Şimdi Ara

Alanyaya gelen turist kızlar neden liselerde okumuyorlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben 4 yıl alanyada yaşadım.alanyaya ilk taşındığımızda liseye başladım.yazın alanyaya dünyanın en güzel kızları denilebilecek nitelikte turist kızların geldiğini duymuştum.yazın alanyaya rusya almanya İskandinav ülkelerinden çok güzel turist kızlar geliyor.ama sizlerde biliyorsunuz ki karşıdaki kim olursa olsun kız arkadaş edinebilmenin en kolay ve en yaygın yolu lisedir.bende onlarla lisede karşılaşma hayaliyle liseye gittim.ama şok oldum.lisede tek bir tane bile turist kız yoktu.üşenmeyip diğer liselerede baktım.ama onlarında hiçbirinde alanyaya gelen turist kızlar yoktu.bende sinir oldum lanet olsun böyle kadere diyip liseyi bıraktım.şimdi açıktan okuyorum.alanyaya gelen turist kızlar neden alanyadaki liselerde okumuyorlar? neden alanyadaki liselere gitmiyorlar? alanyadaki liselerde neden hiç turist kız yok?

• Suriyedede Suriyeli yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UncleGrndpa -- 21 Nisan 2017; 18:26:10 >
  • Çünkü turistler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UncleGrndpa

Suriyedede Suriyeli yok

bu ne demek şimdi?
  • oysa alanyanın uçkurumu ferahlatması gerekiyordu
  • Saçma saçma sorular sormayın ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre D

Saçma saçma sorular sormayın ya.

bunun neresi saçma? saçma diyeceğine sorumu yanıtlasana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sword Master -- 21 Nisan 2017; 19:2:4 >
  • Sword Master kullanıcısına yanıt
    Saçma işte neresi mantıklı?Kendi ülkesinden başka ülkede lise okuyan kaç kişi var da Alanya da olacak?Sen gezmeye gittiğin bir ülkede lise okuyor musun?
  • Kusura bakma ama üstteki kişi haklı kendi ülkelerinde eğitim daha iyiyken neden türkiyede okusunlarki sadece gezmeye geliyorlar işte bütün mesele bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooperLoL

Saçma işte neresi mantıklı?Kendi ülkesinden başka ülkede lise okuyan kaç kişi var da Alanya da olacak?Sen gezmeye gittiğin bir ülkede lise okuyor musun?

ama bir insan gezmeye gittiği ülkeyi beğenirse o ülkede kalıp okul okuyabiliyor.bununla ilgili bir çok örnek var.genç tatilciler geldiklerinde ülkeyi beğendikleri için lise okuyabilirler.ama bu alanyada yok.sevgili edinmenin en kolay yolu lisedir.alanyaya gelen turist kızlar lise okumadıktan sonra alanyadan nasıl faydalanılabilir? nasıl o turist kızlarla sevgili olunabilir? adaletin bu mu dünya? veööööööööööööreeeeeeeeeeeeeğğğğğğğğğğğğğ

• Okumayın 2002 li.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahatlıprens

Kusura bakma ama üstteki kişi haklı kendi ülkelerinde eğitim daha iyiyken neden türkiyede okusunlarki sadece gezmeye geliyorlar işte bütün mesele bu

türkiyedeki eğitim sistemi dünyanın japonyadan sonra en zor eğitim sistemidir.bizim ortaokulda öğrendiğimiz matematiği amerikadaki öğrenciler lisede öğreniyor.bizim ortaokulda öğrendiğimiz dil bilgisini amerikadaki öğrenciler üniversitede öğreniyor.işte sırf bu yüzden gelişemiyoruz.herşeyin en zorunu yapmaya çalışıp beynimizi kastığımız için ülke bir yerlere gelemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lâkayıt

Okumayın 2002 li.

liseye 6 sene önce başlamıştım
  • Sword Master kullanıcısına yanıt
    Ben de anlamadim sonradan okuyunca anlamsiz geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: UncleGrndpa

Ben de anlamadim sonradan okuyunca anlamsiz geldi

neyi anlamadın?
  • Liseyi kızlar için mi okuyorsun
  • Limonlu Maden Suyu kullanıcısına yanıt
    arka sıradakiler pis yedili güneşi beklerken gibi dizilerin etkisinde kaldım herhalde
  • Sen bi meslek lisesine geç bence
  • up.
  • alanyadaki liseler çok kötüydü ortaokullarda berbat o turistler büyük ihtimal açıktan okuyor ya da özelde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-225FEBD6D -- 1 Şubat 2019; 17:56:12 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.