Şimdi Ara

Alan Watts Kitapları Hakkında Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bugünlerde Alan Watts'ın fikirleri düşünceleri dikkatimi çekmeye başladı. 25 civarı kitabı var fakat 7-8 tanesi Türkçe'ye çevrilmiş. Size soracağım soru ise bu çevirilen kitaplardan okuduğunuz var mı ? Özellikle Benlik Tabusu, Güvencesizlikteki Bilgelik, Yaşama Oyna, Mutluluğun Anlamı adlı kitapları hakkında düşünceleriniz fikirleriniz nedir ?

Teşekkürler

edit: Türkiye'de tanınmayan bir yazar ve filozof. İnternette Alan Watts ve kitapları hakkında bilgi edinmek çok çok zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JimiHendrix. -- 4 Ağustos 2013; 17:13:28 >

• up
  • Professional Geek kullanıcısına yanıt
    Bana alan watts ın pdf kitapları lazım. Gerçekten tanınmıyor bu adam. Konu açılalı 3 sene olmuş, konuyu açan dh den terk olmuş ama hala tanınmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xybilinmeyenz

Bana alan watts ın pdf kitapları lazım. Gerçekten tanınmıyor bu adam. Konu açılalı 3 sene olmuş, konuyu açan dh den terk olmuş ama hala tanınmıyor

Bu kadar muhteşem bir yazarın bu kadar az bilinmesi gerçekten beni de üzüyor. Arşivinde bu yazara ait pdf'si olan arkadaşlardan pm rica ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • machinima kullanıcısına yanıt
    Hocam iletişime geçebiliriz. Bu konuda ortaklaşa bir şeyler yapabiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xybilinmeyenz

Hocam iletişime geçebiliriz. Bu konuda ortaklaşa bir şeyler yapabiliriz.

Hocam foruma sık sık girmediğim için biraz geç gördüm kusuruma bakmayın. Elime zar zor bulabildiğim türkçe bir kitabı geçmişti. Zen budizminin tarihi üzerine yazdığı kitap, Zen Yolu. Özel mesaj olarak attım.
  • machinima kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de çok nadir girebiliyorum bu alan watts konusu maalesef bizi yaraladı...elden bir şey gelmiyor. canımız sağ olsun. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Selamlar. İngilizce ativerin hocam. ceviri konusunda maalesef unutun bile diyebilirim. iyi bir ingilizceye sahip olduktan sonra okumaktan baska care kalmadi. donanima girip ciktim o gun. hesapla ilgili bir sorun yasadim bu sebeple ancak simdi donebildim. sizi bir pm ile pdf leri bana atesleyinhocam. :)
  • bana da atarmısınız aceba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.