingilizcem var. Altyazı ile baya anlıyorum ama yeter bu zamana kadar ingilizce oyun oynadığım. Ana dilim değil ki ingilizce olarak tamamen anlayayım. Alıştık TR destekli oyunlara. Daha çok keyif alıyoruz oyundan ve rahat oluyor. TR desteği varsa oyunlara para veririm, yoksa beş kuruş çıkmaz benden. Oynamam olur biter, çok önemli değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kun0s -- 22 Aralık 2024; 12:36:1 >
Normalde İngilizce olayını severim. Kelime bilgimizi geliştiriyor. Fakat AW2 gibi konusu karışık olan oyunlarda sıkıntı yaratıyor. Konuyu anlamaya çalışırken, bilmediğin kelime denk geliyor vb.
Bu tür senaryo ağırlıklı olup da, dil desteği eklemeyen oyunlara ben de tam oyun parası vermem. Tabi AW2'yi, PSN'de fiyatı hatalı girildiği için önsiparişle almıştım. Geçen Mayıs'ta 350 liraya almıştık
----------
Genel olarak: AI devrinde oyunlara dil desteği eklenmemesi pek kabul edilir değil.
Google Çeviri'nin kamerası bile, AW2'deki metinleri büyük oranda hatasız çeviriyordu. Bu dediğim 1 yıl önceydi. Şimdi daha da iyidir. Firmalar, özel çevirmedikleri dilleri, o şekilde "deneysel" adı altında sunabilirler.
Ya şuanki fiyat bile alınır derece de ama sürekli konuşma olan konuşarak çözülen bir oyunda da hele ki önceki oyuna getirdiğin dili bu oyunun çıkışında vermen gerekirdi. Bilmiyorum alıp köşeye atıp beklesem mi acaba😬
aynı düşünce dünden beri benimde aklımda sürekli. İlk oyunu xbox 360'a ilk çıktığında almıştım, bu oyun ilk çıktığında ps5 sahibi değildim yoksa ilk çıktığındaki mükemmel fiyattan kesinlikle eklerdim.Bu fiyatta eklemek için kötü durmuyor ama dediğiniz gibi altyazı olmaması gerçekten vahim bir durum.
-
Dayanamadım aldım hocam attım köşeye belki bir gün ümidiyle. Aldığımız nefes 500tl zaten bunun zararı olmaz.
Sizce Alan Wake mi Silent Hill mi
Silent Hill'i tercih ederdim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende aynı hislere kapıldım ve ekledim,üstüne birde bf1,mw 2 rem. ekledim hayırlı olsun ,umarım çeviri altyazı gelir
-
Allah tan ümit kesilmez bekleyecez hocam 😀
Bukadar ucuz jumpscarelere boyun bağlamaları beni çok sıktı, kulaklıkla oynamayı seven birisi olarak yeter dedim artık bir noktadan sonra, hayır korkunç ta değiller sadece rahatsız ediyorlar.
Oyunun sonuna geldim neredeyse, Saga ve Wake arasında geçişler serbest birakıldığından bir bölüm saga ile bir bölüm wake ile oynayarak ilerliyorum.
Hikayesi ve atmosferi harika ama özellikle chyntia bölümündeki jumpscare ler illallah ettirdi.
Bu tür şeylerden rahatsız olanlara tavsiye etmiyorum oyunu yada enazindan sessiz oynasınlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X