Şimdi Ara

Instagramdaki kızlar neden hep Dubai'ye gidiyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • açıklıyorum. illa ki lüks yaşayan hep business classta seyahat eden insta modellerini görmüşsünüzdür. fotolarında çok lüks otellerde kalıyolar her istediklerini alıyolar. hepsinin de 1 ortak noktası var dubaiye gitmişler. peki bu para nerden geliyo?

bu kızlar arap şeyhlerinden teklif alıyo beler. uçak bileti alınıyo ya da özel uçakla dubaiye getiriliyo örnek 20k eur karşılığında 3 gün boyunca şeyhe hizmet ediyo bu arada fotolar da atıyo tabi

mesela üstlerine sçırttırıyolar işettiriyolar falan böyle değişik şeyler siz 20 bin euro için bunları yapar mıydınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxCrazyBoyxx01 -- 5 Mayıs 2020; 21:27:8 >

• O Arapların yerinde olmak vardı he kızları geldiklerine pişman ederdm.
  • kaşar dedektörü müsün sen be
  • sen nerden biliyon öyle üzerlerine şey ettiklerini falan? duyanda ordaydın sanacak
  • dediklerin dogru tamamen. unlu olmayan guzel kizlarda da bunu gormek mumkun. illa model olmasi gerekmiyor guzel olsun yeter. ayaklarini dom perignon ile yikayip bunu storye atan kizi gordu bu gozler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Silverstein

O Arapların yerinde olmak vardı he kızları geldiklerine pişman ederdm.
    o araplar daha çok pişman ediyodur bence ama ona bile pişman olmayanlar var ooh zengin oldum diyo kız

işeme sçma zoofili pedofili şiddet uyuşturucu alayı var. gizlilik sözleşmesi yapıyolar kızla gelmeden önce zaten dubaide yasal bunlar kadın tecavüze uğrarsa kadını hapse atıyolar. gelişmiş dıştan güzel duruyo ama arap ülkesi sonuçta
  • Tayland'a giderdim ben.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcdaly

sen nerden biliyon öyle üzerlerine şey ettiklerini falan? duyanda ordaydın sanacak
    bana da teklif geldi ordan biliyorum

şaka bi yana bu tür konuşmaların ve kızlardan gelen fotoların ifşa edildiği bi site bile var. zaten normal bi ilişki için şeyh bile 30-40k dolar vermez sanmıyorum anca kız çok ünlüyse güzelse falan.. instadaki sahte modeller gibi değil yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcdaly

sen nerden biliyon öyle üzerlerine şey ettiklerini falan? duyanda ordaydın sanacak
    hocam boylu poslu geniş omuzlu duvardan duvara vuracak birisi cıksa üzerine işeeyebilirim dese izin verir misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Alfred Blalock

hocam boylu poslu geniş omuzlu duvardan duvara vuracak birisi cıksa üzerine işeeyebilirim dese izin verir misin

Alıntıları Göster
    henry cavill ise olur. başkası olmaz. henry istediğini yapabilir.
  • Lev Tolstoy L kullanıcısına yanıt
    hangi kız hocam bu mümkünse pm atar mısınız
  • Buna inanmiyorum

Genelde lüks için show için

Dubai de bi mok yok. Tamamen balon. Salak avı.

Helal olsun araplara. Iyi yoluyorlar enayileri

• Şeyhler sağlam para veriyorlardır bunlara
  • work and travel işte
  • Ben direk arap sucuğu verirdim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.