Şimdi Ara

alarko flaır inverter ile xpower gold arasında ne fark var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • alarkonun flair inverter modelleri ile x power gold modelleri arasındaki temel farkları Allah rızası için biri bana açıklayabilir mi?
    Özellikle ustalarımızdan(m.birol,9köy,mat35 vs.) bize yardımcı olmalarını istirham ederim.şimdiden teşekkürler...

• Temel fark derken. Eğer üretimini soruyorsanız 2 si ayrı fabrikaların üretimi.Kalite derseniz eş değer.Tek ortak yanı 2.sininde İthalatçısı Alarko.

Flair Gree üretimi (Auer,Zass,Velena vs aynı makina), Carier ise Tos. üretildiği yerde üretiliyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbirol

Temel fark derken. Eğer üretimini soruyorsanız 2 si ayrı fabrikaların üretimi.Kalite derseniz eş değer.Tek ortak yanı 2.sininde İthalatçısı Alarko.

Flair Gree üretimi (Auer,Zass,Velena vs aynı makina), Carier ise Tos. üretildiği yerde üretiliyormuş.

yok mbirol hocam onu değilde performans,tüketim vs.konularında fazla bir fark varmı demek istedim(fiyat farkı modeline göre 300-400 arası var da) ama herhalde cümle kurma konusunda biraz daha çalışmam lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pathfinder481 -- 30 Ekim 2012; 23:43:15 >
  • Tüketim performans bence aynı fark yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.